Napi horoszkóp: ma felpörögnek az események: október 18.

2021.október.18.

A hét első napjának legfontosabb eseménye: a Jupiter és a Merkúr is elér fordulópontjához, és végre újra előre menetel. Biztos lehetsz benne, hogy a dolgaid és tárgyalásaid is ismét gyorsabban haladnak. Mivel a nap első felében a Hold a Halak jegyében jár, csak álmodozol, s nehezen fejleszted ki magadban a tárgyilagosságot. De érzékeny, együtt érző és sebezhető vagy, képes leszel odafigyelni mások szükségleteire: egy cipőben járni velük. A nap második felében viszont, amikor a Hold már a Kos jegyében halad, felpörögnek az események, s élvezzük, ha minden egy kicsit gyorsabban megy. A megkezdett projektek most befejezhetők. Bárki, aki új üzleti ötletet, képzést vagy hasonlót tervezett, végre elkezdheti.

Napi horoszkóp október 18.
Napi horoszkóp október 18.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp október 18.

Kos (03. 2l-04. 20.) A nap első felében bízz az ösztöneidben, hogy észrevedd, mi történik a háttérben, később viszont merész vagy, kapcsolataidban is megköveteled az irányító szerepet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha teljes mértékben a vágyaidra összpontosítasz, akkor közelebb kerülsz azok teljesüléséhez, de ne hagyd, hogy jelentéktelen problémák vonják el figyelmedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel képtelen vagy a munkádra összpontosítani, ne építs légvárakat, de mielőtt bármilyen csábító pénzügyi ajánlatot elfogadnál, kérd ki barátnőid véleményét.

Rák (06. 22-07. 22.) Tegyél szívességeket s figyelj oda lelked jelzéseire is, tudd, mikor kell feltöltődnöd, de a munkádban csak teljesítményed fokozásával tudod a legjobbat nyújtani.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Döntést kell hoznod üzleteddel vagy hiteleddel kapcsolatban, amelyben senki sem segíthet, de a nap második felében utazás vagy kaland színesíti életedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered romantikus-szexis programra vágyik, de ha szenvedélye nem kap megfelelő vérmérsékletű viszonzást, a szex, sőt még az anyagiak gondot okozhatnak,

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mai tevékenységeidet az érzékenység és a versengés sajátos párosa jellemzi, s nem lesz könnyű feladat egyensúlyba hozni saját és szeretteid igényeit, elvárásait.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Délelőtt megtalálod a megoldást kedvesed vagy gyermeked problémáira, de később sürgős feladatot varrnak a nyakadba, ráadásul a megoldást is sürgetik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Délelőtt ne nyiss ajtót idegeneknek, óvakodj a szélhámosoktól, de újra kiélheted a benned szunnyadó kreativitást, a csábítás célpontjaként pedig gyorsan tűzbe jössz.

Bak (12. 22-01. 20.) A magánéleted békés, egy kellemes találkozásra is sor kerülhet, de később próbálj meg uralkodni haragodon, erőszakosságodat ne családod tagjain vezesd le!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sokkal jobban értesz egy terv beindításához, mint kivitelezéséhez, ezért kérj tanácsot kollégáidtól és szeretteidtől, de akár egy értekezletet is összehívhatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Jogodban áll ugyanannyit kapni egy kapcsolattól, mint amennyit beleadsz, de félő, hogy kiadásaid meredeken emelkednek, és ez a pároddal is problémát okoz.

Ez is érdekelhet

A RANRA nyerte el a Koppenhágai divathéten a Zalando Fenntarthatósági Díját

A RANRA nyerte el a Koppenhágai divathéten a Zalando Fenntarthatósági Díját

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját