Napi horoszkóp: ma egy fontos kapcsolatot elmélyíthetsz - október 13.

2021.október.13.

A harmonikus Nyilas-Vénusz-Vízöntő-Szaturnusz sugárzás megbízhatóságunk bizonyításával lehetővé teszi egy fontos érzelmi, szakmai, vagy üzleti kapcsolat szorosabbra fűzését. Biztosabb vagy magadban, és megvan minden, ami ahhoz, szükséges, hogy támogatókat keress, hogy bizakodással kezdj egy új barátságot, és hogy új érzelmi kapcsolatba is belevágj. Találékonyságod is hasznodra válik hobbidban, művészi tevékenységedben. Érzed, hogy a megfelelő helyen vagy a megfelelő időben. Felelősségteljes hozzáállásodnak köszönhetően az együttműködésből, a legtöbb hivatásbeli és pénzügyi tranzakcióból most többet profitálhatsz, mint más időszakokban. Egy fontos kapcsolatot is elmélyíthetsz, de a romantika valószínűleg a háttérbe szorul, és inkább a gyakorlatias szempontok kapnak elsőbbséget. Kapcsolatainkban előtérbe kerül a kötelesség- és felelősségvállalás. Gyakran hoz ez a fényszög olyan viszonyt, amelyben a felek között igen nagy a korkülönbség.

Napi horoszkóp október 13.
Napi horoszkóp október 13.
Fotó: Gettyimages.com

Napi horoszkóp: október 13.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha végleg elkötelezted magad partnered mellett, támogasd őt a munkájában, tanulmányaiban, és igyekezz jól viszonyulni a karrierjéhez és kapcsolataihoz.

Bika (04. 21-05. 20.) Főnököd, akinek szemében eddig csak ügyes robot voltál, végre a régóta várt elismeréssel jutalmaz, titkos viszonyod pedig gyümölcsöző üzleti kapcsolattá érlelődhet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Közelebb kerülhetsz a társadhoz, de helyes lenne megosztani örömödet azokkal az emberekkel, akik közel állnak hozzád, és akik mindig jelen voltak szükség idején.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkahelyeden és az üzleti életben a csillagok az együttműködést részesítik előnyben, és ha megbízható vagy, üzleti szempontból is előnyös ügyletet köthetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha találkád van különc, ám szuperagyú kollégáddal, igyekezz kideríteni, komoly szándékai vannak-e ennek a fickónak, aki eddig nem vágyott kötelékre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Berendezheted az álomotthont, s jóllehet érzed, hogy egyik kollégád az igazi, mégis igyekszel tiszteletben tartani a függetlenségét, de talán csak mostanáig.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Családi, szerelmi kapcsolatodat összekovácsolja az anyagi érdek, de izgató kihívás lehet számodra egy olyan pasi, aki fél agglegénységének elvesztésétől.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Többet kellene keresned, hogy a párod anyagi hozzájárulása nélkül is fönn tudd tartani a lakást, mégsem válik hátrányodra egy olyan pasi, aki gondoskodik rólad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Keményen dolgozol, munkádat díjazzák, s megvan minden, ami ahhoz szükséges, hogy elkezdj egy új barátságot, munkát, vagy új érzelmi kapcsolatba is belevágj.

Bak (12. 22-01. 20.) Megeshet, hogy titkos szerelmi vagy munkahelyi kapcsolatodban döntő motívum a haszonelv: azért közeledsz valakihez, mert anyagi előnyöket remélsz tőle.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Több ember támogatását élvezed, a mostanában kötött kapcsolatok jó eséllyel indulnak, felelősségtudatod pedig segítségedre lesz bármely kívánt cél elérésében.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kockázatosnak tartod, hogy szerelmi kapcsolatba kerülj valakivel a cégvezetésből, csak magad döntheted el, érdemes-e kockáztatni jelenlegi helyzetedben.

Ez is érdekelhet

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Divathírek

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet