Napi horoszkóp: Ma hajlamos lehetsz a túlköltekezésre - október 1.

2021.október.1.

A diszharmonikus Vénusz-Jupiter sugárzás hatására ma hajlamos lehetsz túlzásokra, mértéktelenségre, túlzott elvárásokra és túlköltekezésre. Meglehetősen csekély önfegyelem jellemzi ezt a napot, pedig nem ártana ellenállnod a luxuscikkek és az édességek képében jelentkező kísértéseknek. Ne várj az öledbe hulló sült galambra, ne ess túlzásokba az öltözködés és a sminkelés terén, és lehetőleg ne pazarold az idődet olyan partnerre, aki a pénzedre utazik, és aki a leginkább a nősüléstől, függetlensége feladásától tart. De van egy másik nem igazán jóindulatú fényszög is a mai napon, ez a hátráló Merkúr és a Plútó második quadrátja: ne engedj az erőszakos befolyásolásnak, védekezz a zsarolás és a manipuláció ellen! Problémák lesznek a tekintély minden formájával és bonyodalmak azoknak az embereknek a megválasztásával, akik valamilyen hatalmat gyakorolnak felettünk.

Napi horoszkóp: október 1.
Napi horoszkóp: október 1.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp: október 1.

Kos (03. 2l-04. 20.) Szerelmi vagy anyagi ügyekben könnyen melléfoghatsz, barátban csalódhatsz, de hagyd, hogy a benned lévő művész végre kilépjen a reflektorfénybe.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha megpróbálod korlátozni a párod szabadságát, akkor a kapcsolatoddal baj lesz, de tartsd be a munkahelyi és üzleti szabályokat is, és ne várj túl sokat másoktól.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne utasítsd vissza a nagy Ő-t, ha tanácsot kér öntől az öltözködésével vagy a munkájával kapcsolatban, de nem a te feladatod a másikat jó irányba terelni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne kockáztass, ne dönts komolyabb összeg sorsáról, és ébredj rá, hogy a partnereddel vagy egy üzleti ajánlattal kapcsolatos reményeid nélkülöznek minden realitást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az utóbbi időben olyan életstílust alakítottál ki, ami minden jövedelmedet fölemészti, a csend viszont arra szolgál, hogy éket verjen kapcsolataidba.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha kedvesed a munkájára vagy a bevételeire panaszkodik, csak együttérzést vár el, a túlságosan bőséges táplálkozás azonban pedig súlytöbbletet okoz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Azt hitted, rátaláltál az igazira, de melléfogtál - ma anyagi kockázatot se vállalj, mert könnyű prédája lehetsz valakinek, aki hideg számítással átlát rajtad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Azt hiszed, hogy elegánsabb környékre kell költöznöd, mert csak ez teheti boldoggá partneredet, egyeseknek viszont elege van manipulatív viselkedésedből.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szeretnél jó benyomást tenni partneredre vagy egy megbízódra, arra viszont figyelj, hogy ne vetkőzz ki teljesen önmagadból, s mellőzd az etikátlan ügyleteket.

Bak (12. 22-01. 20.) Valakinek, akire szemet vetettél, a pénzedre és a kapcsolataidra fáj a foga, de állj ellen a költekezés kísértésének, s igyekezz elkerülni a kollégákkal való vitákat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha úgy érzed, hogy nem tudod a családodat elégedetté tenni, egyre inkább az üzlet felé fordulsz, de ne táplálj hamis reményeket egy állásajánlattal kapcsolatban.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkával, utazással, anyagiakkal kapcsolatban téves döntést hozhatsz, ne árulj el túl sokat magadból, s ne menj bele olyasmibe, amit nem tartasz etikusnak.

Ez is érdekelhet

Chez Dodo mennyei macaronjait már az Aria Hotel éttermében is megkóstolhatod

Chez Dodo mennyei macaronjait már az Aria Hotel éttermében is megkóstolhatod

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően