Napi horoszkóp: Ma légy óvatos az ambíciókkal! - október 2.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bika az evéshez menekül, a Rák párja érzelemmentes, a Szűz csak a munkára koncentrál. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: október 2.
Napi horoszkóp: október 2.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Bak jegyében haladó Hold becsvágyat, koncentrációt és szigorú viselkedést jelképez: hajlamos lehetsz követni ambiciózus céljaidat, de valószínűleg elfojtod érzelmes énedet. Amikor a munka és a kötelesség hív, magánéletedet hajlamos lehetsz elhanyagolni. Ami az érzelmeidet illeti, lehet, hogy vonzalmad a párod iránt nem éppen olyan, amit általában szerelemnek hívnak: képtelen vagy ugyanis átadni magad az érzéseidnek. Mivel a nap második felében a Holdat a Kos-Jupiter és a Mérleg-Vénusz támadja, konfliktusba kerülhetsz a törvénnyel és a hatóságokkal, de hajlamos lehetsz pazarlásra is. Lehet, hogy túlzó igényekkel állsz elő a munkahelyeden vagy magánéletedben. Mivel a Hold a Bakban száműzetésben van, a Vénusz viszont a Mérlegben uralmi helyzetnek örvend, tudatosan keresed a társadalmi, érzelmi és szakmai kapcsolatok kialakításának lehetőségét. De az őszintétlen udvariasságot sem árt mellőzni. Falánkságodnak súlygyarapodás a következménye.

Kos (03. 21-04. 20.) Azt hiszed, csak annak van értelme, ha egész nap az irodádban ücsörögsz, pedig az üzletek nem ott köttetnek; a sikerhez személyes kapcsolatépítés kell.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem becsülik meg a munkádat, vagy nem kapsz elég szeretettáplálékot, valószínű, hogy az evéshez menekülsz, ami tompítja a szerelmi vágyat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha az anyagi ügyek felelősségteljes intézése lelohasztja a libidódat, s végképp nem éred, vajon miért nem akceptálja a pasid, ha nemet mondasz a szexre?

Rák (06. 22.-07. 22.) Ne lepődj meg a párod érzelemmentes viselkedésén, amikor te még a családot is elhanyagolod, amikor a főnököd berendel a szokásos összejövetelre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne vállalj el olyan feladatot, ami nem a szakma csúcsa: a mai napon csak ott érdemes erőt kifejtened, ahol a jobb teljesítményt jobban is honorálják.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ügyfeled olyan érzést ébreszt benned, amelynek létezésről eddig tudomásod sem volt, de ez nem olyan meglepő, amikor mindig csak a munkára koncentrálsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Félő, hogy ma szokatlanul mereven viselkedsz, és úgy érzed, bizonyítanod kell a családod és párod előtt, de a nap alkalmas a bőrszárazság enyhítésére.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tudod, hogy egyik rokonodban megbízhatsz, de a munkahelyeden ne vállalj kockázatot, a fontosabb döntéseket és randevúdat halaszd el máskorra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Természetes, hogy lakást és vagyont akarsz, de mivel az anyagiak terén nehéz idők jönnek, már most elkezdhetnél takarékoskodni és kerülni a kockázatokat.

Bak (12. 22-01. 20.) Hivatásodban a szebbik arcodat mutatod, a kötelességtudó énedet, mellyel könnyen oldasz meg problémákat, de otthon már nem erőlteted magadra a jó modort.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne azzal foglalkozz, hogyan lehetnél produktívabb, ma engedd meg azt a luxust magadnak, hogy elutazz és kikapcsolódj – anélkül, hogy az árát számítgatnád.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne terheld a párodat olyan anyagi problémákkal, amelyek nem tartoznak rá; lehet, hogy a pasid nem túl izgató, de legalább nem kell attól félned, hogy lelép.

Ez is érdekelhet

 A Wednesday letaszította a trónjáról a Stranger Things 4. évadát

A Wednesday letaszította a trónjáról a Stranger Things 4. évadát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói