Nemek harcát hozza a mai nap - Egymondatos horoszkóp - augusztus 7. vasárnap

2016.augusztus.7.

A nemek harca a barátságtalan Vénusz-Mars-rezgések miatt állóháborúvá fajulhat. Egyesek nagyon élvezik a szexet, talán ezért is kerülnek össze, de hamar kiderülhet, hogy ezen kívül semmi más közös vonásuk nincs. Óvakodjunk a fölösleges kiadásoktól, és arról sem feledkezhetünk meg, hogy kölcsönös engedmények nélkül aligha sikerül megőriznünk kapcsolataink harmóniáját. Mivel a Merkúr szembenállásba került a Neptunusszal, könnyen csalás, szélhámosság vagy irányvesztés áldozatai lehetünk. Ne menjünk bele illegális ügyletekbe, védekezzünk az intrika ellen, ne írjunk alá fontos megállapodásokat, és tegyünk óvintézkedéseket, hogy ne vezethessenek félre bennünket. Tudatosan törekedjünk arra, hogy a másokkal való kommunikációban minden világos, érthető és egyértelmű legyen.

Kos (03. 21-04. 20.) Érdekesnek találsz egy pletykát: néha hasznos tudni, mi minden történik, de ne adj tovább semmit. Ne keverj bele harmadik személyt érzelmi vagy anyagi gondjaidba!

Bika (04. 21-05. 20.) Ha ítélkezés nélkül odafigyelsz a párodra, talán őszinte lesz hozzád. Egy váratlan kaland hozhat valamicske izgalmat az életedbe, de drágán fogsz fizetni érte.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha egyik rokonod vagy a főnököd nem figyel oda rád, az azért van, mert nem egyértelműen beszélsz vele. Az összeköltözésből nem feltétlenül lesz házasság.

Rák (06. 22-07. 22.) Bölcs dolog inkább kevesebbet beszélni. Ha külföldre tartasz, ellenőrizd az úti okmányaidat! Félő, hogy nem tudsz nemet mondani, amikor szükség van a munkádra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Valaki megkopaszthat, és mivel hormonjaidat éppoly kevéssé tudod irányítani, mint az időjárást, egyszerűen összetéveszted a szexet a szerelemmel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Fontos, hogy ne kelljen félned a rokonaitól és a párodtól, ha valamit elrontasz, és tudnod kell, hogy a másik nem akar megbüntetni, ha valami félresikerül.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel sok inkorrekt ember van a környezetedben, ostoba intrikának lehetsz szenvedő alanya. Ne koslass olyan pasi után, aki nem tudja viszonozni az érzelmeidet!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha elveszíted alapvető bizalmadat abban, hogy a párod vagy üzleti partnered igazat mond, ez megakadályozhatja, hogy a kapcsolatotok kielégítő legyen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Felmagasztalhatod képességeidet, de a lelepleződés garantált. Ha azért nem érvényesíted igényeidet, mert túl keményen hangzanak, azért még ne mondj le róluk.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel túlságosan félrevezethető vagy, nem ártana minden értesülést megkérdőjelezni. Maradj hűséges, mert a hűtlenség párkapcsolatod halálát jelentheti.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vigyázz a pénzedre és az értékeidre, és ha úgy véled, hogy, kedveseddel közös üzletet kell összehoznotok, a bolygók ezt nem tartják nyerő ötletnek.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne fogadd el mások kéretlen "jó" tanácsait, és az sem előnyös, ha belelátnak a kártyáidba. Ne kezdeményezz szexuális kapcsolatot a párodon kívül mással is!

Ez is érdekelhet

Ökoszorongás - akármilyen kicsit teszel a környezetért, annak van jelentősége!

Ökoszorongás - akármilyen kicsit teszel a környezetért, annak van jelentősége!

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább