Napi horoszkóp: Szakmai sikerre számíthatsz - szeptember 6.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kosnak megpróbáltatással kell szembenéznie, az Oroszlánt nem riasztja vissza a munka, a Szűznek szélsőségesek az érzelmei. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 6.
Napi horoszkóp: szeptember 6.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Hold ma is a Bak jegyében a Nap a Szűzben halad: az életet komolyan veszed, hivatásodban sikeres lehetsz és ez a megfelelő alkalom arra, hogy behozd lemaradásaidat. Mivel a Hold az Uránusszal és a Neptunusszal barátságos kapcsolatba kerül, eredeti ötleteid, reklámkampányaid és megoldásaid bejönnek, és ha új módszereket keresel a dolgok elvégzésére, még a túlórázás is kifizetődik. A férfiak és nők kapcsolata inkább gyakorlatias és megfontolt, mint erotikus, jóllehet a Neptunusz este gondoskodik némi romantikáról. Az este kedvez a jótékonykodásnak is, ezért érdemes önkéntes munkát vállalnod. A késő esti órákban viszont, amikor a Plútó és a Hold együttállásba kerül, a párod vagy a családod manipulatívnak, hatalomvágyónak, számítónak, szexőrültnek vagy karrieristának láthat.

Kos (03. 21-04. 20.) Egy szakmai vagy anyagi erőpróbával kell szembenézned, de ne húzz ujjat a főnököddel, lehetőleg ne gyalogolj bele a lelkébe, és mellőzd a hatalmi harcokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Művész barátod vagy a párod rávehet arra, hogy jótékonysági bálon vagy politikai összejövetelen vegyél részt, mert az elősegítheti az érvényesülésedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor egy üzleti ajánlatról kell döntened, jól jöhet némi racionalitás, de tartsd magad az egyik fő elvedhez, hogy benned egyetlen megrendelő nem csalódhat.

Rák (06. 22-07. 22.) A romantika lesz a kulcsa egy megromlott kapcsolat helyreállításának, de szponzorod segítségével elkezdheted egy kozmetikai termékcsalád reklámozását is.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem riaszt vissza a munka, de ha nincs szükséged bonyodalmakra, talán van annyi eszed, hogy irodai kalandod nem fogja veszélyeztetni a közös munkátokat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szélsőséges érzelmekre vagy kihegyezve aszerint, hogy milyen hatások érnek: érezhetsz némi féltékenységet vagy kontrollmániát, ha a párod felett nincs hatalmad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A Bak-Hold ma belevet a pénzt és a sikert hajszolók versenyébe, de ellenőrizd családod üzleti kapcsolatait, amelyek elég sok gyanús motívumot tartalmaznak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Elég határozott vagy ahhoz, hogy a felbukkanó neheztelések ellenére bárkit meggyőzz az igazadról, de tartasz attól, hogy nem illesz különc pasidnak a világába.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rokonaid hallani sem akarnak róla, hogy önálló lakásba költözz, ám ha el tudnád adni egyik merész ötletedet, akkor cégednél igazi feltalálónak tekintenek majd.

Bak (12. 22-01. 20.) Szeretteid melletted állnak, a párod gyengéd és szeretetteljes ma veled szemben, ha viszont egyedülálló vagy, ez egy igazán jó nap arra, hogy új szeretőt keress.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nehéz hónapokat él át a céged, végre lehetőséged lesz a helyükre tenni mindazokat, akik nehézségeket okoznak neked, és bízhatsz a saját képességeidben.

Halak (02. 20-03. 20.) Kollégáid minden követ megmozgatnak, hogy pasit találjanak neked, arra viszont ügyelj, hogy ne korlátozzák se ötleteid áramlását, se a függetlenségedet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Egy sosem kiállított Moholy-Nagy László grafika díszítheti a Printa táskád

Egy sosem kiállított Moholy-Nagy László grafika díszítheti a Printa táskád

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője