Ne követeld pasidtól, hogy feladja önállóságát - Egymondatos horoszkóp: augusztus 13. Kedd

2019.augusztus.13.

Mivel a Hold késő délutánig még a Bak jegyében jár, kitartásod, érvényesülés vágyad és koncentrációd felülmúlhatatlan, pontosan tudod, mit akarsz, és hogyan fogod megvalósítani. A reggeli órákban, amikor a Hold együttállásban van a Plútóval, kerüld a manipulatív játszmákat, de védd a saját érdekeidet. Fokozottan vigyázz a térdedre, ízületi problémádat a vörös húsok mellőzésével nagymértékben csökkentheted. Bőrödnek jót tehet a radírozás. Mivel este a Vízöntő-Hold szembenállásba kerül az Oroszlán-Merkúrral, biztosan nem szeretnéd, ha napirendre kerülnének a nézeteltérések. Mivel nehezen tudod érvényesíteni az érdekeidet, felejtsd el a vitákat, mellőzd a lekezelő stílust - most legfeljebb szerényen kérhetsz.

Ne követeld pasidtól, hogy feladja önállóságát - Egymondatos horoszkóp: augusztus 13. Kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Alaposan mérlegeld, mikor menj bele egy hatalmi csatába – gügyögni ma nem leszel képes, de az esti órákban jó haver szívesen leszel, csak ne legyél olyan kemény.

Bika (04. 21-05. 20.) Hiábavaló dolog vitatkozni, a mikor életed párja előítéletek alapján alakítja ki álláspontját, de az otthoni munkavégzés megkönnyítheti a gyermeknevelést.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha hitelért folyamodsz, a bank csak a visszafizetésre vonatkozó garanciáival fog pénzt kölcsönözni neked, az esti órákban pedig mellőzd a nagyzolást.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párodtól a munkából való hazatérte után nem követeled meg a kapcsolatápolást, nem fog visszahúzódni, vásárláskor viszont rangsorold a dolgokat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hiba volna hatalmi játszmákat kezdeményezni, és ha este ragaszkodsz a sztár-szerephez, akkor még a jó tulajdonságodat is figyelmen kívül hagyják.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem tagadhatod, hogy vonzódsz valakihez, hiszen teljesen egészséges nő vagy, egészséges vágyakkal, de tudnod kell, hogy a számítógéped elidegenít a külvilágtól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy családi vagy örökösödési problémát nem érdemes romboló érzelmekkel még jobban felfújni, és a pasidtól se követeld meg, hogy feladja önállóságát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Reggel ajánlatos óvatosan közlekedni és alaposan megfontolni, kinek mit mondasz, de otthon is jó lesz vigyázni, nincs szükséged fölös szóváltásokra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egyesek kapzsisága, gátlástalansága ma nem ismer határokat; az esti órákban ne ismerkedj a neten, a vakációs kaland pedig nem a gyenge idegzetűeknek való.

Bak (12. 22-01. 20.) Nyiss önálló bankszámlát, de az esti órákban talán még akkor is épp különféle üzleti érdekek lebegnek a szemed előtt, amikor a pasid alatt fekszel az ágyon.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma nem számíthatsz kollégáid együttműködésére, az esti órákban pedig nemcsak a partnered, hanem mások is unják, ha botlásaikat az orruk alá dörgölöd.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed egyik barátja ébreszthet szélsőséges érzelmeket benned, de ha belezúgsz, akkor legalább az esélye legyen meg annak, hogy a jövőre is gondolhass.

Ez is érdekelhet

Napi szex: 5 tévhit a maszturbálásról

Napi szex: 5 tévhit a maszturbálásról

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR