Napi horoszkóp: Ma a romantika rózsaszín felhője lebeg fölötted - november 30.

2021.november.30.

A Nyilas-Merkúr és a Vízöntő-Szaturnusz, valamint a Bak-Vénusz és a Halak-Neptunusz barátságos rezgései biztosítják a november harmonikus befejezését. A Szaturnusz megkönnyíti a kommunikációt és a hosszú távú tervek szövögetését, de a száműzött Merkúr miatt most tanítani könnyebb, mint megtanulni dolgokat. A tárgyalások és felvételi interjúk sikerében bízhatunk, a Vénusz és a Neptunusz szextil hatására viszont romantikára is vágyunk, de erotikus és művészi fantáziánkat is kiélhetjük. A szerelemben az ideális állapotot akkor érhetjük el, ha feladjuk önzésünket és ösztönösen felismerjük szeretteink szükségleteit és titkos vágyait. Szívességet tehetünk és kaphatunk, rábukkanhatunk lelki társunkra, és ha munkára fogjuk alkotó fantáziánkat, kreativitásunkból és művészi hajlamunkból is profitálhatunk. Művészek, zenészek, színészek, feltalálók különösen sikeres időszakot élhetnek át.

Napi horoszkóp: november 30.
Napi horoszkóp: november 30.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp: november 30.

Kos (03. 21-04. 20.) Áldozatot kell hoznod párod karrierjéért, de érdemes lenne elvégezned egy speciális ismereteket nyújtó kurzust és bizalommal fordulhatsz tanácsért barátaidhoz.

Bika (04. 21-05. 20.) A művészi tevékenységek sikerrel kecsegtetnek, fizetésemelésről is tárgyalhatsz, facér Bikák számára pedig az utazás tálcán kínálja az ismerkedési lehetőségeket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne várd meg, míg a kedvesed húz ki az adósságból, de alig várod, hogy egy kicsit kiszabadulhass a hétköznapokból, és jól érezd magad szeretteiddel.

Rák (06. 22-07. 22.) A romantika rózsaszín felhője lebeg fölötted, a munkában is jól mennek a dolgok, és ha a párod boldoggá tesz, ez benned is adakozási kedvet ébreszt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megakad a szemed egyik kollégádon vagy egy titokzatosnak tűnő üzletfeleden, de ha már van párod, ne kockáztasd kapcsolatodat egy titkos viszony kedvéért.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tele vagy álmokkal és ambíciókkal, de kitartóbbnak kell lenned, hogy végre valóra váltsd őket, némi fortéllyal pedig belophatod magad kedvesed szívébe.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem számítottál arra, hogy ajánlatot és üzeneteket kapsz a párodtól, de ha megvendégeled üzletfeleidet, az sem baj, ha a szokásosnál bőkezűbbnek mutatkozol.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel ez a nap tele van romantikával, öntsd szavakba érzéseidet, de pénz- és lakásügyben is végre tisztán látsz és így biztosan kitalálod, mit kell tenned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jó ötleteid vannak, és ha kidolgozol egy nyerő stratégiát, akkor az anyagiak miatt sem lesz okod panaszra, szívességet viszont csak könnyű szívvel tegyél.

Bak (12. 22-01. 20.) A kommunikáció és a pénz megszerzése nehéz lesz, de ha kiszabadulsz környezetedből, megkapod mindazt, amitől boldog leszel: szeretetet, odaadást, romantikát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Pénzügyekben hallgass a megérzéseidre, de miközben a tömeg maszkban nyomul át a boltokon, te már megvetted az interneten a legjobb termékeket.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne hagyd, hogy bármi elbizonytalanítson, ma könnyen alakítasz ki remek üzleti kapcsolatokat, a romantikával pedig varázst kölcsönözhetsz szerelmi életednek.

Ez is érdekelhet

Kate Middleton megnyitja az évet ebben a csodás kabátban

Kate Middleton megnyitja az évet ebben a csodás kabátban

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el