Napi horoszkóp: Hajlamos vagy kiszínezni a valóságot - szeptember 17.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bika félreértésekre számíthat, az Ikrek nem söpörheti tovább a szőnyeg alá a problémáit, a Rákot félrevezethetik. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 17.
Napi horoszkóp: szeptember 17.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Szűz jegyében lévő Nap és a Halak-Neptunusz minden évben egy alkalommal szembenállásba kerül egymással: ezen a hétvégén is fokozódik az önámításra, a valóság kiszínezésére, a megtévesztésre való hajlam. Megpróbálsz kibújni az erőfeszítéseket igénylő feladatok és a konfliktusok elől, ráadásul félő, hogy hamis illúziókban ringatod magadat. Csalás, hazugságok, káosz, zűrzavar, megtévesztés, áldozat-megmentő játszma jellemzi ezt a fényszöget. Nehézségek az önérvényesítés terén, s mivel nehéz kontrollálni az irreális vágyakat és kívánságokat, ne kezdj foglalt pasival vagy alkoholistával, óvakodj a fontos döntésektől, és kerüld azokat az embereket, akik cinkelt lapokkal játszanak. Fokozódik a drogok, az alkohol, a mérgező anyagok, a víz vagy a fulladás okozta katasztrófák veszélye. Önzetlenségeddel visszaélhetnek, könnyen válhatsz áldozattá, ráadásul összeszedhetsz valamilyen fertőzést.

Kos (03. 21-04. 20.) Titkos munkahelyi kapcsolat vagy feketemunka miatt lebukhatsz, az állás, amit valaki felajánl, egészen más, mint aminek tűnik – nehogy zsákbamacskát vásárolj.

Bika (04. 21-05. 20.) Félreértésekre számíthatsz rokonaiddal és barátaiddal, és ha valamilyen szívességről van szó, szinte biztos, hogy nem gondolod józanul végig, mibe is vágsz bele.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kerüld a felelőtlen viselkedést, és éppen ideje szembesülnöd bizonyos munkahelyi és otthoni problémákkal: hiába is próbálod a szőnyeg alá söpörni őket.

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagi ügyekben félrevezethetnek, és ha utazást tervezel a hétvégére, külföldön rossz tapasztalatokat szerezhetsz, de az sem kizárt, hogy útközben kirabolnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha nem szabsz határt költekezésednek, talán még a gázszámlára félretett pénznek is a nyakára hágsz, sőt, még a szeretőd is megdézsmálhatja a bankbetétedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Melléfogsz a partnerválasztásban, viszonyba keveredsz valakivel, aki elérhetetlen számodra, vagy aki megmentésre szorul, és csak problémákat kavar maga körül.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Félő, hogy feláldozod magad valakiért, akinek rejtegetnivalója van, és képtelen vagy racionális döntést hozni a munkáddal és barátságaiddal kapcsolatban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szerelmi vagy szakmai kapcsolatban csalódás, de a mai csillagállás nem segít eloszlatni a pároddal vagy főnököddel kapcsolatos kétségeidet vagy gyanúdat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rokonod, főnököd keresztülhúzhatja a számításaidat, hiszékenységed, jóindulatod is bajba keverhet, ezért eszedbe se jusson idegent beengedni a lakásodba.

Bak (12. 22-01. 20.) Fáradt, hiszékeny és feledékeny lehetsz, utazáskor meglophatnak, üzletkötés sikerében sem bízhatsz, ezért előre kell tervezned, s nem szabad túlköltekezned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hallgass józanabb párodra, aki arra figyelmeztet, hogy céged tönkremegy, ha sokat jótékonykodsz, és olyan eseteket vállalsz, amelyek nem hoznak pénzt.

Halak (02. 20-03. 20.) Az önbecsülésed ma baljósan alacsony, ráadásul jobban tudod azt, milyennek szeretnéd látni kapcsolatodat és a munkádat, mint hogy valójában mi is a helyzet.

Ez is érdekelhet

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói