Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

2021.november.28.

A Hold még ma is a Szűz jegyében jár, barátságos fényszögben a Bak-Vénusszal és a Skorpió-Marssal, de szembenállásban a Neptunusszal. A szerelem vagy a házasság szempontjából ez kiváló konstelláció, szexisek, karizmatikusak, megbízhatóak és alkalmazkodóak vagyunk, gondoskodunk a családról és a gyakorlatias, aktív és találékony énünk kerül előtérbe. Kiderülhet, hogy a párod vágyai hasonlóak a te kívánságaidhoz.

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap
Fotó: Profimedia/GLAMOUR

Biztos lehetsz benne, hogy a társad ebben az időszakban teljes mértékben támogatni fog. A Hold-Neptunusz fényszög hatására délután szívesen álmodozol, de az őszinteséggel és a megbízhatósággal hadilábon állhatsz. Ma már érezhető a Nyilas-Nap és a Merkúr éjszakai együttállása is, mely konstelláció ajándéka a jó beszédkészség, de mivel a Merkúr a Nyilasban száműzött, hajlamos lehetsz túl sokat beszélni. Megszervezheted viszont a síszabadságot, de maradj ki a pletykálkodásból.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a pasid külföldön él, tanulj nyelveket, hiszen a távollét sem jelent problémát, hiszen arra megvan az eszköztárad (telefon), amellyel azt kompenzálni lehet.

Bika (04. 21-05. 20.) Családi vállalkozásból, ingatlan-tranzakcióból társulásból profitálhatsz, és ami a szexet illeti, engedd meg magadnak a szeretkezés közbeni beszélgetés élményét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne kürtöld szét úgy az ötletedet, mintha tökéletes volna, de ismerd el, hogy az ünnep előtt családi kapcsolataidban mennyire fontos kompromisszumkészség.

Rák (06. 22-07. 22.) Hamar elfogyhat a türelmed, amikor észreveszed, hogy mind a munkádban, mind a szerelemben képtelen vagy megtenni azt, amit igazán szeretnél.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Akár a mai randevún, akár alkotómunkádban hasznosítod ötleteidet, szárnyakat kapsz - vállalkozásodban is kapaszkodót jelent egy barát támogatása.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valaki elvarázsol: talán neked sem újdonság, hogy hódítani akarsz és családot alapítani, de félő, hogy olyan dolgokat mondasz, amelyeket szívesen visszavonnál.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Remek nap ez a mai tevékenységed reklámozására, új weboldalad nyilvánosságra hozatalára, ám ha új ismerősökre vágysz, válaszolj egy hirdetésre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha még nem vettél meg minden ajándékot, ma bevásárolhatsz, és ha elég meggyőző vagy, még arra is rábeszélheted a főnöködet, hogy emelje meg a fizetésedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Minden bizonnyal elősegíti utazási vagy tanulmányi tervednek valóra váltását, ha a lehetőségekhez képest minél sikeresebb kapcsolatot alakítasz ki a főnököddel.

Bak (12. 22-01. 20.) A hétvége arra késztethet, hogy szabadúszóként bővítsd ügyfélkörödet, vagy tegyél meg mindent szakmai berendezéseid és felszereléseid korszerűsítéséért.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Baráti összejövetel kínál reményteljes találkozást, ráadásul most kell felkeresned olyan helyeket, ahol az elvárásaidnak megfelelő partnerjelöltek is megfordulnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy kollégáid vagy rokonaid rágalmainak csendes ütései között kell eligazodnod, de ahhoz, hogy sértetlen maradj, elég lesz süketnek mutatkoznod.

Ez is érdekelhet

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el