Napi horoszkóp: némi zavarodottság és idegesség jellemzi a napot - október 25.

2021.október.25.

Ha elfáradtál a mögötted húzódó nehéz héttől, nehezen kelsz fel reggel, inkább a takaró alatt maradsz, ameddig csak lehet. A hét első munkanapján a Hold az Ikrekben a Neptunusszal barátságtalan, míg a Jupiterrel és a Marssal harmonikus fényszöget alkot: a reggelt a képzelet és az intuíció uralja, és ha van időd, add át magad a művészet élvezetének vagy gyakorlásának. A mai bolygóállások változatos érdeklődést, élénk kommunikációt, szellemi és fizikai aktivitást, művészi és kereskedelmi készséget jeleznek De némi zavarodottság, idegesség és felületesség is jellemző az Ikrek-Holdra. Szellemi táplálékra, élénk kommunikációra és talán egy rövidebb kiruccanásra vágysz. Mivel érzékeny a vállad, egy masszázs csodákat tehet. Szívesen megosztod gondolataidat a környezetedben élőkkel, de az érzelmekkel már nem szívesen foglalkozol, este viszont a Rák-Holdnál már magadra öltheted a gondoskodó házi tündér szerepét.

Napi horoszkóp október 25.
Napi horoszkóp október 25.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp október 25.

Kos (03. 21-04. 20.) Intézd el a telefonjaidat és a levelezést, de ma nagyszerű dolog barátaid vagy a párod társaságában lenni – feltéve, hogy ők is azt akarják csinálni, amit te.

Bika (04. 21-05. 20.) Akár, pénzről, akár barátságról van szó, ne vidd túlzásba a „lelkizést”, annak viszont itt az ideje, hogy a munkádban lépést tarts a műszaki fejlődéssel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nem találkozhatsz a pároddal, kezdeményezz elektronikus levelezést, de egyetlen alkalmat se mulassz el, amikor reklámozhatod a cégedet, a munkádat.

Rák (06. 22-07. 22.) Valaki, aki veled akarja megvalósítani üzleti vagy erotikus elképzeléseit, kínos helyzetbe hozhat, de ne aggódj, ha egyedül vagy: este már minden szem rád szegezőik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne vitatkozz a pároddal, amikor vannak kifinomultabb módszerek is, amelyekkel tudtára adhatod álláspontodat, különösen egy élvezetesen eltöltött éjszaka után.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha jelentkeztél egy feladatra, de a főnök csak kisegítőként alkalmazna, inkább mondj nemet, de ha sok időt elvesztegettél, jobban meg kell szervezned a munkádat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ontod a jobbnál jobb ötleteket, a megbízások, a felkérések, de még a hódolók is csőstül jönnek, újra neved lesz a szakmádban, főnököd is támogatja munkádat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzleted jó széllel a vitorláiban halad előre, de foglalkoznod kell a könyveléssel is, ám egy aranyásóval való kapcsolatodnak végzetes következményei lehetnek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A szabadba vágysz, nem bírod ki a négy fal között, minél messzebbre, ez ösztökél - tárgyaláskor, üzletkötéskor viszont nem célszerű az érzelmeidre hallgatni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne becsüld alá képességeidet, amikor egy olyan feladat megoldására szemeltek ki, amely jól fizet, de ne vegyél rá mérget, hogy felhív vagy eljön a partnered.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fejezd ki érzelmeidet írásban vagy kreatív elfoglaltság révén - szerelmi életed a javulás jeleit mutatja: hallhatsz valakiről, akivel korábban együtt voltál.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha partnered viselkedésének túl sok kifogásolni való eleme van, keress rá magyarázatot, de ne gürcölj a háztartásban, ne keresd állandóan a párod kedvét,

Ez is érdekelhet

15 ikonikus, trendteremtő frizura a filmtörténetből

15 ikonikus, trendteremtő frizura a filmtörténetből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.