Ne hozz ma döntést, mert valamit elkapkodhatsz - Egymondatos horoszkóp: augusztus 2. vasárnap

2020.augusztus.2.

Ezen a nyári vasárnapon az Oroszlán jegyében lévő Nap és a Bika-Uránusz négyszöge tehet arról, hogy feszültség alatt állunk, könnyen elveszítjük önuralmunkat, leginkább olyan helyzetekben, amikor valaki megpróbálja korlátozni szabadságunkat és mozgásterünket. Most ne ragaszkodj a megszokáshoz, törj ki az unalmas rutinból, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a stressz, amikor váratlan események vagy a megváltozott helyzetek változtatásra kényszerítenek. Ha egy tekintélyszemély, barát vagy éppen a párod különc, kiszámíthatatlan viselkedése vagy önállósodási törekvése felbosszant, szakíts megszokott magatartásmintáddal, változtass a hozzáállásodon ahelyett, hogy felhúznád magad. Ezeken a napokon szív- és keringési panaszok, műszaki jellegű károk és váratlan balesetek is előfordulhatnak.

Ne hozz ma döntést, mert valamit elkapkodhatsz - Egymondatos horoszkóp: augusztus 2. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha egy kapcsolatban csak egymás pénzét és idegeit raboljátok, tegyél pontot a végére, ám egy meggondolatlan kockázat megingathatja anyagi biztonságodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Hivatásodban és a családban is számtalan új dologgal kerülsz szembe, először megriadsz, de ha ódzkodsz a változástól, ne csodálkozz, ha maradinak fognak tartani.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Bosszantó hírek, de idegeskedés helyett erőltess magadra egy kis megfontoltságot, a járgányodat és a számítógépedet viszont tényleg megjavíttathatnád.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy kapcsolat megszakítása érzékenyen érintheti a megélhetésedet, de pénzügyekben, barátságban lehetőleg ne hozz ma döntést, mert valamit elkapkodhatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mint derült égből a villámcsapás, úgy ér egy változás a munkádban, házasságodban, de a jó szervezés megakadályozhatja, hogy zaklatott legyél.

Szűz (08. 24-09. 23.) Utazás vérnyomásemelő helyzeteket tartogat, és ha sikertelenül pályáztál bizonytalan külföldi állásra, csalódottság helyett érezz inkább megkönnyebbülést.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partneredre, barátaidra nem számíthatsz pénzügyekben, s ha anyagilag másoktól függsz, dolgozz ki egy tervet az előre nem látható események kivédésére.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A munkahelyeden vagy a kapcsolataidban bekövetkező váratlan fordulat kiboríthat, de gondolj arra, hogy a kilépés a taposómalomból szabadságot is ad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel sikertelen utazás, váratlan áthelyezés vagy felmondás okozhat váratlan stresszhelyzetet, higgadtan kell reagálnod, ha rendbe akarod hozni a dolgokat.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzleti terveid kútba esnek, izgalmas kalandodnak nem kívánt terhesség lehet a következménye, jómódú pasidnak pedig esze ágában sem lesz gyerektartást fizetni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nemkívánatos rokon érkezése várható, és ha terhesnek találod a függőséget, a párodat elveszítheted, ha kihagyod a programodból és külön életet élsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha dolgozol, és bekapcsolod a számítógépet, igyekezz kivédeni a hackerek támadását, de ügyelj arra is, nehogy véletlenül letöröld a fontos feljegyzéseidet.

Ez is érdekelhet

Ezeket a dolgokat fogadd meg 2022-ben a csillagjegyed szerint

Ezeket a dolgokat fogadd meg 2022-ben a csillagjegyed szerint

GLAMOUR Horoszkóp

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Monitor

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat