Ne hanyagold a barátaidat - Egymondatos horoszkóp: Április 10.

2017.április.10.

Ha eddig kissé elhanyagoltad a társasági programokat, most a Mérleg-Hold ösztönzésére hozd be a lemaradásodat, és tölts a pároddal és a családoddal is több időt. Mivel ma a munka helyett inkább a társkeresés és a magánélet áll az első helyen, teszteld le, milyen a kisugárzásod, hogyan hatsz a pasikra, amikor belépsz kedvenc szórakozóhelyedre. Ez a Hold-állás különösen alkalmas a szépségápolásra: élvezd a pakolást, a masszázst, de a szőrtelenítést napold el. Mivel a mai naptól kezdve a Merkúr május 4-éig retrográd, az elkövetkező időszakban ne írj alá szerződést, és nem jó ötlet olyasmibe belevágni, aminek köze van a kommunikációhoz.

Ne hanyagold a barátaidat - Egymondatos horoszkóp: Április 10.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a pároddal lelki kapcsolat alakul ki, és érzelmileg is vonzódtok egymáshoz, ez a vonzalom később nemcsak azonos szintű maradhat, hanem még erősödhet is.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha sikerült a munkahelyeden kellemes, harmonikus kapcsolatokat kialakítanod, igyekezz azokat fenntartani, ehhez csak egy kis figyelmességre van szükség.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel szereted a luxust, minél jobban fest a pasid külsőre, minél több pénzt hoz a konyhára, annál inkább olvadozol, még akkor is, ha másoknak is elcsavarja fejét.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel te vagy a családod biztos bázisa, könnyű szeretni téged ragaszkodásod miatt, de ne játszd az anya vagy a védelemre szoruló kislány szerepét.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vonzáskörödben csupa kellemes ember található: legyél ma aktív a kapcsolattartásban: kívánságaid kapcsolataid révén gyorsan és egyszerűen teljesülhetnek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem engedhetsz meg magadnak egy neves kozmetikust, mert nem fér bele a költségvetésedbe, vegyél néhány otthon használható terméket a drogériában.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha bulizós hangulatban vagy, vegyél magadnak kiöltözéshez és szórakozáshoz való holmikat, de egy örökkévalóságig tart, amíg eldöntöd, melyiket válaszd.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Vágysz az emberi társaságra, de mivel már sokan és sokszor visszaéltek a bizalmaddal, ma senkiben sem bízol meg annyira, hogy közel engedd magadhoz,

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel ma egyedül döntéseket hozni – nem a te stílusod, ezért az üzleti problémákon való töprengésbe vond be a barátnőidet, és hagyd, hogy együtt döntsetek.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha vonzódsz egyik munkatársadhoz, tedd könnyűvé a közeledést azáltal, hogy fokozatosan és óvatosan kezdeményezel, miközben magatartásod hivatalos marad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy pillanatnyilag nincs ínyedre egy idegen nyelv biflázása, de ha a vállalkozásod miatt eljutsz külföldre, ott már örülhetsz neki, hogy kínlódtál vele.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma szépítkezzél, vegyél valamiféle új krémet, ami eltűnteti a narancsbőrt, de gondolj arra, hogy a testi vonzalom önmagában nem elég egy jó kapcsolathoz.

Ez is érdekelhet

Scarlett Johansson felvette az év legfényesebb és legszexibb ruháját

Scarlett Johansson felvette az év legfényesebb és legszexibb ruháját

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet