Napi horoszkóp: ma új lendületet kapsz - március 27.

2022.március.27.

A nyári időszámítással a Merkúr elhagyja a Halak jegyét és beköltözik a Kosba. Így már nem csak a Nap van a Kosban erős energiájával, hanem a kommunikáció planétája is, a Vízöntő-Hold pedig a Nappal barátkozik. Gondolkodásunk új lendületet kap, spontánabbá válunk, harciasabbak vagyunk, és új ötletekért lelkesedünk. Ez csodálatos, és mozgásba lendíthetjük a dolgokat. Ma a szokásosnál nagyobb mozgástérre, önállóságra, változatosságra és eredeti személyek társaságára van szükséged. Érdemes kiélni kísérletező hajlamodat, és olyan emberek társaságát keresni, akik szellemileg ösztönzőleg hatnak rád. Fontos számodra, hogy a saját elképzeléseid és időbeosztásod szerint élj, szabadságod korlátozása és a merev elvárások ellen ugyanis lázadozni fogsz.

Napi horoszkóp: március 27.
Napi horoszkóp: március 27.

Kos (03. 21-04. 20.) Gyorsan reagálsz barátaid, rokonaid hangulatára és inspirációt kapsz arra, hogy végre olyan módon fejezd ki magad, amelyről azt gondoltad, hogy nem lehetséges.

Bika (04. 21-05. 20.) Nehéz megtalálnod a megfelelő hangnemet, ha barátságos akarsz lenni kedveseddel, kollégáiddal és a főnököddel, de meg kell követelned, hogy tiszteljenek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma újra bejelentkezik valaki – egy kolléga vagy barát, akivel szívesen beszélgetsz, vagy valaki, akivel egy ideje nem léptél kapcsolatba, mert az élet kaotikussá vált.

Rák (06. 22-07. 22.) Ami a karrieredet és az üzletet illeti, a tüzes bolygókkal ügyesen tudod kijátszani a kártyáidat: igent mondasz egy ajánlatra, amiből plusz bevételt remélsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Új életet adsz kapcsolatodnak mind szenvedélyes, mind anyagi szempontból, egy projektet pedig a partnereddel való együttműködéssel sikerül megvalósítani.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma szükséged van a megújulásra: elfogadhatsz egy új munkakört, remek alkalom arra, hogy valami újba kezdj, de ne hozz túl sok impulzív döntést.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha érzelmeket táplálsz egyik ismerősöd iránt, és szeretnél vele kapcsolatot kialakítani, vizsgáld meg, mennyi az esély egy új szerelmi kapcsolatra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Végre tudatában vagy annak, hogy mit jelent együtt lenni a családdal, rejtélyes képességeddel pedig meglátod hozzátartozóid lelkének mozgatórugóit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A kommunikáció elengedhetetlen lesz párod megértéséhez és a párbeszéd olyan problémák megoldásához vezet, amelyek valószínűleg már régóta húzódnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Néhány lakással vagy otthoni munkával kapcsolatos probléma, amely eddig megoldhatatlannak tűnt, most megoldható, és egyértelművé válik a továbblépés.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fütyülsz ugyan a társadalmi szabályokra, és nem szívesen fordulnál ki saját magadból, de egyik barátod, aki előkelő körökben forog, talán megéri a fáradságot.

Halak (02. 20-03. 20.) Tedd saját érdekeidet az első helyre: most tiszta perspektívát kaphatsz arról, hogy kapcsolatod hogyan hat pénzügyeidre, és mit várhatsz el bizonyos emberektől.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő