Napi horoszkóp: Ne ess túlzásba! - szeptember 19.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bika nem hibázhat, a Rák vitába keveredik, a Szűz hízelgő ajánlatot kap. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 19.
Napi horoszkóp: szeptember 19.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Mivel a hátráló Mérleg-Merkúr rögtön a hét első napján (szeptemberben már második alkalommal) szembenállásba kerül a Kos jegyében lévő szintén retrográd Jupiterrel, hajlamos lehetsz többet ígérni, mint amennyit teljesíteni tudsz. Ez nem a megfelelő alkalom bizalmas információk kezelésére, szerződéskötésre, de akkor is óvatosnak kell lenned, ha jogi vagy hivatalos ügyeket intézel. Szerencsére a Szűz jegyében lévő Nap harmonikus trigon fényszöget zár be a Bak-Plútóval, ezért itt az ideje, hogy megvizsgáld és megoldd az adóval, hitelekkel és a közös anyagi-üzleti érdekeltségekkel kapcsolatos problémákat. Befolyásos emberekkel tárgyalhatsz, csak az arrogáns stílust és a mértéktelenséget próbáld mellőzni. A hatalom birtoklása is nagy vonzerőt jelenthet számodra, de remélhetőleg tisztában vagy azzal, hogy a hatalommal élni, de nem visszaélni kell.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel rokonod vagy ügyvéded félreérthet, másként kell fogalmaznod, ám ha erősen vonzódsz egyik kollégádhoz, ez szenvedélyes pillanatokhoz vezethet!

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyeden a legkisebb hibát se kövesd el, mert akkor repülsz, de hajtsd végre azokat a változtatásokat, amelyek visszaállítják az egyensúlyt magánéletedben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor a pároddal vagy főnököddel vitába bocsátkozol, a saját szakmai és üzleti érdekeidről beszélj, ne arról, mi az, ami a másikében nem tetszik neked!

Rák (06. 22-07. 22.) Munkahelyi, családi vitára kerül sor, a szerelemhez viszont a közös érdeklődés és a közös pénzügyi tervek is hozzátartoznak – ezek köthetnek a párodhoz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Előbb vagy utóbb kibököd, mi zavar a párodban vagy egy üzleti tárgyaláson, ám ha egy állásajánlattal kapcsolatban kész tények elé állítanak, határoznod kell.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hízelgő ajánlatot kapsz, de könnyelműség lenne erre építeni anyagi jövődet, szeretőd viszont nagy szakértelemmel szabadít meg mindenféle gátlásodtól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Rossz tapasztalatod lehet az ügyvédeddel, párod túlzó elvárásaira sem árt nemet mondanod, de igyekezz még az apró zökkenőket is elsimítani lakásügyedben.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A munkahelyi pletykákat a tagadás inkább megerősíti, mintsem elfojtaná, de kezded megszokni, hogy a szakmádban és kapcsolataidban válságokat kezelsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nincs az a kapcsolat, amelyben en keletkeznének konfliktusok, és ha nem hangzanak egybe a párkapcsolatodról alkotott elképzeléseitek, akkor tárgyaljatok.

Bak (12. 22-01. 20.) Új munkahelyeden próbaidőt kötnek ki, otthon is árgus szemekkel figyelik minden apró hibádat, de meglátod, hogy hamarosan pénzhez és hatalomhoz jutsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne tegyél komoly ígéretet, csak arra vállalkozz, amit teljesíteni tudsz, de határozatlanság esetén kérd ki ügyvéded tanácsát, hallgasd meg a véleményét!

Halak (02. 20-03. 20.) A közös pénz- és hitelügyleteket vizsgáld át: ma felsülhetsz egy olyan kísérleteddel, hogy a párodat pumpold, de egy szövetséget előnyszerzésre használhatsz ki.

Ez is érdekelhet

Soha nem úgy ébredek, hogy azt siratom: nem tudok járni

Soha nem úgy ébredek, hogy azt siratom: nem tudok járni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói