Napi horoszkóp: Ma valaki megpróbálhat átverni - szeptember 27.

A hét első napján a Mérleg jegyében lévő Merkúr elkezdi hátramenetét: ha október 18-ig, amíg a Merkúr nincs formában, a te kezedbe kerül a Fekete Péter, add tovább, szabadulj meg tőle. Az ajánlatokat, ígéreteket sem árt megkérdőjelezni az elkövetkező időszakban. Problémák, félreértések adódhatnak a közösségi médiában, de az utazásokat is ajánlatos elnapolni. Telefonod, számítógéped, autód is tönkremehet. Mivel ma a Hold az Ikrekben jár, sokoldalú érdeklődés jellemez, nyüzsögsz, traccsolsz, mindenféle kommunikációra és házon kívüli programra alkalmas ez a nap. Az esti órákban, amikor a Holdat a Neptunusz támadja, légúti problémáid adódhatnak, valaki megpróbálhat átverni, de az sem kizárt, hogy kedved támad egy jó kis pletykálkodásra.

Napi horoszkóp: szeptember 27.
Napi horoszkóp: szeptember 27.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Napi horoszkóp: szeptember 27.

Kos (03. 21-04. 20.) Intézd el a telefonhívásaidat, a levelezést, de ha családi vitáid vannak, a megbocsátás azoknak, akik megbántottak, lehetővé teszi, hogy megszabadulj a múlt sebeitől.

Bika (04. 21-05. 20.) Óvatosnak kell lenned, ha barátokkal és rokonokkal foglalkozol, akik azt állítják, hogy a legjobbat akarják neked, de ez nem mindig igaz: ne bízz mindenkiben!

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munkád nagyobb figyelmet igényel, de bárkit megtréfálhatsz, csak a főnököt kerüld el, aki nem érti a tréfát, viszont az alkohol- és dohányadagot csökkenteni kell.

Rák (06. 22-07. 22.) Közelebb kerülsz reményeidhez, de ne felejtsd el a józan eszedet használni döntéshelyzetben, ne akarj a világból kivonulni, s egy lakatlan szigetre költözni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igyekezz visszaadni a barátoktól kölcsönkért pénzt, de légy éber, mert az esti csillagállás pénzügyi szempontból elősegíthet mindenféle csalást és trükközést.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha túlságosan elfoglalt vagy, szervezd meg jobban a napirendedet, de óvakodj azoktól az álbarátnőktől, akik azt akarják látni, hogy kudarcot vallasz a munkádban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy megerőltető út áll előtted, és elfáradsz, de ha a szokásosnál valamivel többször ugratnak, ne vedd sértésnek: talán te is képes vagy egy viccre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az üzleti életben ne bízz senkiben, és ha tudod, milyen felszínesek azok a kapcsolatok, amelyek csak szexen alapulnak, félrelépéseddel csalódást idézhetsz elő.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fordíts több figyelmet az otthoni, családi ügyekre, mert valószínű, hogy bosszantóan, felelőtlenül viselkedsz, de mások megjegyzései is árthatnak neked.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hagyd magad ugráltatni a munkahelyeden, de vannak ötleteid, és meg is tudod valósítani őket, ám ha békében akarsz élni a pároddal, ne csak a munkádnak élj.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Órákon át csacsoghatsz valakivel az interneten, de ne kérj olyan szívességet a kedvesedtől, amely felkelti benne a gyanút, hogy vonzalmad alapja az érdek.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai nap kimerítő lehet számodra, ezért dolgozz saját tempóban, de merj tiltakozni, ha a párod azt követeli tőled, hogy csak családanya és háziasszony legyél.

Ez is érdekelhet

Ezt az üde pasztell szettet neked is kötelező beépítened a ruhatáradba!

Ezt az üde pasztell szettet neked is kötelező beépítened a ruhatáradba!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói