Napi horoszkóp: ma érzelmi gátlások hátráltatnak - október 11. hétfő

2021.október.11.

Ma a Vízöntő-Szaturnusz befejezi hátramenetét, újra nyitott leszel az újdonságokra és kevésbé érzed már magad korlátozva szabadságodban. A hét első napján délelőtt a Nyilasban lévő Hold és a Vízöntő-Jupiter kapcsolata tehet arról, hogy legfőképpen házon kívül érzed jól magad, s bármilyen vallást gyakorolsz, a konyhaistenséget eszed ágában sincs megidézni, sokkal inkább az országhatárt szeretnéd átlépni.

 Napi horoszkóp: október 11. hétfő
Napi horoszkóp: október 11. hétfő
Fotó: Profimedia/GLAMOUR

Szerencsésnek mondhatod magad, ha megengedheted magadnak, hogy utazgass, vagy munkahelyed az idegenforgalomhoz kapcsolódik. Igényes leszel barátaid és társaságod megválasztásában, az esti órákban viszont, amikor a Hold már a Bak jegyében jár, úgy érzed, végre a csúcsra vezető úton vagy. De érzelmi gát lások is felüthetik a fejüket.

Kos (03. 21-04. 20.) Távoli utazás, eredményes ügyintézés boldogíthat, de vedd észre, barátaidnak és rokonaidnak is szükségük van arra, hogy beavasd őket a dolgaidba.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma rászánhatod magad, hogy elvégezz olyan feladatokat, amelyek alól időnként kivonod magad: számlaadás az ügyfeleknek vagy az adó időben történő befizetése.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Gyakran vitatkozol a pároddal pénzen, szexen, gyermeknevelésen, de ezek az alkuk csak egyetlen okból fordulhatnak vitába – ha nem érzed, hogy a másik szeret.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma talán még egy kis testedzésre is rá tudod venni magad, de kíméld a csípőízületeidet, de este ne tűrd el, hogy a párod ne hagyjon érvényesülni maga mellett.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kiváló a nap sportolásra, de ma nem vagy hajlandó megjátszani az engedelmes társasági hölgyet, ráadásul ki nem állhatod merev vagy mihaszna munkatársaidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha vendégeket vársz, ne kalóriabombával akard őket meglepni, hanem egészséges ételeket kínálgass nekik, este viszont biztos, hogy nem lesz szükséged erényövre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Rendkívüli mozgékonyság jellemez, tudásszomjad is kielégíthetetlen, este viszont azt értékelnéd, ha rokonaid néhány otthoni feladatot átvennének tőled.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tartóztasd meg magad az ötletszerű vásárlásoktól, és írd fel rendszeresen, mire mennyi pénzt adtál ki, de ha bízol magadban, terveket is mersz készíteni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mindenütt számíthatsz együttműködésre, ha szeretetre méltónak mutatkozol, egy új megbízással pedig megkeresheted a mindennapi kenyeredet meg a rávalót.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy anyagi probléma megmutatja, mi az, ami nem működik, néhány rutinfeladat is összejön, de legalább este tartsd távol a magánéletedet a hétköznapjaidtól

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Komolyan gondolt együttműködési ajánlatod a legbefolyásosabb ismerőseidet is kellemesen érinti, este viszont törődj bele, hogy nem te rángatod a bábukat.

Halak (02. 20-03. 20.) Eszedbe sem jut, hogy főnököd közeledési kísérletének engedj, de amikor arra kér, hogy kísérd külföldre, pedig nem ártana, ha tartózkodásod oldódna egy kicsit.

Ez is érdekelhet

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Divathírek

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet