Napi horoszkóp: ma álmodozó és lelkes leszel - március 8.

2022.március.8.

Nők napján a barátok jól érzik magukat, de lehet, hogy te nem feltétlenül teszed ugyanezt, talán szerződések kötnek lánchoz. Művészi tehetséged kibontakozik, álmodozó és lelkes vagy, termékeny a képzelőerőd. A Bika-Hold és a Vízöntő-Merkúr négyzet miatt gondolkodásod délután változékony, nem tudod pontosan felfogni az igazságot. Ám nem sokkal később a Hold és a Plútó trigon fényszöge aktív érzelmi életet és sikeres pénzügyi manővereket jelez. Este, amikor a Hold már az Ikrek jegyében a Vízöntő-Marssal barátkozik, vágyat érezhetünk kalandok és új helyek felfedezése iránt. Az Ikrekben lévő Hold fejleszti mentális képességeinket, s új élményeket és benyomásokat keresünk. Ez jó időszak mindenféle kommunikációra, kapcsolattartásra és képzésre. Új párkapcsolati ciklus kezdődik, változnak a kapcsolatokban lévő energiák. Több szabad, elkötelezettségtől mentes kapcsolat alakul ki, de szó lehet a közös feladatok csapatként való elvégzéséről is.

Napi horoszkóp: március 8.
Napi horoszkóp: március 8.

Kos (03. 21-04. 20.) A pénz megszünteti a szegénységtől való félelmet, így megpróbálsz plusz bevételhez jutni, de olyan szenvedéllyel áraszd el a párodat, amelyet soha nem felejt el.

Bika (04. 21-05. 20.) Próbáld elkerülni az anyagi vitákat, de ma nem tudsz betelni a pároddal - azt viszont nem tudod elképzelni, hogy valaki ne a pénzszerzést tartsa a legfontosabbnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mozgás javítja egészségi állapotodat este viszont csak úgy érzed jól magad, ha az élet sűrűjében mozoghatsz, gond nélkül társaloghatsz és flörtölhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne kotyogj ki ezt-azt, amit titokban kellene tartanod, de az a tény, hogy szerelmes vagy, meglátszik abban, hogy milyen édességet kínálsz partnerednek szex közben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Még nők napján se engedd el magad a munkahelyeden, de jómódú barátnő vagy támogató felbukkanása várható, csak legyél képes alkalmazkodni hozzá.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szükséged van egy bizonyos állásra, próbálj meg jó benyomást kelteni, de az irodád költségvetését meg kellene nyirbálnod, ha túl nagyvonalúan kezelted.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Önbizalmadnak jót tesz, hogy hódolók serege vesz körül, szakképesítést szerezhetsz, és ha még nincs pasid, ne szalaszd el a ma kínálkozó lehetőséget.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sok minden akad, amit nem tudsz, például udvariasnak lenni kedveseddel és üzleti partnereiddel, de ma talán még magad is megsokallod zsémbességedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénzes munkát szerzel meg, lehetőséged lesz megélni egy új kapcsolatot, amely nem tart sokáig, de epésen válaszolsz párod vagy kollégáid kérdéseire.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne kapd fel a vizet, ha a pasid nem elég gáláns, de talán még nagyobb szükséged volna a szabadságra, mint hitted, vállalkozásodat viszont nem hagyhatod magára.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma nyitottak a kommunikációs csatornák közted és partnered között, ráadásul nők napján a Mars és a Vénusz ereje is bekapcsol, igazán különleges pillanatot adva.

Halak (02. 20-03. 20.) Néhány megbeszélést elhalaszthatsz, de tiszteld meg eleganciáddal a nők napját - ma a szex is természetes dolog, ahogy a párod olyan jól megfogalmazza.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő