Napi horoszkóp: Ma kihívásokkal kell szembenézned - szeptember 8.

2021.szeptember.8.

Mivel a Hold már a Mérleg jegyében jár, ma te lehetsz a harmónia megteremtője mind a családodban, mind a párkapcsolatodban. A Hold barátságos fényszöget zár be a Vízöntő-Szaturnusszal, így a diplomácia, a jó modor és a kitűnő stílusérzék lehetővé teszi számodra, hogy a jólétet, a biztonságot és az élvezeteket másokkal együttműködve teremtsd meg. A Szaturnusz felébreszti kötelességtudatodat, felelősségérzetedet és megbízhatóságodat, ebből adódóan kitűnő kapcsolatot ápolhatsz idősebb rokonaiddal, hiszen a kor- és generációs különbségek most nem okoznak problémát. A családi, házassági vagy baráti kötelék megerősíti biztonságérzetedet, de az sem kizárt, hogy felvirágoztatja vállalkozásodat. Ma bejelentkezhetsz a kozmetikushoz, kipróbálhatsz egy új frizurát, vagy vásárolhatsz néhány divatos holmit. De ritkán teszel valamit anélkül, hogy döntésedet minden oldalról alaposan megvizsgálnád.

Napi horoszkóp szeptember 8.
Napi horoszkóp szeptember 8.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Napi horoszkóp: szeptember 8.

Kos (03. 21-04. 20.) Érzelmi, baráti, támogatói kapcsolatodat megszilárdíthatod, ma nem esik nehezedre ismerkedni, főnököddel együttműködni vagy a pároddal közös jövőt tervezni.

Bika (04. 21-05. 20.) Olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor nem akarsz megtenni valamit, de a főnököd kedvéért bevállalod, a gondosan megtervezett menetrendedből viszont lépj ki.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Érzelmi életedben vagy tanulmányaidban szembesülsz kihívásokkal, de van elegendő időd a helyzet elemzésére, s a pároddal este egy hullámhosszra kerülsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Az otthonoddal és a számlák kiegyenlítésével kapcsolatos különféle kérdések igényelnek figyelmet, de ha segítségre van szükséged, a család a hónod alá nyúl.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Attól, hogy a párod egyelőre nem akarja elkötelezni magát, még beszélhetsz az érzelmeidről, de ne óvatoskodj, mert ma sok mindenre rákérdezhetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Téged ma csak két dolog érdekel, a pénz és egyik kollégád, de a jelenlegi feltételekkel nem leszel hajlandó tovább vállalni a munkahelyi megterhelést.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Minden kihívás, amellyel szembenézel, a problémák tisztázáshoz vezet, de ahhoz, hogy elégedett legyél az esti programmal, neked kell megdolgoznod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A bolygók ma arra ösztönöznek, hogy tedd meg a szükséges lépéseket a felszínre kerülő és az egyensúlyodat zavaró különféle kérdések tisztázására.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha aktuális egy közös programmal vagy pénzzel kapcsolatos döntésed, akkor semmi sem térít el a célodtól – barátod pedig a cégeddel kíván üzletet kötni.

Bak (12. 22-01. 20.) A pénz értéke mélyponton van, ezért ne ellenőrizd az árakat, de ha együtt dolgozol a hitveseddel, bármit kérjen is tőled, a lehető legtökéletesebben teljesíted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Objektívan, részrehajlástól mentesen kell elvégezned egy értékelést, amit azért bíztak rád, mert remélték, hogy képes leszel elfogulatlan döntést hozni.

Halak (02. 20-03. 20.) Nehezen igazodsz ki a párodon, barátaidon, és ha anyagi vagy üzleti problémák kerülnek terítékre, keress valamilyen megoldást, de viselkedj kiszámíthatóan.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.