Ne kapaszkodj másokba, intézkedj egyedül - Egymondatos horoszkóp: június 10. hétfő

2019.június.10.

A nap első felében a Mérleg jegyében lévő Hold harmonikus Mérleg-Hold és az Ikrekben lévő Vénusz rezgések hatására a szinglik valószínűleg búcsút inthetnek szabadságuknak, házassági terveket szövögethetnek. A mai nap kedvez a nyilvános szereplésnek, a művészetek gyakorlásának és élvezetének, vagy néhány divatcikkek beszerzésének. De mivel az esti órákban a Holdat a Rák jegyében haladó Merkúr támadja, eluralkodhat rajtad a döntésképtelenség. Szervezeted folyadékigényéről ne feledkezz meg, inkább sófogyasztásodat fogd vissza, akkor nem fordul elő vizesedés, vízvisszatartás.

Ne kapaszkodj másokba, intézkedj egyedül - Egymondatos horoszkóp: június 10. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Rövid kiruccanásodon megismerhetsz egy elbűvölő pasit, de rokonaid akkor zúdítják rád jó tanácsaikat, amikor valamiről más véleményed van, mint nekik.

Bika (04. 21-05. 20.) Üzletet, munkát beszélhetsz meg, nem is beszélve a futólag kicserélt névjegykártyákról, de ha olyasmi kerül szóba, ami nincs ínyedre, térj át valami másra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Flörtölj, mielőtt és miután megismered a Nagy Őt – no persze vele: ma könnyen egy hullámhosszra kerülsz valakivel, akinek nem a pénz körül forog a világ.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha úgy érzed, környezeted, rokonaid nem adnak elég támogatást, akkor se kapaszkodj bele másokba, de igyekezz diplomatikusan elsimítani minden félreértést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első felében valaki a társaságodból odafigyel rád, elfogadja önállósági igényedet is, de óvakodj attól, hogy szándékosan rossz színben tüntess fel valakit.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne hivatkozz arra, hogy a munkád miatt nincs időd a divat szeszélyeit követni - legyél nőiesebb, de ne írj alá olyan iratot, amelyben nagyobb összeg forog kockán.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha utazgatsz, ügyesen vásárolsz, többet akarsz valakitől egyetlen éjszakára szóló élménynél, de ha hibát vétesz a munkádban, nem úszod meg a kioktatást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fontos találkozásra és anyagi előnyökre van kilátásod, ám ha újból és újból meg kell küzdened az igazadért, az értelmetlen szócséplés hamar elkedvetleníthet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Több ígéretes találkozás vár rád, és talán azt a pasit is sikerül megtalálnod, aki téged akar, de ha valaki pénzt kér tőled, írj kölcsönadási szerződést.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha mázlid van, olyan feladat vár rád, amely szabad levegőn végezhető és sikerélménnyel kecsegtet, de ne szégyellj tájékoztatást kérni, ha hiányosságaid vannak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A helyzetet nem te, hanem a pasid oldja meg: fejmosásra számítottál, ehelyett kedvességet, figyelmességet kapsz, a közös kiruccanás pedig igazán jól sikerül.

Halak (02. 20-03. 20.) Érdemes lenne megvizsgálnod a pénzzel kapcsolatos gyarlóságaidat, amelyekről kedvesednek nincs valami jó véleménye, de ne rúgj ki a hámból mások kontójára.

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói