Nyisd meg elmédet az újdonságok előtt! - Egymondatos horoszkóp - február 15.

2018.február.14.

A Merkúr-Uránusz szextil fényszög és a Vízöntő-Újhold kihívása a mai napra: nyisd meg elmédet az újdonságok előtt, ne zárkózz el attól, ami új és ismeretlen számodra. Ha puszta kíváncsiságból csak néhány pillanatot szentelsz valaminek, tartós érdeklődés ébredhet benned merőben új dolgok iránt! Találd meg saját stílusodat, hiszen csak így tudsz kitűnni az átlagból! Ismerkedj a neten, dolgozz csapatban, ne zárkózz el az inspiráló csevegések elől, legyen önálló véleményed, és informálódj a technika újdonságai felől, amelyek kapóra jöhetnek a munkádban!

Nyisd meg elmédet az újdonságok előtt! - Egymondatos horoszkóp - február 15.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Barátaid, kollégáid megadják neked azokat az információkat, amelyekre szükséged van, és ha a munkád olyan, hogy gyorsan kell határoznod, biztos, hogy jól döntesz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma elsősorban megélhetésed, kereseti lehetőségeid javítása foglalkoztat, munkádban váratlan változás következhet be, rugalmasságod pedig csak előnyödre válhat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szükségesnek találod, hogy kiegészítő képzést szerezz, a kihívások is vonzanak, és nem adod fel egykönnyen, de sikereidet ma kapcsolataid révén is elérheted.

Rák (06. 22-07. 22.) Vállalkozásod egyre jobban megy, és ha van annyi megtakarított pénzed, hogy némi rokoni segítséggel saját üzletet nyiss, akkor ma bátran ugorj fejest a dologba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Valaki, akivel pénzügyi kapcsolatot tartasz fönt, élénk érdeklődést mutat irántad, de szoktasd le arról, hogy kizárólag mobiljának és a többi mütyürkéjének éljen.

Szűz (08. 24-09. 23.) Most érdemes állást változtatni, béremelést kérni: a te kezedben van a döntés, de kényelmetlenül érezheted magad, ha munkaidő alatti pletykálkodáson kapnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nyerhetsz a mai sorshúzáson, de ha elvárod partneredtől, hogy hűséges maradjon, gondoskodj róla, hogy a változatosságot ebben a kapcsolatban kapja meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Otthonodat sorra látogatják a barátok és üzlettársak, de szeretőd közli veled, hogy esze ágában sincs lekötni magát, de ha akarod, továbbra is együtt élhettek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Új állásra bukkanhatsz, és végre olyan fickóval hoz össze a véletlen, akit inkább a szürkeállományod mérete érdekel, nem pedig a pulóvered alatti domborulatok.

Bak (12. 22-01. 20.) Szolgáltatásaidat több pénzért értékesítheted, de költözködés vagy lakáscsere plusz kiadással járhat, érdemes lenne viszont felújítanod elavult gépparkodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Akár kedvenc időtöltéseddel is megkeresheted a kenyeredet, de ha pasira van szükséged, könnyen akad partnered üzleti utadon – minden kötelezettség nélkül.

Halak (02. 20-03. 20.) Pénzügyekben, házasságodban bizonytalanság, de a mai napon a legnagyobb trükk, hogyan kereshetsz pénzt, és maradhat közben tiszta a lelkiismereted.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói