Napi horoszkóp: Elszabadulhatnak az indulatok - október 15.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kos tele van ötletekkel, az Ikreknek mindenki imádja a humorát, az Oroszlán kimondja, amit gondol. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: október 15.
Napi horoszkóp: október 15.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Az Ikrek jegyében haladó Hold a hajnali és reggeli időszakban a Halak-Neptunusz quadrát és a Marssal való együttállás miatt túlzott érzékenységet, meggyengült ösztönéletet, ideges kapkodást és idegrendszeri zavarokat okozhat. Ha állandóan elkalandozik a figyelmed, edzened kell a tudatodat, hogy ne csapongjanak a gondolataid. A Hold-Mars duó ingerlékennyé, erőszakossá, pletykássá, de szenvedélyessé is tehet. Menj ki a szabadba, a friss levegő segíthet rendszerezni gondolataidat. Szombat este a Rák Holddal az érzések, a család és az otthon állnak az első helyen. Ám az esti órákban a Holdat támadó Kos-Jupiter miatt szokatlanul passzívvá és érzelmileg kiegyensúlyozatlanná válhatsz. Szánj időt pihenésre, és elemezd ki az otthon és a család iránti érzéseidet. Lehet, hogy csak a kanapén szeretnél heverészni, meginni és megenni ezt-azt, ami súlyfelesleget okoz. Nem jó alkalom pénzt fektetni ingatlanba.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma sürgetheted az eseményeket: tele vagy ötletekkel, de ha valaki kotlik az aktáidon, lendülj akcióba, járj utána, ha kell, utazz el érte, de ne fogyassz édességet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne hibáztasd magad, amiért nem keresel többet, de ha nem menedzseled a pénzügyeidet, olyan, mintha vakon bíznád azt másokra, s így nem kis meglepetés érhet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Humoroddal szimpatizánsokat találsz, de minden nagyobb értékű vásárlás előtt végezz piackutatást, hogy megtudd, melyik üzlet ajánlja a legjobb árat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma kivételesen nem hajszolod a sikert, inkább annak örülsz, hogy végre megpihenhetsz, csak azt ne hagyd, hogy főnökeid vagy rokonaid átgyalogoljanak rajtad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Társadalmi ambícióidban ma elszánt vagy, kapcsolatokat teremthetsz, de nem szeretsz finomkodni, pontosan megmondod, hogy mit gondolsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha munkaadód túl sokat követel, kevés pénzért, nem árthat, ha tudatosan megvizsgálod a pénzszerzési lehetőségeket a mostani fizetéseden kívül is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha megfelelően használod az eszedet, ritkán lesz szükséged arra, hogy támadj – a magányos Mérlegek pedig készüljenek utazásra, ismerkedésre, találkozásra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mások pénzének megszerzésére különösen alkalmas ez a nap: mivel nincsenek elmaradásaid, könnyedén áldozhatod idődet egy szenzációsnak ígérkező üzletre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Óvakodj attól, hogy szabadjára engedd haragodat, a nap első felében viszont hagyd az ellenfeleidnek, szerelmi vetélytársaidnak, hogy tönkretegyék magukat!

Bak (12. 22-01. 20.) A munka olyan számodra, mint egy frontharc: azért akarod bebizonyítani pótolhatatlanságodat, mert félsz, hogy valaki rájön a cégnél, hogy nélküled is működik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szabadságon levő vagy sportoló Vízöntők ma remekül érzik magukat: kilátásuk nyílik egy váratlan flörtre, de tartózkodjanak a könnyű kalandoktól.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem túl bölcs dolog, ha akkor próbálod megváltoztatni családi vagy szerelmi életedet, amikor dühös vagy: indulataid át nem gondolt helyzetekbe sodorhatnak.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói