Nem szépítheted a problémákat, nem menekülhetsz előlük - Itt a nagy novemberi havi horoszkóp

2021.november.1.

Mit tartogatnak neked a csillagok novemberre?

Novemberi havi horoszkóp
Novemberi havi horoszkóp
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Skorpió (október 24.-november 22.)

A HÓNAPOD Abban biztos vagy, hogy a főnököddel vagy egy barátoddal folytatott kapcsolat nem végződne jól. Ha a magánéletedben is kapcsolatba bonyolódsz vele, annak végzetes következményei lehetnek. Ha ráhajtasz, hamarosan te lehetsz a világ legtöbbször elvált nője. De azzal is tisztában kell lenned, hogy ha egy David Copperfielddel laksz együtt, a fickó pillanatok alatt eltünteti a havi kosztpénzt és a fizetésedet. Előfordulhat, hogy megtakarításaidra kell támaszkodnod kiadásaid fedezésére. Novemberben váratlan fordulatokkal kell számolnod, felpörögnek az események, s egy valóságos tornádó kellős közepébe csöppensz. De nagyon jó ötlet egy hétvége a pároddal egy pihentető és üdítő helyen. A spekuláció komoly veszteségekhez vezet, a befektetések pedig nem hozzák meg a kívánt nyereséget. Ha nagyszerű ajánlattal keresnek meg, amelyen gondolkodni sem szabad, annyira csábító, azért a részletekre ügyelj, mert ott vannak elrejtve a buktatók.

AZ ÉVED Partnered és rokonaid a meglepetések örök forrásai lesznek számodra, de anyagi szerencse, művészkarrier és romantika igenis létezik az életedben. Csak érezned kell, hol keresd. A szerelem néha váratlanul cserkész be, néha viszont neked kell kalandos útra indulnod, hogy rátalálj. Amikor elhatározzátok, hogy összeházasodtok és együtt éltek, majdnem elveszted a párodat, míg végre ráébredsz arra, hogy sokkal többet kell adnod neki, mint eredetileg hitted. Kreativitásodból nyereségre tehetsz szert, de legalább lesz miből fedezned szórakozásod és gyermeked költségeit. De legyél képes megújulni, illetve új szemmel tekinteni kedvesedre és hozzátartozóidra.

Nyilas (november 23.-december 21.) Nem szoktál hozzá, hogy a másodhegedűs szerepét játszd házasságodban és a munkahelyeden. November elején és végén mindent megkapsz, amit akarsz, anélkül, hogy harcolnod kellene érte. De választhatod a „nuku pasi„ vagy a titkos afférok változatot is. Ebben az időszakban gyakran kerülsz olyan helyzetbe, hogy a szabadságodért, a munkádért és a szeretett férfiért is harcba kell szállnod, ráadásul a paranoiára is hajlamos vagy – minden pasiban árulót látsz. Irigyeid, intrikus kollégáid megnyirbálhatják önbizalmadat, ezért fokoznod kell magadban az elszántságot, hogy megkapd, amit akarsz. Ügyelj rá, kinek mit mondasz, de a hónap végén már bátran belevághatsz új feladatokba, s bátran megszólíthatod azt, aki tetszik neked.

Bak (12. 22-01. 20.) Az Antarktisz olykor semmi hozzád képest, de egyik barátod vagy főnököd megmutatja neked, hogyan kell szeretni. Nem keltesz viszont olyan benyomást a pasidban, mint aki önként lemondana arról, ami az övé. Tudod, mit akarsz, és most már azt is tudod, hogy időnként harcolnod kell érte. Fokozódik a pénzügyi nyomás, gyermekeid is több gondot okozhatnak, ezért ne akarj túl sokat markolni; elégedj meg azzal, ha nem fizetsz rá bizonyos üzletekre. Érzelmi egyensúlyod úgy-ahogy helyén volna, de tenned kell valamit annak érdekében, hogy ápold azoknak a lelkét, akiknek segítségére és támogatására számítasz. Szánj időt barátaid, kollégáid problémáira is!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Már-már úgy érzed, hogy része vagy vállalatodnak, ám ha veszélybe kerül az állásod és a főnököd sem érezteti veled, hogy pótolhatatlan vagy, sürgősen értésére kell adnod, hogy nem lehet köztetek semmi, ami túlmenne a munkatársi kapcsolaton. Az ugyanis esztelenség volna – bármennyire is kívánod titokban. Hitvesed is a munkájával jegyezte el magát, és ezen a hónap végéig sem fog változtatni. Munkahelyeden és a családban is megint összetűzésbe keveredsz. Ne törődj ellenlábasaiddal, alattomosságuk, manipulatív játszmáik úgysem vezetnek semmi jóra. Otthonodban is elromolhat valami, ellenőrizd a gépparkot, nehogy kellemetlen meglepetés érjen.

Halak (02. 20-03. 20.) A világ számodra olyan, mint egy nyitott könyv, és aki nem utazik, az csak egy fejezetet olvas el. Fedezz fel ismeretlen tájakat, majd egy kicsit másképp térj haza! De légy résen, nehogy elkössék a járgányodat vagy műszaki hibák sora és egy kidurrant kerék kényszerítsen életveszélyes manőverekre. Próbálj meg távol maradni a feszültségektől és az olyan helyzetektől, amelyek kiborítanak. Kapcsolataidat és erőfeszítéseidet körültekintően válaszd meg. Novemberben érdemes vállalni a változásokkal járó kockázatot, hiszen a külföldi munkavállalásra, utazásra, tanulmányokra irányuló terveidet gyakran siker kíséri. Még az is megeshet, hogy egy barátból vagy szponzorból egyszer csak szerető lesz.

Kos (03. 21-04. 20.) Új kapcsolatra vágysz, hiányzik a társasági élet. Mindenki elfoglalt, hajszolja a pénzt, kevés idő marad szórakozásra. Te is hajlamos vagy arra, hogy elérhetetlen célokat tűzz ki magad elé, a munkára és az üzletre helyezd a hangsúlyt, s elhanyagold barátaidat, de önmagadra sem gondolsz. Ám ha unalmas pasi hív üzleti ebédre, nem csupán a szakmai és üzleti érdeklődését kelted fel. Arra azonban a horoszkópod figyelmeztet, hogy ha vakbélműtétedet nem a kórházban akarod műttetni, hanem a Swinger klubban vagy egy meccsen, abból még sok bajod lehet. Főleg, ami a hálapénzt illeti. Ha pénzt és potenciális házastársat is akarsz egyszerre, okosan válaszd meg az állásodat, mind társasági, mind anyagi szempontból.

Bika (04. 21-05. 20.) A párod pénze nem helyettesíti az érzelmeket, de ne hagyd, hogy a csak úgy egyszerűen ejtsen. Téged nem lehet csak úgy egyszerűen lecserélni, de eszedbe sem jut, hogy te sem viselkedsz mindig korrektül vele szemben. Éppúgy, mint mások, bizonyára te is csak akkor vagy hajlandó gyökeres változtatásokra, ha egy súlyos kudarc lehetőségével kell szembenézned. Nem vagytok azonos hullámhosszon, talán túl sokat követelsz tőle. Legyél kissé megértőbb! Szívesen belevágnál a hitveseddel egy hosszabb lélegzetű utazásba vagy bevásárló körútba, ám ha kötöttségeid nem engedik, hogy hosszabb időre kivond magad a forgalomból, egyezz ki egy hétvégi kirándulással.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvesed és rokonaid is aggódnak érted. Túl sokat dolgozol – nem szabad ilyen sokat követelned magadtól. Ha állást keresel, de egy nappal a munkába lépésed után a cégnél letörlöd a teljes számítógépes adatbázist, a főnöknek nyugtató injekciókat kell beadni, neked pedig el kell tűnnöd, mielőtt további károkat okoznál. Egy új munkahelyen viszont már olyan jól bedolgozod magad, hogy minden úgy megy, mint a karikacsapás. Megbarátkozol az okostelefonnal, és meg tudsz nyitni minden könyvtárat a számítógépen anélkül, hogy a főnököd vagy kollégáid segítségét kellene kérned – vagy legalábbis nem túl gyakran. De még a párod kedvéért sem vagy hajlandó elszakadni a nemzetközi médiavilágtól.

