Ne sértődj vérig, ha a hibáidra figyelmeztetnek!- Egymondatos horoszkóp - szeptember 24. vasárnap

2017.szeptember.24.

A Mars és a Neptunusz szembenállása fokozza az alkohollal, gyógyszerekkel, drogokkal, vegyszerekkel, járványokkal, tűzzel és vízzel összefüggő katasztrófák veszélyét. Ennél a fényszögnél gyakran előfordul a gyógyszerfüggőség, a vérszegénység, az izomgyengeség, a narkotikumokhoz való vonzódás és a szervezet ellenálló képességének gyengülése. Jobb óvatosnak lenni, mert az emberek ilyenkor hajlamosak intrikálni, áskálódni vagy illúziókra építeni terveiket. Tanácsos elkerülnünk, hogy bizonytalan, erkölcsileg kifogásolható ügyletekbe keveredjünk, és bizalmunkra méltassunk hűtlen, hazug és irracionális személyeket.

Ne sértődj vérig, ha a hibáidra figyelmeztetnek!- Egymondatos horoszkóp - szeptember 24. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne hagyd, hogy bagóval fizessenek a munkádért, ne sértődj vérig, ha a hibáidra figyelmeztetnek, ne szegd meg a szabályokat, és kerüld a fertőzésgyanús ételeket!

Bika (04. 21-05. 20.) Ha barátod árulása vagy párod hűtlensége megsebzett, ha veszteség vagy árulás ért, keresd meg, hogy mi okozta a problémát, hogy ne fordulhasson elő újra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Irigy ellenségek mesterkedéseire számíthatsz, ambícióid elérhetetlenek, és furcsa félreértések zavarhatják meg a főnökeidhez (rokonaidhoz) fűződő kapcsolataidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Sikertelen utazás vagy felvételi interjú miatt nagyon le tudsz törni, és ha kikotyogod szakmai ötleteidet, ne csodálkozz, ha mások fölözik le elképzeléseid hasznát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne lankadjon a figyelmed, mert egyetlen ballépés is elegendő ahhoz, hogy társas vállalkozásod összeomoljon, vagy bosszantó pénzügyi hibát kövess el.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valaki csak a pénzedet akarja, a párodban sem tudsz megbízni, de óvakodj a trükközéstől, és jól fontold meg, hogy kire pazarolod a pénzedet és az érzéseidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha csalódtál valakiben, ne is próbálj mentségeket keresni a számára, inkább vess véget a kapcsolatnak; az intrikusoktól és a bajkeverőktől tartsd távol magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel ma kirekeszted tudatodból a kellemetlen tényeket, irreális elvárásokat támaszthatsz valakivel kapcsolatban, aki tetszetős színjátékot rendez a kedvedért.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkahelyeden, otthonodban ügyelj a biztonsági előírások betartására, de ne csodálkozz, ha munkahelyi viszonyod miatt zűrös helyzetbe keveredsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel senki sem tökéletes, ne szolgáltass alapanyagot rágalmazóidnak a bátor őszinteségeddel, közlekedj elővigyázatosan, és ne bízz meg vakon a rokonaidban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mindenért, amit meg akarsz kapni, meg kell fizetned az árat, de óvakodj attól, hogy pénzt ölj kockázatos ügyekbe, vagy megpróbáld kijátszani a törvényeket.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel egy illuzórikus világban élsz, igyekezz elkerülni az egészségtelen kapcsolatokat, amelyek elszívják az energiáidat és lerombolják az üzletedet.

Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan