Ne hagyd, hogy kényszerítsenek - Egymondatos horoszkóp - június 30. péntek

2017.június.30.

Mivel a Merkúr szembenállásba kerül a Plútóval, készüljünk fel arra, hogy valaki visszalép egy számunkra fontos megállapodástól, esetleg kemény ellenfelekkel kell megbirkóznunk, akik nálunk jobb termékekkel vagy szolgáltatásokkal törnek be a piacra. De ne hagyjuk, hogy bárki is zsarolással vagy bűntudatkeltéssel kényszerítsen rá bennünket olyasmire, ami ellenkezik az érdekeinkkel. Óvakodjunk attól, hogy áldozatul essünk mások zsarolási vagy manipulációs törekvéseinek, de érdemes most kutatómunkába fogni vagy rejtélyes ügyek felderítésén munkálkodni. Kapcsolatainkban ássunk le a problémák gyökeréig, de eszünkbe se jusson cinkelt lapokkal játszani.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne dőlj be rokonaid, tárgyalópartnereid és munkahelyi főnökeid trükkjeinek, de dolgozz keményen, nehogy okot adj a cégvezetőségnek az elbocsátásodra!

Bika (04. 21-05. 20.) Ha felismered, hogy hitvesed vagy tárgyalópartnered megpróbál manipulálni vagy kételyt ébreszteni benned, kényszerítés esetén merd kimondani a nemet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha munkatársad vagy üzleti partnered nem tartja magát a megállapodásotokhoz, tartsd szem előtt, hogy szerződéskötéskor kötelező az írásbeliség.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne hagyd, hogy a párod vagy a rokonság ultimátumszerűen válaszút elé állítson, de te se tegyél és ne is mondj semmi olyasmit, amit föl lehet ellened használni!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyeden sor kerülhet elbocsátásra gazdasági okok miatt, ráadásul titkok, áskálódások vethetnek árnyékot egy baráti vagy üzleti kapcsolatra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Fogadd meg, hogy soha semmiféle kapcsolatba nem kerülsz olyan pasival, aki rangban fölötted áll a vállalatnál, de a munkahelyi klikkekből is jobb kimaradni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Csak azokkal tárgyalj munkáról és pénzről, akikről tudod, hogy megbízhatók, de vedd észre, hogy valaki be akar feketíteni munkatársaid szemében!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha tárgyalópartnered vagy üzletfeled nem bízik benned, csak őszinteséggel tisztázhatod magadat, viszont nagyon ügyelj arra, hogy kinek mit mondasz el!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Csak törvényes üzletekkel foglalkozz, és ha valaki azon igyekszik, hogy engedj a pozíciódból, mondj nemet: ahogy engedsz, kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Zokon veszed, ha társadnak eszébe sem jut, hogy a gondjaid iránt érdeklődjön, de te se szolgáltass ma ürügyet kollégáidnak, hogy belekössenek a munkádba.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem ez az első eset, hogy főnököd vagy kedvesed az orrodnál fogva vezet, és attól függetlenül, hogy mi az anyagi igényed, a hét végén számolj a megtagadással!

Halak (02. 20-03. 20.) Fogadd meg, hogy nem húzol előnyt egy barátságból, de amikor nemet mondasz igen helyett, nem vehetnek rá olyan dolgokra, amelyek ellenkeznek az elveiddel.

Ez is érdekelhet

Segítség, herpesz odalent! Mit tehetsz, hogyan kezeld?

Segítség, herpesz odalent! Mit tehetsz, hogyan kezeld?

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz