Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

2021.szeptember.24.

Mivel a Bika jegyében lévő Hold az esti órákban együttállásba kerül az Uránusszal és szembenállásba a Skorpió-Vénusszal, de még a Vénusz-Uránusz szembenállás hatása is érezhető, mely konstelláció erős vágyat ébreszt a szabadságra, ma váratlan kalandra, de szakításra is számíthatunk. A nők a szexet csak szerelemmel tudják elképzelni, még akkor is, ha benne vannak a buliban. Ha nem bízol a párod hűségében, eluralkodhat rajtad a féltékenység, de ha elkezdesz nyomozni a párod után, hűtlenségre utaló jeleket kutatva, gondolj arra, hogy aki keres, az talál. Ami az anyagi és üzleti elvárásaidat illeti, rossz időzítésed veszteséget okozhat, de érzelmi frusztrációdat ne akard kényszeres vásárlási rohammal kompenzálni. Ne kényszerítsd döntésre a partneredet, inkább tanulj meg bízni benne!

Napi horoszkóp szeptember 24.
Napi horoszkóp szeptember 24.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Napi horoszkóp: szeptember 24.

Kos (03. 21-04. 20.) Ami a kiadásokat vagy a kölcsönöket illeti, óvatosságra van szükség, mert ez nem az az időszak, amikor értelmetlen és meggondolatlan kockázatot vállalhatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha kalandot keresel, egy váratlan flört, egyéjszakás kapcsolat vagy „szerelem első látásra” helyzet ma bejöhet, de elkötelezettségről azért ne is ábrándozz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Extra erőfeszítések a munkában, de intuícióddal megtalálod a megoldást problémáidra, ám a pénzügyeid és vállalkozásod jogi oldala aggodalomra ad okot.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma új szemszögből értékeled a párodat, barátnőidet, üzleti kapcsolataidat és bizonyos helyzeteket, s ez segít abban, hogy ezután óvatosabb legyél.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Általában higgadt vagy, de a körülötted élők ma kiborítanak: ha feszültség vibrál a levegőben, vágj vissza, amikor valaki sértő módon viselkedik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Akár párkapcsolatban élsz, akár szingli vagy, szexi este vár rád, de ami a munkádat, utazásodat vagy a bevételeidet illeti, nem úszod meg a napot izgalmak nélkül.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Költekezésed vagy vállalkozásod aggodalom forrását képezheti, de mivel üzleti és szexuális téren nehéz összehangolni az igényeket, legyél sokkal rugalmasabb.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha mellőzöd a féltékenységet, akkor valamennyi vágyad teljesül, ám ha korlátozod a párod szabadságát és mozgásterét, kapcsolatodat nehéz lesz újraéleszteni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem feledkezhetsz meg tested karbantartásáról, kiváló módja ez az őszi kórságok leküzdésének: egy kellemes masszázs az, amire szervezetednek szüksége van.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne nyomozz a párod után, s akár szerelemről, akár üzletről van szó, ne siettesd a döntéseidet, ne tegyél elhamarkodott lépéseket, de kerüld a felesleges költekezést.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vonulj vissza a munkától, és kerüld el azokat a helyzeteket, amelyek akár a családban, akár a munkahelyeden akaratlanul feszültséget, vitát gerjeszthetnek.

Halak (02. 20-03. 20.) A hét utolsó munkanapja nem éppen kielégítő módon zárul, a szerelemben számos problémával kell megküzdened, mégse dobd be a törülközőt.

Ez is érdekelhet

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

G-Food

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta