Napi horoszkóp: Elszabadulhatnak az indulatok - október 15.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kos tele van ötletekkel, az Ikreknek mindenki imádja a humorát, az Oroszlán kimondja, amit gondol. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: október 15.
Napi horoszkóp: október 15.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Az Ikrek jegyében haladó Hold a hajnali és reggeli időszakban a Halak-Neptunusz quadrát és a Marssal való együttállás miatt túlzott érzékenységet, meggyengült ösztönéletet, ideges kapkodást és idegrendszeri zavarokat okozhat. Ha állandóan elkalandozik a figyelmed, edzened kell a tudatodat, hogy ne csapongjanak a gondolataid. A Hold-Mars duó ingerlékennyé, erőszakossá, pletykássá, de szenvedélyessé is tehet. Menj ki a szabadba, a friss levegő segíthet rendszerezni gondolataidat. Szombat este a Rák Holddal az érzések, a család és az otthon állnak az első helyen. Ám az esti órákban a Holdat támadó Kos-Jupiter miatt szokatlanul passzívvá és érzelmileg kiegyensúlyozatlanná válhatsz. Szánj időt pihenésre, és elemezd ki az otthon és a család iránti érzéseidet. Lehet, hogy csak a kanapén szeretnél heverészni, meginni és megenni ezt-azt, ami súlyfelesleget okoz. Nem jó alkalom pénzt fektetni ingatlanba.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma sürgetheted az eseményeket: tele vagy ötletekkel, de ha valaki kotlik az aktáidon, lendülj akcióba, járj utána, ha kell, utazz el érte, de ne fogyassz édességet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne hibáztasd magad, amiért nem keresel többet, de ha nem menedzseled a pénzügyeidet, olyan, mintha vakon bíznád azt másokra, s így nem kis meglepetés érhet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Humoroddal szimpatizánsokat találsz, de minden nagyobb értékű vásárlás előtt végezz piackutatást, hogy megtudd, melyik üzlet ajánlja a legjobb árat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma kivételesen nem hajszolod a sikert, inkább annak örülsz, hogy végre megpihenhetsz, csak azt ne hagyd, hogy főnökeid vagy rokonaid átgyalogoljanak rajtad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Társadalmi ambícióidban ma elszánt vagy, kapcsolatokat teremthetsz, de nem szeretsz finomkodni, pontosan megmondod, hogy mit gondolsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha munkaadód túl sokat követel, kevés pénzért, nem árthat, ha tudatosan megvizsgálod a pénzszerzési lehetőségeket a mostani fizetéseden kívül is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha megfelelően használod az eszedet, ritkán lesz szükséged arra, hogy támadj – a magányos Mérlegek pedig készüljenek utazásra, ismerkedésre, találkozásra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mások pénzének megszerzésére különösen alkalmas ez a nap: mivel nincsenek elmaradásaid, könnyedén áldozhatod idődet egy szenzációsnak ígérkező üzletre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Óvakodj attól, hogy szabadjára engedd haragodat, a nap első felében viszont hagyd az ellenfeleidnek, szerelmi vetélytársaidnak, hogy tönkretegyék magukat!

Bak (12. 22-01. 20.) A munka olyan számodra, mint egy frontharc: azért akarod bebizonyítani pótolhatatlanságodat, mert félsz, hogy valaki rájön a cégnél, hogy nélküled is működik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szabadságon levő vagy sportoló Vízöntők ma remekül érzik magukat: kilátásuk nyílik egy váratlan flörtre, de tartózkodjanak a könnyű kalandoktól.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem túl bölcs dolog, ha akkor próbálod megváltoztatni családi vagy szerelmi életedet, amikor dühös vagy: indulataid át nem gondolt helyzetekbe sodorhatnak.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője