Nem ártana, ha ma egy kicsit elnézőbb lennél- Egymondatos horoszkóp - február 22. csütörtök

2018.február.21.

Mivel a Hold a Bika jegyében jár, a nap első felében érdemes luxuscikket venni, kozmetikushoz menni, de amikor ebédidőben és délután szembenállásba kerül a Jupiterrel, tilos az anyagiak miatt veszekedni, pereskedni. Ha érzékeny a torkod, ne feledkezz meg a meleg sálról, de a fogorvosi kezelést napold el. Ma hosszú ideje kihűlt érzések lobbanhatnak lángra, ellenállhatatlan erők lökhetnek az exed karjaiba. Ugyanakkor meglévő párodtól sem válnál meg szívesen… Nehéz helyzet! Ugye nem akarsz két vasat tartani a tűzben?

Nem ártana, ha ma egy kicsit elnézőbb lennél- Egymondatos horoszkóp - február 22. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha nem viszi túlzásba, üzleti partnered féltékenysége jólesik, de ha megpróbál elcsábítani, elvből ne kezdj viszonyt olyan személlyel, akitől a jövedelmed függ.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma próbálj meg visszatérni biztonságos világodba, ahol senki nem zavar, még egy bizonyos rokon sem, aki azzal üldöz, hogy férjhez kellene már menned.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha az eszed azt súgja, hogy kollégád vagy felettesed ugyan észbontóan vonzó, de az érvényesülése érdekében képes hullákon is átgázolni, tartsd magad távol tőle.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne lógasd az orrod, ha egy jómódú Bika vagy Skorpió nem kér feleségül, hiszen kinek kell egy olyan pasi, aki már az esküvőn a koszorúslányokkal cicázna?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel határtalan szűklátókörűségedben csak a saját álláspontodat ismered el, és azt hiszed, neked mindent szabad, nem ártana, ha egy kicsit elnézőbb lennél.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha úgy teszel, mintha egy véleményen lennél a pároddal vagy a legjobb barátnőddel, aztán meg mész a saját fejed után, ne makacskodj, nincs mindenben igazad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne ítéld el rokonaidat, ha nem akarnak közreműködni vállalkozásodban, ma semmi garanciád sincs arra, hogy sikerül szert tenned némi haszonra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha egy jómódú pasinál női fortélyokkal, manipulációval próbálkozol, hogy csapdába csald, akkor ne csodálkozz, hogy túl sok mindent nem érsz el.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Dühítő, hogy még mindig nem keresel annyit, mint a férfiak, de ez még egy darabig így lesz, és ha engedsz a párodnak, akkor ma konyhatündérként végzed.

Bak (12. 22-01. 20.) Nagyon akaratos nő vagy, a párod viszont egyáltalán nem akarja, hogy családapát láss benne, aki egy barátságos családi ház udvarán közös gyerekeitekkel játszik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai napon akkor is maradj hű önmagadhoz, ha ezzel magadra vonod azok rosszallását, akik a hagyományokat előbbre valónak tartják az önmegvalósításnál.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha hiába vársz egy üzenetet, de állandó telefonhívásokkal üldözöd a kedvesedet, ne csodálkozz azon, ha ő a nap közepén – fittyet hány a közeledési kísérleteidre.

Ez is érdekelhet

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói