Ne add fel, csak keresd és megtalálod ebben a hónapban az igazit - Novemberi horoszkóp

2018.november.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mit tartogatnak számodra a csillagok novemberben? Olvasd el a havi horoszkópodat, amit a születésnapos még mindig álompasi Ryan Gosling legjobb gifjeivel illusztráltunk, és kiderül.

Skorpió (október 24.-november 22.)

A HÓNAPOD

AZ ÉVED

Sikeres leszel a pénzügyi játszmában, nagyobb bevételre teszel szert, ami biztosítja számodra a szabadságot, hogy teljes erővel a kedvteléseidre összpontosítsd a figyelmedet. Amíg a pénz az üzleti tranzakciók kenőanyaga, jó minél többet bezsebelned belőle. Ha sok pénzed van, ésszerűbben döntesz, mint azok, akiket a pénzszűke kapkodóvá tesz. De ne kavarj olyan pasival, aki az anyagi gyarapodás reményében nőkön élősködik! Nem vagy te bank! Mivel az üzletnek megvan a maga zsargonja, ezért fontos, hogy megtanuld lefordítani a dolgokat érthető nyelvre. Ha bizonyos konfliktusok állandóvá válnak a magánéletedben, iktassatok valami új lépést a megszokott sablonba. Meglátod, az eredmény év végén más lesz!

Nyilas (november 23.-december 21.)

Ha a barátnőid vagy munkatársnőid 9-e táján gátlástalan züllést terveznek, ne maradj ki a buliból. Vesd bele magad! Amikor a pasid beszél, hallgass figyelmesen: egy-egy vicc többet árulhat el róla, mint a titkos naplója. Ha valamihez jól értesz, ne hallgasd el. Amikor aztán a főnök vagy egyik kolléga jó laptopot vagy járgányt akar venni, ne habozz elárulni, hol juthat hozzá a minőséghez. Meglátod, hamarosan mindenki tőled kér majd tanácsot. A hónap végén viszont fennhéjázóbb leszel, mint egy hercegkisasszony, és nagyon nehéz a kedvedben járni, viszont a saját elképzeléseid szerint akarod alakítani a kapcsolatodat és a munkádat is, és nem másoké szerint. Még akkor is, ha néha hibát követsz el.

Bak (december 22.-január 20.)

A jegyedben lévő Szaturnusz azt duruzsolja a füledbe, hogy minden hegycsúcs magányos. Ha először kerülsz a szakmai és üzleti világ tetejére, csodálatos érzés kerít hatalmába. Egyik támogatód vagy mecénásod talán belekényszerít a hetéra szerepkörébe, de ha nem mondod ki azokat a dolgokat, amelyek a legfontosabbak, később már a legelemibb ügyekben sem tudsz megegyezni szeretőddel, kollégáiddal és rokonaiddal. Ha nincs beszélgetés és egyszerű tényközlés, minden megjegyzésed, minden mozdulatod keserű mellékízt kap, és a másikat még gyanakvóbbá teszi. Ne hagyd, hogy a legkisebb félreértések is hegyekké tornyosuljanak, mert nincs az az ember, aki képes lenne elhordani őket. Ám aki kihallgatja a beszélgetéseidet, abban nem szabad megbíznod.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

A legjobb barátod nem lehet a férjed, a barátságotok mégis többet ér egy egyre jobban megkopó, majd végül elhajló házasságnál. Ez a pasi, aki egyébként remek üzleti lehetőségeket közvetít számodra, jobban kedvel, mint amennyire szerelmes volna beléd. Anyagi sikered az elkövetkező hónapokban az emberi kapcsolatokból táplálkozik. Magasabb beosztású, jómódú személyek ismeretsége, akik tolni fogják a szekeredet, a hónap utolsó harmadában óriási segítséget jelent. De mindig szakíts időt rá, hogy találkozz azokkal, akikre szükséged van. Csak ne kezdj hirtelen elvárni dolgokat emberektől. Jobban teszed, ha továbbra is saját kézbe próbálod venni a dolgokat.

Halak (február 20.-március 20.)

Higgyél abban, hogy az elkövetkező időszakban feljutsz a csúcsra! Ám ehhez el kell hagynod a régi rossz szokásaidat. Ha a cigarettázásról és az ivásról képtelen vagy teljesen leszokni, azért legalább próbálj meg egészen új életmódot kialakítani, és kezdj el keményen edzeni. Megeshet, hogy akkor találod meg a Nagy Ő-t, amikor állást változtatsz. Szakmádban mostanában a munkahelyi kapcsolat vagy az egyszerű vonzalom természetes… hozzátartozik, de nem valami bölcs dolog összekeverni a munkát és az élvezetet. Ám ha a kedvesed minden éjszakát veled akar tölteni, akkor varázsolj magadból szexbombát! Szükséged lesz néhány szexis hálóingre, selyembugyira és csipkés melltartóra… Nem engedheted, hogy a pasid csalódjék!

Kos (március 21.-április 20.)

Kihasználhatod a törvényeket a magad javára, új tanulmányokba kezdhetsz, diplomát szerezhetsz, majd alkalmazhatod a megszerzett tudást, és az üzleti életben vagy a nemzetközi piacon felküzdheted magad a csúcsra. Ha külföldi munkavállalást vagy utazást forgatsz a fejedben, akkor a hónap végén hajrá! Siker kíséri minden ez irányú vállalkozásodat. Sajnos a hónap második felében van egy probléma. Még ha képes is vagy egészségesen megemészteni a sikered, mindig lesz körülötted valaki, aki képtelen irigység nélkül elfogadni azt. Az ilyen emberrel egyet tehetsz – figyelmen kívül hagyod. November utolsó napjaiban lefoglalhatsz egy nászutas lakosztályt az egyik szállodában, utána pedig rögtön keress egy anyakönyvvezetőt.

Bika (április 21.-május 20.)

Mivel uralkodó planétád, a Vénusz visszasomfordált a Mérleg jegyébe, ha karriert akarsz csinálni és jó benyomást kelteni főnöködben és ügyfeleidben, éppen ideje, hogy olyan ruhákat hordjál, amelyek nem elrejtik az alakodat, hanem kihangsúlyozzák, amit kell. Azért a hónap utolsó harmadában próbáld meg szétválasztani az üzletet és a szórakozást, még akkor is, ha a kiszemelt fickó bekerült a pénzvilágba és rengeteget keres. Sikerülhet elcsábítanod, a szeretője lehetsz, de be kell érned a kalanddal: Ne akard nyilvánosságra hozni kapcsolatotokat, ennek ugyanis szakítás lehet a következménye. Az üzleti életben ne bízz meg senkiben, de vásárolj komoly üzletasszonyhoz méltó kiegészítőket, például egy márkás tollat, egy profi okostelefont. Ha ezekkel érkezel a tárgyalásra, biztos, hogy nem hagy el az önbizalmad.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Csak jómódú családból válassz férjet, és csak olyan pasi mellett tarts ki, aki nem állít lehetetlen követelmények elé, mint meglévő társad: Válassz olyan fazont, aki nem akadékoskodik veled állandóan és nem vitatja el a képességeidet. Ne akarj olyan fiút, aki nevetve az orrod alá dörgöli megszámlálhatatlan kalandját. Be nem tartott házassági ígéret miatt viszont kártérítésre kötelezheted hitegetős hímedet. Jogi problémád megoldódhat, de vigyázz az ügyvédekkel, akik trükköket szoktak alkalmazni. De azt sem kell eltűrnöd, hogy a főnököd azt képzelje, akármit csinálhat veled. Észreveszel ugyanis pár jelet, ami ebbe az irányba mutat. Különösen sebezhető lehetsz, ha problémáid vannak. Az egyetlen lehetőség, hogy elemezd a rendelkezésre álló tényeket, esetleg bevonva egy-két személyt, akikben megbízol, aztán döntesz, reménykedve a legjobban, és számítva a legrosszabbra.

Rák (június 22.-július 22.)

Mivel kedvesednek jó ötlete támad vállalkozásod megmentésére, nem kell elválasztanod az üzletet és az érzelmeket. A bolygók 6-a és 11-e táján kedvezően befolyásolják pénzügyleteidet. Itt az ideje, hogy belevágj abba a régen dédelgetett kreatív vagy kockázatos vállalkozásba, amiből nagy bevételre számíthatsz. Ha munkahely-változtatáson töröd a fejed, bevételeid növelése érdekében, a hónap végén megtalálhatod a megfelelőt. Egy új szakma elsajátításával, továbbképzéssel vagy állásváltoztatással sikerülhet új, magasabb fizetési szintre kerülnöd. Mivel bolondulsz a nemzetközi szakácsművészet különlegességeiért, így nem csoda, hogy az irodádban egzotikus ételmaradékok éktelenkednek. Ha még nincs négylábú kedvenced, itt az ideje, hogy gondoskodj egyről, amely hangulatjavító terapeutaként is beválik.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Amikor az otthonodat végre teljesen berendezed, egyszeriben rád szakad a társasági élet gondja. Nem lesz egy szabad perced sem az összejövetelek, a randevúk és vacsorameghívások miatt. Ezért aztán öntörvényű párodnak sem kell vennie a fáradságot, hogy komolyan elbeszélgessen veled. Talán csak az ágy az egyetlen, hely, ahol igénylitek egymás közelségét. A hónap végén viszont egyáltalán nem bánjátok, ha teherbe esel. Ő is ugyanúgy akarja ezt a kisbabát, mint te, hidd el. Pár nélkül? Kolléganőidtől rengeteg jó tanácsot kapsz sminkeléshez és a pasikhoz. Mindig a kisportolt fiúkhoz vonzódtál, akik állandóan komoly fizikai és szellemi megterhelésnek vannak kitéve. Most éppen egy ilyen fickót kínál tálcán a sors.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

6-a és 11-e táján ne félj kimondani, amit gondolsz! És kérdezz! Így a pasid megnyílik, te pedig empatikusnak és izgalmasnak tűnhetsz. Mivel ebben a hónapban több pasival is balul ütnek ki a dolgok, miért pont egy Nyilassal vagy Halakkal sikerülne? Azzal azért legyél tisztában, hogy a csalódások hozzátartoznak a szerelemhez, mint… a másnaposság az iváshoz. Persze az sem kizárt, hogy egyszerűen gyáva vagy, és nem akarod, hogy bántsanak. Így viszont azokat az embereket is elkergetheted, akik jót akarnak neked. A hónap második felében elkezdesz egy újabb álmot álmodni egy rád váró boldogságról, a pároddal való együttélésről, de ha felébredsz, könnyen a sivár valóságban találhatod magad. Ne bútorozz össze a pasiddal, csak járjatok együtt!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Jól összejöttetek, pedig nem hittél abban, hogy létezik szerelem első látásra, és talán még most is nehezedre esik, hogy higgyél benne. Ám a mai, rövid életű kapcsolatok korában óvatosan kell bánnotok azzal, ami köztetek van. Egyikőtök sem tudhatja, hogyan fejlődik tovább a kapcsolatotok, de akkor is óvni és védeni kell ezt a zsenge hajtást. Talán az lenne a legjobb, ha egy ideig nagyobb függetlenséget adnátok egymásnak. Olvass, informálódj, szörfözz a neten, fizess elő pár szaklapra és add kölcsön a munkatársaidnak is, ha már átrágtad magad rajtuk: nem kell titkolni, hogy jól informált vagy. A hónap utolsó harmadában viszont ne hagyd, hogy egyik munkatársad felelőtlen ígéreteivel reményeket ébresszen fel a szívedben!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghalt Roberto Cavalli divattervező, aki a dögös fogalmát új szintre emelte

Meghalt Roberto Cavalli divattervező, aki a dögös fogalmát új szintre emelte

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

PR

Tippek és tanácsok: A kártérítési folyamatok felgyorsítása (x)

Tippek és tanácsok: A kártérítési folyamatok felgyorsítása (x)

PR

A legjobb tippek a stressz okozta bőrproblémák ellen (x)

A legjobb tippek a stressz okozta bőrproblémák ellen (x)

PR

Ezt a 3 kérdést kell föltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)

Ezt a 3 kérdést kell föltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)