Rák (június 22.-július 22.) A legjobb formádban valóságos csodákra vagy képes az ágyban, új és új meglepetésekkel szolgálsz. Csak arra vigyázz, hogy olykor impotens hitvesed meg ne tudja. Ám néhány félreértés vagy anyagi vita megérteti veled, hogy mindig ki kell mondanod, ami bánt. Nem tussolhatod el, és nem szépítheted a problémákat, nem menekülhetsz előlük. De vállalkozóként be kell látnod, hogy a pénz körforgás. A párod viszont önzésével, fukarságával megállíthatja ezt a körforgást, ezzel megnehezítve azt a folyamatot, hogy a pénz hozzátok áramoljon. Novemberben nem elképzelhetetlen, hogy hasznot húzol hobbidból és az anyagiak miatt új vállalkozásba kezdesz. Duóban? Megeshet, hogy egy kisbaba kedvéért összeköltözöl szerelmeddel.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) A munka és a családi élet frontján az átlagosnál több válságos nappal kell számolnod. Jóllehet egyedül élni és egy lakást fenntartani megerőltető, ám ha a karriered kritikus, stresszes szakaszba érkezett, ne foglalkozz a házasság gondolatával. De nem kell férjre várnod, ha gyereket akarsz. Ameddig nem éppen rendhagyó viselkedésű pasid melletted volt, szerencsét hozott neked, nélküle viszont üldöz a balsors. Ezért most az év végéig az a legfontosabb, hogy mindent megtegyél érte, nehogy újra elmenjen tőled. Mert nélküle a munkád, az anyagi helyzeted – és a magánéleted – kudarcok sorozata. Ám az általad felállított szabály, amely szerint nem érintkezel a kollégáiddal és üzleti partnereddel, badarság. Változtatnod kellene a hozzáállásodon.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Valósággal zúdulnak rád az információk és az ajánlatok, új és új adatok kavarognak a fejedben, mega- és gigabájtok ezrei röpködnek a koponyádban, ráadásul a munkahelyeden és a családban is érdekvédelmi tárgyalásokat kell kezdeményezned. Túl sok kötelezettséget vállalsz egyszerre, de elég intim lehet a kapcsolatod főnököddel vagy egyik „Mr Százezer Volt” kollégáddal, ha a magánéletedről is csevegsz vele. Már meglelted? A rendes leánykérés lebonyolítása mellett a közös munka és néhány páros kiruccanás olyan terület, ahol a pasid romantikus oldaláról is bemutatkozhat. Addig viszont gyakran el kell viselned a bizonytalanságot, és be kell érned a kérdéseidre kapott homályos válaszokkal.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Hogy mit csinálsz egy megátalkodott agglegénnyel, az a te dolgod, de nem engedhetsz meg magadnak botrányt, anyagi veszteséget és egy lelkileg-érzelmileg labilis partnert, bármennyire is gazdag. Végtére is a családod egészséges unokákat, örökösöket vár tőled. Igazán nincs rá magyarázat, mitől lettél ilyen gyanakvó, kötekedő és könnyelmű. Elsősorban a pároddal és gyermekeiddel kerülhetsz összetűzésbe, a szerelemben is válaszút elé érhetsz: a családi fészek biztonságára voksolsz-e, avagy az állandó kalandokat választod. Ami az anyagiakat illeti, a novemberi bizonytalan végkifejlet miatt ne kockáztass. Ez nem az az időszak, amikor megduplázhatod szerencsédet vagy vagyonodat.

Ez is érdekelhet

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Szokatlanul sok hajszál a lefolyóban a hajmosás után? Szakértő segít a fiatalkori hajhullás ellen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját