Nehéz lesz önzetlenül reagálni - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 20.

2016.augusztus.20.

A Halakban lévő Hold ma szembenállásba kerül a Vénusszal, a Merkúrral és a Jupiterrel: rendkívül nehéz reagálni olyan helyzetekre, amikor az embertől elvárják az önzetlenséget és az együttérzést. Minden jó szándékú ember együtt érez embertársaival, törődik mások problémáival. De hogy ezt esetleg túlzásba visszük, az ésszerűtlen. Vajon mennyire méltányolják azok az emberek, akik a segítségünkre szorulnak? Fogadjuk meg, hogy nem húzzuk fel magunkat mértéktelenül mások problémái és neheztelései miatt annyira, hogy megártson nekünk, vagy lelki egyensúlyunk felboruljon.

Nehéz lesz önzetlenül reagálni - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 20.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Gyógyszert könnyen felcserélsz, adatokat összekeversz, és amikor nem tudod megoldani munkahelyi vagy érzelmi gondjaidat, képes leszel visszahúzódni.

Bika (04. 21-05. 20.) Valamilyen túlzó kéréssel, irreális elvárással kapcsolatban akkor kezdesz neheztelni vagy morgolódni, ha úgy érzed, szeretteid vagy barátaid kihasználnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha dolgoznod kell, elkerüli a figyelmedet valami fontos részlet. Kiegyensúlyozatlanságod alkalmatlanná tesz arra, hogy objektíven ítéld meg az eseményeket.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha csak egy mód van rá, menj a családdal kirándulni! Szeretteidnek ezzel örömet szereznél, annál is inkább, mert az utóbbi időben nem volt minden rendben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ami a pénzügyeket illeti, nagy a csábítás: elveszíted a kapcsolatot a valósággal, előre iszol a medve bőrére, s így nagyon könnyen túlköltekezhetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Miután elnyerted kedvesed szívét, már csak a karriereddel törődtél; így aztán nem jutott elég időd, hogy felépíts egy igazi kapcsolatot. Pedig a megoldás kéznél van.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tönkremehetsz, ha olyan megbízásokat vállalsz, amelyek nem hoznak pénzt. Talán hiányzik belőled az a tehetség, ami vonzza a pénzes ügyfeleket?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne csodálkozz, ha az apró figyelmességek partnered számára ma fontosabbak, mint a szexuális élet. Ezek a biztonságot nyújtó szeretet apró tanújelei.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne higgy a sokat ígérgetőknek, ne legyél se kicsinyes, se felületes, s ha a külvilág nem szolgál izgalmakkal, hallgass zenét vagy nézz meg egy jó filmet.

Bak (12. 22-01. 20.) Vidéki vagy külföldi utadat el kell napolnod egy hívatlan vendég miatt. Valaki visszaél a jóindulatoddal, de csak annyira nézhet baleknak, amennyire hagyod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma olyan kísértéssel kell szembenézned, ami a pénzbeosztásodat fenyegeti, aztán ráébredsz, hogy nincs miből kifizetned a járgányod javíttatását.

Halak (02. 20-03. 20.) A pároddal folytatott vitában legyél toleránsabb, engedékenyebb: a házi béke megér annyit, hogy ne kapjatok össze jelentéktelen apróságokon.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!