Napi horoszkóp - Muszáj lesz nemet mondanod! - november 2.

2021.november.2.

A hét első munkanapján a Mérleg-Merkúr és a Bak-Plútó rosszindulatú fényszöge hajlamosít manipulatív kommunikációra, szerződésszegésre. Most könnyen robbannak ki viták, sértő megjegyzések hangzanak el, de azon se csodálkozz, ha mások intoleráns hozzáállása miatt képtelen vagy elfogadtatni véleményedet. Megszegett megállapodások, meghiúsult üzletkötések jellemzik ezt a fényszöget. Ne hagyd, hogy bárki is megzsaroljon, fenyegessen vagy bűntudatébresztéssel korlátozza hatáskörödet, cselekvési szabadságodat! Ám ha nem akarsz állás nélkül maradni, lehetőleg ne most akard lerántani a leplet olyan személyek visszaéléseiről, akik a társadalmi és üzleti ranglétra csúcsán állnak. Ne írj alá fontos dokumentumokat, állj ellen a megvesztegetésnek, de te is kerüld a fontos információk meghamisítását vagy eltitkolását. Ez a konstelláció viszont lehetővé teszi, hogy leáss az esetleges kommunikációs, munkahelyi vagy üzleti problémák gyökeréig.

Napi horoszkóp: november 2.
Napi horoszkóp: november 2.
Fotó: Getty Images

Napi horoszkóp: november 2.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne beszélj olyan hangnemben, amely csak a főnöki emeleten szokás, s mivel nem tudod jól eladni magad, csak olyanokkal tárgyalj, akiknek adsz a szavára!

Bika (04. 21-05. 20.) Kerüld a baleset- és bírságveszélyes helyzeteket, és ha fizetésemelésről vagy munkáról tárgyalsz, sokkal célratörőbben kellene kommunikálnod és viselkedned.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Sem a párod, sem megbízóid vagy üzleti partnereid nem tudják azt adni, amit szeretnél, ráadásul szerelmi kapcsolatodban is anyagi vitákra van kilátás.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha vesztésre állsz egy családi vagy házastársi vitában, vagy úgy érzed, hogy kapcsolatodnak nincs jövője, ne akarj kipréselni a párodból egy neked tetsző választ!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy felbontott szerződés szerezhet keserű pillanatokat, de alkalmazz olyan megoldásokat, amelyek a költségeid csökkenését eredményezhetik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó érzés ágba bújni valakivel, aki iránt szélsőséges érzéseket táplálsz, de kerüld az összetűzést főnököddel és a szakmáddal vagy a pénzzel kapcsolatos döntéseket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne ítélkezz, ingatlanügyletet napolj el, erőszakos befolyásolás vagy zsarolás esetén pedig merned kell kimondani a NEMet, még a nyerés esélye nélkül is!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne adj el bizalmas üzleti információkat, de ne hidd, hogy üzleti partnered tűrni fogja, hogy kiteregesd a szennyesét, ha egyszer el is söpörhet az útból.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Életed párja vagy valaki, akivel szakmai kapcsolatot tartasz fenn, rútul rászedhet, de a fontos kapcsolataidban keletkezett törést elsősorban anyagilag sínylenéd meg.

Bak (12. 22-01. 20.) Néha rákényszerülsz, hogy a megfelelő image fenntartása érdekében különféle rafinált praktikákhoz és játszmákhoz folyamodj, de ma ne add a nevedet semmihez.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha főnököd mesterkedéseit le akarod leplezni, bosszút fog állni, és ha túl sok szemétbe kotorsz bele, vigyázz, mert rágalmazás miatt akár még be is perelhetnek.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne akarj halászni a zavarosban, a titoktartásnak pedig egyetlen módja van – ha nem nyitod ki a szád, de még a pénztárcádat is csak óvatosan nyisd ki!

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját