Ne akadékoskodj apróságokon - Egymondatos horoszkóp: szeptember 17.

2020.szeptember.17.

Mivel a Szűz jegyében lévő Hold uralja a mai hangulatot, elővigyázatos, kritikus megfigyelő vagy, de inkább tartózkodó, okos. Jóllehet nem jellemző a Szűz-Holdra a spontaneitás, a nap közepén az Uránusz barátságos fényszögének köszönhetően megérted a változások és a rugalmasság fontosságát. De ne akarj nélkülözhetetlen szupernő lenni, akinek nincsenek saját igényei, aki csak hasznos akar lenni mások számára. Mivel a beleid szokatlanul érzékenyek, ügyelj az egészséges táplálkozásra és életmódra. Mellékfoglalkozásodból váratlan bevételre tehetsz szert. Érzelmeidet ugyan hajlamos lehetsz túlelemezni, de számolsz, kalkulálsz, lefaragod a fölösleges kiadásokat. Ám óvakodj attól, hogy röntgenszemeiddel csak a szeretett személy tökéletlenségeit vedd észre. Tartsd észben, hogy a pasiknál nagy szerepet játszik a szenvedély és változatosság! Ha a kapcsolat kritikus fázisba kerül, a hálószobában néhány merész ötlettel még akkor is sok minden megoldható.

Ne akadékoskodj apróságokon - Egymondatos horoszkóp: szeptember 17.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma pénzért dolgozol, de ne akarj túl sok elintéznivalót belezsúfolni a napba, jobb, ha több napra osztod szét a teendőidet, vagy másokra ruházol pár feladatot.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel a pasik azokat a nőket kedvelik, akiket fel tudnak oldani, akik közvetlenek, tárd fel érzelmeidet, és hidd el, hogy a párod értékesnek és értékesnek talál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvező lehetőség lakásügyben, ám ha úgy érzed, szervezeted kimerült, alapos pihenésre van szükséged - nem kell mindent teljes erőbedobással csinálni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nincs kedved nyugdíjas korodig egy irodában dolgozni, szerezz valami értelmes végzettséget, vagy társulj be egyik barátod nyereséges vállalkozásába.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mindenre van gondod, csupán saját anyagi érdekeidet hagyod figyelmen kívül, pedig nemcsak azokra kellene tekintettel lenned, akikről gondoskodnod kell.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megértően viseled el mások hibáit, a ma felajánlott szokatlan munka pedig jó gyakorlatot jelentene számodra, mert egészen már, mint amit eddig csináltál.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mielőtt ingyen dolgoznál vagy elvállalnád a felkínált állást, horoszkópod arra figyelmeztet, hogy az ottani fizetés őszintén szólva nevetségesen alacsony.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Barátnőd unszolására talán változtatsz az étkezési szokásaidon, a pasid pedig nem holmi vértelen kisasszony után vágyik, hanem sokoldalú, izgalmas nőre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy nem a tiéd világ legjobb munkahelye, mégsem engedheted meg magadnak, hogy elveszítsd, viszont megtörhetsz néhány elavult szokást.

Bak (12. 22-01. 20.) Látod, annak idején hiába próbáltál bizonyosságot szerezni, nem ment, ma viszont egy váratlanul indult szerelem vagy pénzügyi ajánlat kiváló folytatást ígér.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Végezd odafigyeléssel apró teendőidet, ellenőrizd a könyvelésedet, és ha pénzt adsz kölcsön valamelyik közeli rokonodnak, akkor azt ajándéknak fogd fel.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne akadékoskodj olyan apróságokon, amit más észre sem vesz, s ne ijedj meg attól a pasitól, akivel összehoznak – néha kicsit kritikus, de éppen te érdekled.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!