Ne fojsd el a dühödet, mert rossz vége lesz - Egymondatos horoszkóp: Június 5.

2019.június.5.

A Hold a Rák jegyében halad: a délutánt kivéve semmi említésre méltó nem történik, hacsak az nem megy eseményszámba, hogy végre ismét összejön a család. A Mars pozíciója kedvez az építkezésnek és a lakásfelújításnak, de az elfojtott düh gyomorpanaszokat okozhat. Egyesek már valószínűleg a tengerparton lubickolnak, vagy a nap második felében, amikor a Hold együttállásba kerül a Marssal, sorozatos áldozatokat mutatnak be a szerelem és a szex oltárán. A pasik ismerkedési próbálkozásait ne fojtsd el csírájukban, de csak olyan típusnak mondj igent, aki nem szégyelli kimutatni érzelmeit.

Kos (03. 21-04. 20.) Annyi minden felgyülemlett az otthonodban, hogy ma érdemes lenne rendet teremtened, de tűzre-vízre vigyázz, és egy nyitva felejtett csap is bajt okozhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Boldoggá tesz, ha kikérik a véleményedet, de hozz helyre minden kárt, amit délután dühkitöréseddel okozol, még jobb viszont, ha nem fortyansz fel olyan hamar.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma anyagi ügyekkel kell foglalkoznod, s ameddig anélkül tudsz több pénzt keresni, hogy túlságosan mohó, kapzsi vagy erőszakos lennél, addig jól csinálod.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a hivatásodban vinni akarod valamire, fontos, hogy kiállj érdekeid mellett, de csak az tölt el igazán elégedettséggel, ha délután az otthonodban dolgozhatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a nap második felében érzelmileg elhatárolódsz hozzátartozóidtól, felhalmozódó nyugtalanságod mindent elsöprő haragként törhet ki belőled.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nincs türelmed végiggondolni, milyen célok szolgálják legjobban érdekeidet, de ha megtanulsz együttműködni másokkal, sokkal könnyebbé teszed az életedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha megharagszol valakire a munkahelyeden, gondold át alaposan a helyzetet, mielőtt elkezdenél duzzogni - passzív agresszióddal csak önmagadnak árthatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a munkád miatt külföldön tartózkodsz, valószínűleg azzal vezeted le a feszültségedet, hogy amit a megbízód eléd tálal, azt mind magadba tömöd.

Nyilas (11. 23-12. 21.)
Keresd fel személyesen a hiteleződet, ajánld fel neki, hogy havi részletekben visszafizeted a tartozásodat, de bátran engedd szabadon érzéki énedet!

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nem kapod meg a szükséges érzelmi támogatást a párodtól vagy rokonaidtól, az legyen az első kérdésed, hogyan legyél törődőbb, megértőbb és figyelmesebb.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nincs apelláta, nem várhatsz egy munkával tovább, különben lépéshátrányba kerülsz - ezt a békés napot legfeljebb csak egy éles szóváltás ronthatja el.

Halak (02. 20-03. 20.) Ez a szerelmi vagy üzleti kapcsolat sorsdöntő lehet az életedben: beleszerethetsz valakibe, akitől biztonságos otthont és anyagi támogatást remélhetsz.

Ez is érdekelhet

4 praktika 4 modelltől a szem alatti sötét karikák eltüntetésére

4 praktika 4 modelltől a szem alatti sötét karikák eltüntetésére

GLAMOUR Horoszkóp

Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

Sztárhírek

Már attól hanyatt esel, ha csak ránézel Lady Gaga holdjáró cipőjére

Már attól hanyatt esel, ha csak ránézel Lady Gaga holdjáró cipőjére