Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

2021.szeptember.20.

A hét első napján a Halak-Hold ebédidőben együttállásba kerül a Neptunusszal, mely fényszög olyan megérzéseket, előérzeteket és intuíciót jelez, amelyek hasznosak lehetnek számunkra. Másrészt a Holdnak az együttállása a tenger Istenével együttérzést, segítőkészséget, visszavonulási, menekülési igényt és egyedüllétet is okozhat. A Halakban lévő Hold együttállása a Neptunusszal az oka, hogy hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől, viszont kifejlesztheted magadban az érzékszervek feletti észlelést – feltéve, ha hallgatsz a tudatalattid vagy álmaid üzenetére. Este a Bak-Plútó és a Hold barátságos fényszögének támogatásával könnyen szerzel magas állású támogatókat, bejuthatsz olyan körökbe, ahol a pénz és a hatalom van. Kiélheted művészi adottságaidat, foglalkozhatsz okkultizmussal, álomfejtéssel, de takarítás vagy a racionalitást megkövetelő feladatok helyett nézz meg inkább egy romantikus filmet. Étkezésnél kerüld a szénhidrátot és az élvezeti cikkeket!

Napi horoszkóp: szeptember 20-
Napi horoszkóp: szeptember 20-
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Hozzátartozóid szükségleteit ma a sajátod fölé kell helyezned, ha azok fontosabbak nekik, mint a tiéd neked, de óvakodj minden tartósítószert tartalmazó ételtől.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma könnyen megnyerheted barátnőidet és rokonaidat egy jótékonysági akció számára, ám este ráveheted a párodat arra, hogy megnézzetek egy romantikus filmet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Főnököd csak akkor adja beleegyezését kinevezésedhez vagy előléptetésedhez, ha rászolgálsz a bizalmára, de ha túlórázol, ne szégyellj pénzt követelni.

Rák (06. 22-07. 22.) Tudod, hogy mit akarsz, és azt is tudod, hogyan szerezheted meg, de ami a hangulatodat illeti, igyekezz elkerülni, hogy teljesen elszigeteld magad másoktól.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Becsapottnak lenni nagyon kellemetlen élmény, amire biztos, hogy nem vágyakozol, ha azonban pénzről vagy üzletről van szó, a mai napon ilyesmi is megeshet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered vagy barátnőd akkor érzi magát biztonságban, ha pátyolgatod őt, de nagyon fontos, hogy felhívd a figyelmét arra, ha viselkedése valamiért nincs ínyedre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha te vagy az egyetlen dolgozó a cégnél, akit kihasználnak, aki nem teljesen elégedett a helyzetével, akkor hidd el: soha nem késő, hogy kimutasd mire, vágysz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Minél élénkebben képzeled el kreativitásod eredményét, annál valószínűbb, hogy be is fejezed, amit elkezdtél, de a romantikát se hagyd ki az életedből.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem értesz az üzlethez, akkor sem kellene pénzéhségből indiai kendert termesztened a kertben, ha néhány beteg rokonodat is önzetlenül ellátnád belőle.

Bak (12. 22-01. 20.) Foglalkoznod kell ugyan a cégeddel, a párod viszont könnyen levesz a lábadról, amikor veszi magának a fáradságot, hogy megfejtse és valóra váltsa az álmaidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kollégáid anyagi kárt okoznak a vállalatnak, nem hunyhatsz szemet az eset fölött, viszont te se igényelj olyan pénzügyi előnyt, amit nem szolgáltál meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy kis pihenő helyreállítja belső egyensúlyodat, de ma szükségét érzed annak is, hogy közelebb kerülj ahhoz a személyhez, aki leveleidre lelkesen válaszol.

Papp Gréti

Ez is érdekelhet

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

G-Food

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta