Nyomott hangulatra és negatív hírekre számíthatsz ma - Egymondatos horoszkóp - november 1. vasárnap

2020.november.1.

Idén különösen szomorú a Mindszentek napja, hiszen a járványhelyzet miatt naponta sokan veszítik az életüket és szinte alig van olyan család, akit a koronavírus elkerült. A Mérleg jegyében lévő hátráló Merkúr quadrát fényszöge a Bak-Szaturnusszal szeptember vége óta másodszor is nyomott hangulatba esést, depressziót, negatív gondolkodást vagy meghűlést okozhat.

Elutasításra, korlátozásokra, akadályokra, kellemetlen kritikára, lehangoló hírekre is számíthatsz. Kommunikációs akadályok, nehézségek a közlekedésben, terhes kötelezettségek, sikertelen megállapodások, házastársi és szakmai viták jellemzik ezt a fényszöget. De óvakodj a merev véleményalkotástól, ne hidd, hogy csak neked lehet igazad!

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod vagy a munkaadód kész helyzet elé állít, közöld vele, hogy kitaláltad, miben mesterkedik, és ha elé teszed a megfelelő bizonyítékokat, meg is hallgat.

Bika (04. 21-05. 20.) Amikor kérdezel a pasidtól valamit, majdnem leharapja a fejed, de még rád is sózhat egy unalmas, elég igénytelen munkát büntetésből, amiért feleselni mertél.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a párod elemeli a pénzedet, kapcsolatotok nem tart sokáig, és ha rajtakapod, hogy másokat is becsap, állítsd pellengérre, de tanulnod kell ebből az esetből

Rák (06. 22-07. 22.) Mindszentek napján nehezen birkózol meg múltad árnyaival, melyek ma felbukkannak, de ha hagyod, hogy a párod és rokonaid falhoz szorítsanak, akkor alulmaradsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A közlekedésben kifoghatsz egy rémes dugót, és ha nem kaptad meg munkád anyagi ellenértékét, internetvásárlóként legalább szabj vásárlási korlátokat.

A Skorpió csillagjegy 5 legrosszabb tulajdonsága: tényleg olyan nehéz velük?

A Skorpió csillagjegy 5 legrosszabb tulajdonsága: tényleg olyan nehéz velük?

Szűz (08. 24-09. 23.) Gondolkozz el azon, hogy mekkora szerepet játszik életedben az anyagiasság, hiszen emiatt elveszítheted az igazi értékeket, és kapcsolataid is tönkremehetnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha rokonaid elutasítanak, megsértik az önérzetedet, és nem bíznak benned, ne teljesítsd azokat a kéréseiket, amelyeket egy magabiztos nő visszautasítana.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma részed lehet kritikában, elutasításban, és ha bebizonyosodik a gyanúd, hogy egyik barátod vagy üzletfeled megkárosított, sohasem tudsz megbocsátani neki.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egyesek kapzsisága nem ismer határokat, és ha az a gyanúd, hogy a párod vagy egyik barátod is közéjük tartozik, igyekezz minél előbb megszabadulni tőle.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha meg akarod tartani az állásodat, és boldogulni akarsz a szakmádban, határozd el, hogy nem szólsz be másoknak, akik le tudnak mondani szúrós megjegyzéseidről.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hogy a vizsgák sikerüljenek, szorgalmasan kell tanulnod; utazáskor megbírságolhatnak, és ha a pasid sokat van úton, ne törd magad utána, de ne is gorombítsd le.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha többször is kihúztad a pácból barátodat vagy párodat, de ő nem adta meg a kölcsönt, követeld meg tőle, hogy most már kamatostul törlessze az adósságát.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.