Ne engedd, hogy a párod uralkodjon fölötted - Egymondatos horoszkóp- július 19. csütörtök

2018.július.18.

Délelőtt ne hagyd magad manipulálni, viszont nyugodtan aláírhatsz szerződést, elkészíthetsz javaslatokat. Mivel a Mérlegben lévő Hold és a Merkúr harmonikus kapcsolatának köszönhetően ezer módod van arra, hogyan lehet egy átlagos napot kellemessé változtatni, szervezz programot a pároddal vagy rokonaiddal. Vonzerődet egyetlen gombnyomással bekapcsolhatod, ráadásul olyan kínos témákat is megemlíthetsz, amelyek tisztázásához diplomáciára és kompromisszumkészségre van szükség. Viszont a Plútó és a Nap barátságtalan fényszöge miatt képtelen leszel bármiben is határozottan állást foglalni.

Ne engedd, hogy a párod uralkodjon fölötted - Egymondatos horoszkóp- július 19. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Talán nem érdekel, hogy kedvesed vagy egyik kollégád csak flörtöl veled vagy tényleg őszintén szeret, de ha sértett önérzetedet ápolgatod, sohasem fogod megtudni.

Bika (04. 21-05. 20.) Amennyiben áll még egyik rokonod ajánlata, megpályázhatod a felkínált állást, és élvezed, hogy egy jómódú család nagyasszonya szerepében tetszeleghetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Némi hízelgéssel mindent megkapsz a pasidtól, ám ha a közös kassza kezelése vitákhoz vezet, keményen kell küzdened, hogy megtartsd anyagi függetlenségedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod uralkodni akar fölötted, jobb, ha más áldozatot keres magának, de ha otthon nem megy minden úgy, ahogy elképzelted, tegyél engedményeket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kreativitással áldott meg az ég, és nem akarsz szegény maradni, akkor nem tehetsz úgy, mintha nem tudnál róla – ötleteidet ugyanis ma könnyen eladhatod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Képtelen vagy megérteni, miért hiszi a főnököd és kedvesed is, hogy minden a pénz körül forog, de ne hagyd, hogy valaki a te nyakadba varrja, amit elkövetett.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha összejössz a barátaiddal, valószínűleg elképesztő javaslatod támad közös programotokat illetően, otthonod viszont kapzsi rokonok főhadiszállásává válhat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy olyan mondatot csípsz el, ami megvilágosítja elmédet, ráadásul arra is rájöhetsz, mi az oka annak, hogy bizonyos információk illetéktelen fülekbe jutnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a főnöködet vagy a párodat kell elkísérned hivatalos útra, biztosan nagyon meg van elégedve veled, ha magával visz, de pár dolgot még vegyél meg utazás előtt.

Bak (12. 22-01. 20.) Igyekezz, ne késs egy megbeszélt találkozóról, hiszen megbeszélésed a végkifejletet illetően eredményes lesz, s egy kis ravaszságért sem kell a szomszédba menned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Objektívan, részrehajlástól mentesen kell elvégezned egy értékelést, amit azért bíztak rád, mert tudják, hogy képes vagy elfogulatlan szempontrendszert felállítani.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne felejtsd el, hogy a párod nemcsak kollégájának, hanem a szeretőjének is tart, és ha vásárolsz, ne azért vegyél meg mindent, mert a barátnődnek is van.

Ez is érdekelhet

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.