Ne csak a munkára koncentrálj ma - Egymondatos horoszkóp - február 19. szerda

2020.február.19.

A Hold még ma is a Bak jegyében halad, délelőtt a hátráló Merkúrral barátkozik, ebédidőben a Kosban lévő Vénusszal civakodik, este viszont együttállásba kerül a Jupiterrel: délelőtt legyél tárgyilagos, tárgyszerű, kevésbé emocionális. Ha mindig csak a munkád foglalkoztat, a családodat koloncnak érzed, kedvesed, partnered, rokonaid a nap közepén joggal elégedetlenkednek. Legalább este fejleszd ki személyiségednek azt a kötelességtudó, gondoskodó oldalát, amelyet a szakmádban való érvényesülésedben napközben félretaszítottál.

Kos (03. 21-04. 20.) Találd meg a módját, hogy összhangba hozd érzelmi igényeidet a munkáddal, vagy keress olyan állást, amely érzelmi igényeidet is tökéletesen kielégíti.

Bika (04. 21-05. 20.) A problémák előli kitérés nem válasz az érzelmi problémáidra, de távolban élő barátod vagy rokonod meghív magához, és talán még az útiköltségedet is állja.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha úgy érzed, hogy valakiben nem lehet megbízni, alighanem igazad van, otthon most nem kell bajoktól tartanod, de munkahelyeden legyél elővigyázatos.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem volna éppen nagy baj, ha összeszednéd a gondolataidat, és eldöntenéd, kitől mit vársz el, este viszont végre a megfelelő körökben mozoghatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha másokat támogatsz, ha másokról kell gondoskodnod, saját magadat meg elhanyagolod, kimerülhet a kreativitás fejlesztéséhez szükséges energiád.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amikor a kapcsolatoddal összefüggő igényeidet a munkád iránti szenvedélyed révén próbálod kielégíteni, nem ismered fel, hogy mi a baj a kapcsolatoddal.

Pénzhoroszkóp - Mi jellemez a pénzzel kapcsolatban a csillagjegyed alapján?

Pénzhoroszkóp - Mi jellemez a pénzzel kapcsolatban a csillagjegyed alapján?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne mondj le egy remek munkalehetőségről azért, mert a párod vagy rokonaid a tudomásodra hozzák: szívesebben vennék, ha az otthoni feladatokkal foglalkoznál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fogadd meg a rokonoktól kapott jó tanácsokat, és minél tovább kéreted magad, annál kívánatosabb leszel partnered vagy egyik munkatársad szemében.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem vagy abban a helyzetben, hogy kézben tartsd az anyagi helyzetedet érintő eseményeket, de kreativitásod jó megoldást hozhat erre a problémára.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha ajánlatot kapsz, ne mondj rá rögtön igent, házasságod pedig ne csak az elvégzendő feladatokra terjedjen ki, hanem adjon alkalmat a kellemes kikapcsolódásra is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma nincs okod dicsekvésre, több dologban is hibázhatsz, pedig egy kis odafigyeléssel elkerülhető lett volna, vagy nem követelne olyan nagy áldozatokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Új szövetségek kötésére, barátok felkeresésére, protekció kérésére kiváló a mai nap, egyik ismerősöd pedig addig győzköd, amíg elmész vele vacsorázni.

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke