Napi horoszkóp: Ma hajlamos lehetsz a túlköltekezésre - október 1.

2021.október.1.

A diszharmonikus Vénusz-Jupiter sugárzás hatására ma hajlamos lehetsz túlzásokra, mértéktelenségre, túlzott elvárásokra és túlköltekezésre. Meglehetősen csekély önfegyelem jellemzi ezt a napot, pedig nem ártana ellenállnod a luxuscikkek és az édességek képében jelentkező kísértéseknek. Ne várj az öledbe hulló sült galambra, ne ess túlzásokba az öltözködés és a sminkelés terén, és lehetőleg ne pazarold az idődet olyan partnerre, aki a pénzedre utazik, és aki a leginkább a nősüléstől, függetlensége feladásától tart. De van egy másik nem igazán jóindulatú fényszög is a mai napon, ez a hátráló Merkúr és a Plútó második quadrátja: ne engedj az erőszakos befolyásolásnak, védekezz a zsarolás és a manipuláció ellen! Problémák lesznek a tekintély minden formájával és bonyodalmak azoknak az embereknek a megválasztásával, akik valamilyen hatalmat gyakorolnak felettünk.

Napi horoszkóp: október 1.
Napi horoszkóp: október 1.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp: október 1.

Kos (03. 2l-04. 20.) Szerelmi vagy anyagi ügyekben könnyen melléfoghatsz, barátban csalódhatsz, de hagyd, hogy a benned lévő művész végre kilépjen a reflektorfénybe.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha megpróbálod korlátozni a párod szabadságát, akkor a kapcsolatoddal baj lesz, de tartsd be a munkahelyi és üzleti szabályokat is, és ne várj túl sokat másoktól.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne utasítsd vissza a nagy Ő-t, ha tanácsot kér öntől az öltözködésével vagy a munkájával kapcsolatban, de nem a te feladatod a másikat jó irányba terelni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne kockáztass, ne dönts komolyabb összeg sorsáról, és ébredj rá, hogy a partnereddel vagy egy üzleti ajánlattal kapcsolatos reményeid nélkülöznek minden realitást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az utóbbi időben olyan életstílust alakítottál ki, ami minden jövedelmedet fölemészti, a csend viszont arra szolgál, hogy éket verjen kapcsolataidba.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha kedvesed a munkájára vagy a bevételeire panaszkodik, csak együttérzést vár el, a túlságosan bőséges táplálkozás azonban pedig súlytöbbletet okoz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Azt hitted, rátaláltál az igazira, de melléfogtál - ma anyagi kockázatot se vállalj, mert könnyű prédája lehetsz valakinek, aki hideg számítással átlát rajtad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Azt hiszed, hogy elegánsabb környékre kell költöznöd, mert csak ez teheti boldoggá partneredet, egyeseknek viszont elege van manipulatív viselkedésedből.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szeretnél jó benyomást tenni partneredre vagy egy megbízódra, arra viszont figyelj, hogy ne vetkőzz ki teljesen önmagadból, s mellőzd az etikátlan ügyleteket.

Bak (12. 22-01. 20.) Valakinek, akire szemet vetettél, a pénzedre és a kapcsolataidra fáj a foga, de állj ellen a költekezés kísértésének, s igyekezz elkerülni a kollégákkal való vitákat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha úgy érzed, hogy nem tudod a családodat elégedetté tenni, egyre inkább az üzlet felé fordulsz, de ne táplálj hamis reményeket egy állásajánlattal kapcsolatban.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkával, utazással, anyagiakkal kapcsolatban téves döntést hozhatsz, ne árulj el túl sokat magadból, s ne menj bele olyasmibe, amit nem tartasz etikusnak.

Ez is érdekelhet

Hogyan lehet a vásárlás egyszerre kényelmes és környezettudatos?

Hogyan lehet a vásárlás egyszerre kényelmes és környezettudatos?

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Divathírek

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet