Ne ma dönts a fontos dolgokról - Egymondatos horoszkóp: április 12. péntek

2019.április.12.

A Halak-Merkúr február óta harmadszor keresztezi a Nyilas-Jupitert: ez az aspektus túlzásokra csábít; az emberek ilyenkor képesek ostoba kockázatokra, meggondolatlan ígéretekre. Ha megkötsz egy szerződést vagy elfogadsz egy állásajánlatot, valószínűleg idegeskedni kezdesz, hogy lett volna egy jobb is, csak nem volt türelmed kivárni. Mivel felvetted a rózsaszín szemüveget, hajlamos vagy túlbecsülni a lehetőségeidet és készpénznek venni a most kapott ígéreteket. De te se ígérj meg olyasmit, amit nem tudsz betartani!

Ne ma dönts a fontos dolgokról - Egymondatos horoszkóp: április 12. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Utazást, munkaszerződés aláírását napolj el, de ha képtelen vagy egyenesen és világosan kimondani, amit gondolsz, határozatlanságodat valaki kihasználja.

Bika (04. 21-05. 20.) A gyors meggazdagodás sémájának követése ritkán hasznos, ne vágyakozz rá csak azért, mert a párodtól vagy egyik barátodtól kapott ajánlat túl jól hangzik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a házasságod vagy egy munkahelyi kapcsolatod túl sok kompromisszumot igényel, akkor kell ennél jobb jel, hogy valami nincs rendben?

Rák (06. 22-07. 22.) Ne írj alá fontos dokumentumokat, ne utazz külföldre, és ha valaki bizonytalan vagy zavaros válaszokat ad, vagy témát változtat, a reakciód csak rossz lehet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)
Ha egy fontos kapcsolatodban az anyagiakkal kapcsolatos téma szóba kerül, megvitatás és egyetértés nélkül még a legapróbb kérdésben se hozz döntést.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod, (rokonod) olyan szabályok szerint akar játszani, melyeket nem akarsz elfogadni, ne próbálj működőképessé tenni működésképtelen kapcsolatot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne változtass állást, ne írj alá szerződést, de legyél kész olyan döntésekre a munkáddal kapcsolatban, amelyek nem mindenkinek fognak tetszeni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel pénzügyekben, vásárláskor könnyen melléfoghatsz, ne vállalj kockázatot, de ismerd el a botlást és igyekezz kézbe venni a dolgokat, amíg nem késő.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha tagadni próbálod házassági vagy családi problémád létezését, vagy késlelteted a vele való szembenézést, a vitát csak elodázhatod, de nem kerülheted el.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai csillagállás legfőbb veszélye a szétszórtság: csak aztán vágj bele a következő feladatba, ha teljesen kész vagy az elsővel, s egy nem túl vonzó állást ne fogadj el!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem szabad naivan feltételezned, hogy azok, akikkel üzletelsz, automatikusan gondoskodni fognak a megérdemelt díjazásodról, de te se legyél könnyelmű.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha úgy érzed, betemetnek a feladatok, meg kell értened, hogy egyszerűen lehetetlen mindent elvégezned, de ne nyüzsgéssel helyettesítsd a cselekvést.

Ez is érdekelhet

Ezzel a 6 csillagjeggyel a legjobb a szex

Ezzel a 6 csillagjeggyel a legjobb a szex

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most