Napi horoszkóp: Készülj fel egy váratlan meglepetésre - október 6.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – az Oroszlán kompromisszumkész, a Skorpiónak kilátásban van egy jó üzlet, a Vízöntő nem vehet meg mindent, amit csak akar. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: október 6.
Napi horoszkóp: október 6.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Hold a Vízöntő jegyében reggel jóindulatú háromszöget zár be az Ikrek-Marssal: váratlan és eredeti ötletek, szokatlan érdeklődés és változatos programok jellemzik a nap első felét. Ha nagyobb önállóságra, mozgástérre vágysz, most álmod valóra válhat. Ma olyan ötletek megvalósításába is belevághatsz, amelyek első blikkre talán őrültségnek tűnnek. A Hold kora délután belép a Halak jegyébe, ezért ne csodálkozz azon, ha a szokásosnál érzékenyebb, álmodozóbb és befelé fordulóbb vagy. Fogadd meg, hogy nem iszol alkoholt, kábulat helyett áldozz néhány órát a szépségápolásnak: bőröd megköszöni a szaunázást és utána egész tested alapos hidratálását. Élénk képzelőerővel rendelkezel, pontosan megérzed, mi megy végbe a környezetedben, de nehezen tudsz nemet mondani, határokat húzni.

Kos (03. 21-04. 20.) Minden, ami csapatmunkával kapcsolatos, kedvező, belemerülhetsz valamilyen rutintól eltérő elfoglaltságba, este viszont határozatlan és kihasználható lehetsz.

Heti horoszkóp: Szakmai sikereiddel mindenkit leveszel a lábáról - október 3-9.

Bika (04. 21-05. 20.) Munka- és pénzfronton váratlan változás: olyan feladatot kapsz, amivel eldicsekedhetsz, az esti órákban viszont szokj vissza a családi vagy baráti körödbe.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Utazás során meglepetések, jó hangulatodat fokozza egy véletlen találkozás, ám ha sokáig dolgozol, igazán csökkenthetnéd a kávéadagodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha könnyelműen bánsz a rendelkezésedre álló számlahitellel, csak váratlan helyzet esetén használd, este viszont azt tedd, ami jólesik: hallgass például zenét.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt kompromissszumkész vagy, de a nap második felében nem sokat törődsz az anyagi javak megszerzésével, inkább a párod zsebében kutatgatsz.

Havi horoszkóp: Végre egyenesbe hozhatod az életedet októberben

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkahelyeden próbálj meg elcsípni valamilyen fontos értesülést, de amíg biztosat nem tudsz, ne tegyél lépéseket, este viszont ne hagyd cserben a párodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha még szingli vagy és mostanában utazgatsz, nem csak élvezni fogod a kiruccanást, talán még üzleti vállalkozást is indíthatnál külhoni kapcsolatod révén.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A családi ügyek, a szex és az üzleti kapcsolatok kötik le gondolataidat, hiszen kilátásban van egy olyan ügylet, amely korábban nem jött létre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedvesed teljesen kifacsar, hogy ne maradjon erőd más pasikra, de kapcsolatodat új alapokra helyezheted, ám azért, mert valaki hangoskodik, még nincs igaza.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha elégedett lennél anyagi helyzeteddel, nem látnál meg új lehetőségeket, ám ha az érzelmi igényeidet tekinted, este elsősorban a párodra van szükséged.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Majd szétvet az energia, elképesztő a vonzerőd, a jó hírek között megbújik egy randevúmeghívás is, ám délután nem vehetsz meg mindent, amit csak akarsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy nem tudod elképzelni, hogy a pasid a barátod legyen, de ha a zavarodottság irritáló felhője vesz körül, nem tűnsz túlzottan aggódónak, és ez jó hír.

Ez is érdekelhet

 A Wednesday letaszította a trónjáról a Stranger Things 4. évadát

A Wednesday letaszította a trónjáról a Stranger Things 4. évadát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói