Napi horoszkóp: Ma hallgass a belső hangodra - november 11.

2021.november.11.

Ma és még néhány napig a kozmosz két gonosztevője, a Mars és a Szaturnusz okoz viszályokat, nehézségeket a kapcsolatokban, az üzleti életben és a hivatásban. Mivel a Skorpió-Mars támadja a Vízöntő-Szaturnuszt, fennáll a balesetek veszélye is, ha képtelenek vagyunk megfékezni haragunkat és feldolgozni kudarcélményeinket. Az asztrológiában a Mars a sebesség, a Szaturnusz pedig a fék, így rengeteg kihívást és frusztrációt okoz. Különösen a hatóságoknál és üzletkötéseid során találkozhatsz zárt ajtókkal, elutasítással, konfliktusokkal. Ha akadályokkal szembesülsz, legyél kitartó, ne dobd be a törülközőt! Nem tolerálod a korlátokat, de a Vízöntő-Hold hatására találékony vagy, a sípcsontod és az ízületeid viszont szokatlanul érzékenyek, ráadásul vénagyulladásra is hajlamos lehetsz.

Napi horoszkóp: november 11.
Napi horoszkóp: november 11.

Napi horoszkóp: november 11.

Kos (03. 21-04. 20.) Változásokra számíthatsz anyagi helyzetedben, amikor erélyesen kell intézkedned beosztásod és jövedelmed ügyében, de ne erőltesd azt, ami nem megy.

Bika (04. 21-05. 20.) Számos karrierjavaslat merül fel munkád során, amely alapos elemzést igényel a buktatók elkerülése érdekében, de a párod sem egy kezes bárány.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne vállalj olyan munkát, ami meghaladja képességeidet; nehéz együttműködni olyan emberrel, akivel nem jössz ki: szakmai, üzleti kapcsolat véget érhet.

Rák (06. 22-07. 22.)Fontosabb kapcsolataid válságba kerülhetnek, a párod ajándékán valahol elrejtve ott van az árcédula, és az ár sokkal nagyobb, mint amit hajlandó lennél érte fizetni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Családi és munkahelyi ellenségeskedés szaporítja ősz hajszálaidat, otthonodban baleset érhet, ám ha valaki megbántott, ne másokon töltsd ki a dühödet!

Szűz (08. 24-09. 23.) Olyan tárgyalásokra kerülhet sor, amelyek középpontjában új szakmai és pénzügyi felelősségek állnak, de ne vesd alá magad a párod vagy kollégád akaratának.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kezded felismerni, hogy kedvesed vagy gyermeked csupán pénzkereső-automatának tekint, ám ha túl sokat követelnek tőled, merj nemet mondani.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha jogos elvárásaidat a környezeted elhanyagolja, úgy érezheted, minden teher a te válladat nyomja, de ha egy kapcsolat megromlik, azért mindkét fél felelős.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jó hír az anyagiakkal kapcsolatban, kevésbé a szerelemben, vagy titkos viszonyodban, ahol a másik feleddel kell majd „megküzdened”, hogy igazad legyen.

Bak (12. 22-01. 20.) Akad valaki, aki keresztülhúzza anyagi számításodat, mégse menj fejjel a falnak, ám egy baráti vagy rokoni kapcsolatban nehéz próbatételeknek kell megfelelned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Legyél elővigyázatos, ne hagyd figyelmen kívül azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy főnököd zsarnokoskodik, manipulálni és korlátozni próbál.

Halak (02. 20-03. 20.) Baleset, veszteség érhet külföldön, és mivel sok minden forog kockán, nem kell minden esetben állást foglalnod, mert így óhatatlanul ellenségeket szerzel magadnak.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!