Napi horoszkóp: ne szerezd meg a másiknak azt az örömet, hogy megsértődsz - október 12.

2021.október.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bak jegyében lévő növekvő Hold felébreszti becsvágyadat, ám a Hold a nap második felében quadrát fényszöget zár be a hátráló Merkúrral, de a Bika-Uránuszhoz harmonikusan kapcsolódik. A Hold és az Uránusz este spontán inspirációkat hozhat számunkra. Tehát a Hold és az Uránusz ismét valami új dologra szeretné felhívni a figyelmünket az életünkben, amit mindenképpen követnünk kell valamikor. De ennek az elképzelésnek az alapos vizsgálata is fontos, mert a Merkúr még retrográd, a Szaturnusz pedig éppen tegnap indult újra előre, ami rámutat a már kipróbált és a teljesen új megoldások közötti különbségekre. Az Uránusz felébreszti bennünk a szabadság iránti igényt, ezért szeretnénk kitörni a meglévő feltételek közül minden területen, a kapcsolatoktól kezdve a szakmai és pénzügyi kérdésekig.

 Napi horoszkóp október 12.
Napi horoszkóp október 12.
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 2l-04. 20.) Ma nemcsak választottadra kell kedvező benyomást gyakorolni, hanem munkatársaidra is, ám ha újabb anyagi javakra áhítozol, tanulj meg új pénzügyi fogásokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Idegesen, feszülten tárgyalsz, és ha mindig alkalmazkodsz, elkerülöd ugyan a vitákat, de utazási vagy állásváltoztatási terved teljesen fantasztikusnak ígérkezik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma leginkább a szellemi képességeidre lesz szükséged: este teljesítsd szeretteid kívánságait, de ne hagyd, hogy vállalkozásod vérszopók nevelőotthonává váljon!

Rák (06. 22-07. 22.) Ha beszélgetésre készülsz a pároddal vagy rokonaiddal, inkább, halaszd el máskorra, de ha vállalkozásod generálozásra szorul, egyik barátod kihúz a slamasztikából.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy a párod lesz a főnököd, ám a bizalom, amely jellemző rád, nagyon pozitív, de munkában és anyagiakban ne dönts anélkül, hogy gondolkodnál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha anyagi gondod támad, de a párod nem ugrik segíteni, akkor nem érdemli meg az érzelmi juttatásokat, de ma gondolhatsz arra, hogy keress másik munkát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vannak napok, amikor kerülöd a családodat, az anyagi vagy szóbeli konfrontációt, de előbb-utóbb szembe kell nézned ezzel a helyzettel, lehetőleg minél előbb.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jó taktika volna, ha beavatnád rokonodat vagy partneredet anyagi gondjaidba, így megértőbben viselkedik, s azt is tapasztalhatod, milyen jó tanácsai vannak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kapcsolataidban, anyagiakban vagy a munkádat illetően fontos döntést kell meghoznod, de a mobilodon megtalálod azt az üzenetet, amelyre régóta vártál.

Bak (12. 22-01. 20.) A cikizés fájdalmasan érint, de ne szerezd meg a másiknak azt az örömet, hogy megsértődsz, kedvesed viszont majd összetöri magát, hogy teljesítse óhajodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jó eséllyel eltöltheted a napot anélkül, hogy világos elképzelésed lenne arról, mi vár rád a munka és a magánélet frontján, de a mai napnak alkudozás-íze lehet.

Halak (02. 20-03. 20.) Amikor a hitveseddel beindítasz egy vállalkozást, terhet jelenthet a beruházók meggyőzése, ám ha együttműködsz a barátaiddal, sokat profitálhatsz a tudásukból.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az év divattervezője, Kerényi Virág megtervezte a nyári Batz papucsod

Az év divattervezője, Kerényi Virág megtervezte a nyári Batz papucsod

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője