Ne félj a változásoktól, ma minden új segíteni fog - Egymondatos horoszkóp - november 11. szombat

2017.november.11.

A Szaturnusz és az Uránusz barátságos fényszögének köszönhetően egy váratlan találkozás, ismeretség vagy esemény meghatározhatja a sikeredet, de csak akkor, ha megfelelően reagálsz rá. Ne félj a változásoktól, amelyek ebben az időszakban segítik célodat. Különösen, ha arra kényszerítenek, hogy alkotó megoldásokat dolgozz ki a problémákra. Ha kitartásod kísérletező és kockázatvállaló hajlammal társul, bízhatsz vállalkozásod sikerében, de az sem kizárt, hogy ezután a hobbidból fogsz megélni. Kapcsolatrendszered pedig megnyithat néhány ajtót, amelyek eddig zárva voltak előtted.

Kos (03. 21-04. 20.) Van benned tehetség, és ha tudásodat, kitartásodat némi kísérletező kedvvel kombinálod, vagy bevezetsz valami újítást, már haladsz is a szakmai siker felé.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne hadakozz a változásokkal, ne vegyél fel bankkölcsönt, ne csinálj adósságot, de ha valami problémád van a vállalkozásoddal, próbálkozz valami mással.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Igyekezz fenntartani a jó viszonyt az üzleti és támogatói hálózatodat alkotó emberekkel, mert megeshet, hogy vállalkozásodat éppen a kapcsolataid mentik meg.

Rák (06. 22-07. 22.) Fontosnak tartod ugyan a munkahelyi biztonságot, de ha anyagi függetlenségre vágysz, teremts értéket a cégednek, vagy építsd ki saját vállalkozásodat

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod külföldön él vagy tanul, hidd el, hogy távkapcsolatotok az átmeneti elválásokat is elviseli, és talán most először gondolkodtok a gyermekvállaláson.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vitathatatlan tény, hogy a nők kevesebbet keresnek, ezért nehéz lakást venniük, mégse várj arra, hogy a párod megvegye álmaid házát, vedd azt meg te magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Legyél tekintettel párod függetlenségi igényére, de most végre elérkeztek ahhoz a ponthoz, ahol már komolyabb nézeteltéréseket is meg tudtok beszélni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nehezen viseled az anyagi bizonytalanságot, változtass állást, de ha előjössz egy új, korszerű munkamódszerrel, biztos, hogy új megélhetési forrásra bukkansz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a tudás és az információ hatalom, különösen, ami a pénzügyeket illeti, legyél nyitott az új lehetőségekre, a szerelemben pedig éld ki kísérletező kedvedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Meg kell birkóznod a családtagok egyéniségének különbözőségéből adódó gondokkal; pénzügyi tervedet egy váratlan kiadás vagy költözködés boríthatja fel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy váratlan értesülés meghatározhatja a sikeredet, de lehetőleg azelőtt alakíts ki kapcsolatot emberekkel, mielőtt még szükséged lenne a támogatásukra.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha az utóbbi időben elvesztetted a munkádat, most álláshoz juthatsz, a mai csillagállás váratlan pénzt, fizetésemelést jelez, sőt még barátaid is sikerhez segíthetnek.

Ez is érdekelhet

Szereted a horrorfilmeket? Ettől az 5 igaz történettől kiráz a hideg!

Szereted a horrorfilmeket? Ettől az 5 igaz történettől kiráz a hideg!

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi