Napi horoszkóp: Kedvező események adódnak szerelmi és anyagi ügyeidben - szeptember 11.

2021. szeptember 11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Végre hétvége! Ám a reggeli órákban, amikor a Skorpió-Hold szembenállásba kerül az Uránusszal, puskaporos hangulatoddal, féltékenységeddel, gyanakvásoddal és a változásokkal szembeni ellenállásoddal csak azt éred el, hogy szeretteid lázadással reagálnak. Kora délután és az esti órákban a Nap és a Hold, valamint a Hold és a Neptunusz harmonikus kapcsolatának köszönhetően a férfiak és nők között tökéletes a megértés. Az este alkalmas álmodozásra, és ha rendelkezel művészi érzékkel, ki kell használnod ezt a kreatív energiát. A dolgok mélyére láthatsz, és képes leszel felismerni mások hátsó szándékait. Szakmai, üzleti és érzelmi kapcsolataidban már félreteheted gyanakvásodat.

Napi horoszkóp: Kedvező események adódnak szerelmi és anyagi ügyeidben - szeptember 11.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A szex felrepíthet a testiség csúcsaira, de ha még nem fizetted ki a számláidat, mégis üresen áll a „kincstár”, ne költekezz, használd ritkábban a hitelkártyádat.

Bika (04. 21-05. 20.) Délelőtt ki nem állhatod a rögtönzéseket, de később megteremtheted a kedvező körülményeket ahhoz, hogy közelebbről megismerd egyik barátodat vagy a fiúdat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem túl gyakran esik meg, hogy ennyire önfejű legyél, de ha érzéketlen vagy, utána rossz lesz a hangulatod, egy előadás viszont tanulságos lehet számodra.

Rák (06. 22-07. 22.) Reggel nehezen tudsz a párodhoz csiszolódni, de később olyan kedvező események adódnak szerelmi és anyagi ügyeidben, melyeket nem szabad alábecsülnöd.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kimerítő a munkád, akkor megállapodottságra vágysz: nem álmodsz zöld gyeppel körülvett házról, de valami menedéket mégis biztosítasz magadnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) A reggelre tervezett utazás nem jön össze, vagy elakad a járgányod - a párod viszont biztos, hogy nem hagy kétségek között kapcsolatotok folytatását illetően.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jól keresel, de a változatosságnak bizonytalanság az ára; a gyanú is felébred benned, hogy a párodnak csupán pénz- vagy adókérdések miatt van rád szüksége.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párod vagy egyik rokonod képtelen elfogadni a női egyenjogúságot, de nincs szabály arra vonatkozóan, meddig tart, amíg elveszíted a szívedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma szükséged van néhány zavartalan órára, ezért ha problémát okoz néhány telefonhívás, ne vedd fel a mobilt, de mondj nemet rokonaidnak a pumpolásra.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy hódolód iránt nem érzel többet, csak barátságot, de jönni fog még egy pasi, aki nem enged ki téged a kezei közül; aki a szeretetével elkényeztet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Reggel pattanásig feszül a hangulat, leplezni sem próbálod, mennyire bosszantanak a munkahelyi kötelezettségek, de a díjazásra nem panaszkodhatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod délelőtt valami rosszban sántikál, ne takargasd kétségeidet, de ha szerelmes vagy, ezt a nap második felében mindenkinek örömmel el kell újságolnod.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

glamour plusz ikon A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)