Ne hagyd, hogy mások véleménye elbizonytalanítson - Egymondatos horoszkóp: június 20.

2020.június.20.

Mivel a Halak jegyének végén haladó Mars barátságos fényszöge a Bak-Jupiterrel lelkesedést és energiatöbbletet ajándékoz számodra, kiélheted kreativitásodat, vállalhatsz némi kiszámítható kockázatot, de ez a fényszög a konfliktusok feloldásának, a misszionáriusi tevékenységnek és a jótékonykodásnak is kedvez. Egyesek élvezhetik a siker, a népszerűség vagy a jólét bizonyos fokát, feletteseik jóindulatát. Ha hiszel önmagadban, nem hagyod, hogy mások vélemény elbizonytalanítson. Most érdemes energiát és időt invesztálni új vállalkozásba, ám ha harcolnod kell, akkor is maradj fair! A hét vége kedvez a sportolásnak, pompásan fejlett önbizalmad és optimizmusod pedig képessé tesz arra, hogy a teljesítményeiddel sikert, ideális munkahelyet, támogatást és elismerést harcolj ki. Ám ha kiéheztél a romantikára vagy a szexre, szabadulj ki merev munkarendedből kapcsolatotok felpezsdítése érdekében.

Ne hagyd, hogy mások véleménye elbizonytalanítson - Egymondatos horoszkóp: június 20.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Leszerelheted ellenfeledet, s ha a pályádon szeretnél előbbre jutni, erre is jó alkalom kínálkozik: egy új ajánlat révén talán még anyagi gondjaid is megoldódnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha lázba jössz egy külföldi ajánlat, egy előnyös szövetség vagy közös üzlethálózat gondolatától, barátaidnak is az a véleménye, hogy sikerre viszed az ügyet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mindenhonnan gyűjtsd be az ajánlatokat: munkádban és vállalkozásodban felpörögnek az események, s ha hitelre van szükséged, most kell kérned.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha volt is némi ellentéted a pároddal vagy kollégáiddal, akkor most sikerül közös nevezőre jutnotok a vitás kérdésekben, s jogi ismereteidet is kamatoztathatod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Legyél hálás, ha párod vagy rokonaid felajánlják, hogy szállj be vállalkozásukba, de merj alkudozni és tanuld meg, hogyan lehet elérni a legnagyobb hasznot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha volt is némi ellentét a párodhoz vagy üzletfeleidhez fűződő kapcsolatodban, akkor ma kitűzheted a fehér zászlót: sikerül közös nevezőre jutnotok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma lelkesíthetsz másokat, munkahelyeden is tető alá hozol valamit, ráadásul meg vagy győződve róla, hogy a párodnál és otthon is eléred azt, amit elképzeltél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha vállalsz némi kockázatot a munkádban, dőlni fog hozzád a pénz, és ha a kedvesednek futja drága sportkocsira, akkor a szex ellen sem lesz ellenvetésed.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Energiád a bevételnövelésére irányul, s talán a reméltnél is szerencsésebb megoldást kínál lakáscserédben vagy –vásárlásodban egy pompás ajánlat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma nem pazarolod hosszadalmas döntési hercehurcákra az idődet, hanem kezdeményezel – éppen a megfelelő időpontban, de médiaszereplésed is jól alakul.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jogod van rá, hogy kizárj a társaságodból bárkit, aki rosszat akar, szándékosan kárt okoz, vagy megpróbál a maga számára tőkét kovácsolni a helyzetedből.

Halak (02. 20-03. 20.) Fontos közösségi tevékenység van kilátásban, barátokra, pénzre és befolyásra tehetsz szert, s energikus támogatókat és szövetségeseket tudhatsz magad mellett.

Ez is érdekelhet

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

Irodai sikk a legújabb trendek szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet