Nyugtalanító bizsergést érzünk ma - Egymondatos horoszkóp - augusztus 16. kedd

2016.augusztus.16.

A Nap és az Uránusz háromszöge arra ösztönöz, hogy mindenen, amit teszünk, hagyjuk rajta egyéniségünk ujjlenyomatát. Nyugtalanító bizsergést érezhetünk, hogy kitörjünk a taposómalomból, hiszen a hagyományok követése ebben az időszakban cseppet sem tűnik vonzónak számunkra. Villanásszerű felismerésekben, meglátásokban lehet részünk a jövő irányába mutató célok és tervek terén. Technikai ismereteink, intuitív felismeréseink most mindenképpen hasznunkra válhatnak, de az sem kizárt, hogy megérzéseinkre hallgatva jó időben leszünk jó helyen. Ugyanakkor jellemző erre a konstellációra, hogy a váratlan felismerések, a hirtelen támadt ötletek lesznek a legjobbak, hiszen a mostanában felbukkanó lehetőségek csak rövid ideig állnak fenn.

Kos (03. 21-04. 20.) Hobbid gyakorlása révén megismerheted életed nagy szerelmét. Párban? Mivel mostanában "lazább" lett kettőtök viszonya, élvezed a rugalmasságot, a szabadságot.

Bika (04. 21-05. 20.) Érdemes ingatlanközvetítéssel, építkezéssel foglakoznod, odafigyelned az ingatlanpiac alakulására, s mivel felismered az igazi értéket, meg is szerzed azt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Minden adott egy új feladat megkezdéséhez, de nem ártana felújítani egy támogató kapcsolatot, vagy a közös érdekek miatt szövetkezni valakivel.

Rák (06. 22-07. 22.) Azok a cégek, amelyek nem újítanak, nem maradhatnak fent, ezért a kulcsszó az újítás kell, hogy legyen. Most érdemes átnyergelni egy másik pályára.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Gondtalanul repkedhetsz a világban, távkapcsolatod beváltja a hozzá fűzött reményeidet. A legjobb úton vagytok afelé, hogy bejelentsétek az eljegyzést.

Szűz (08. 24-09. 23.) Erotikus túlfűtöttség jellemzi a mai napot, de óvakodj attól, hogy vesztesnek kiáltsd ki magadat, ha egyetlen kísérlet nem hozza meg a várt anyagi hasznot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Rugalmas hozzáállásod jutalmaként remekül kijössz a pároddal, de a nagyobb változásokat csak akkor vállald, ha tudod, hogy a kapcsolatotok működni fog.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Átnyergelhetsz egy másik pályára, munkával kapcsolatban remek döntést hozhatsz. Ha vezetővé akarsz válni, újíts folyamatosan. Újíts a munkahelyeden!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vegyél részt városnéző túrán, lépj be egy hobbiklubba! Meglátod, az életedben izgalom váltja fel az egyhangúságot, s talán egy régi kapcsolatot is felújíthatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Most érdemes kölcsönért folyamodni, ingatlant vásárolni. Az ingatlanvásárláshoz azonban nemcsak szerencsére, hanem sok pénzre is szükség van.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Elégedett vagy a kapcsolatodban található változatosság mennyiségével, de rossz néven veheted, ha a párod kaparintja meg magának a kormánypálcát.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkádban sikerül merész elgondolásaidat anyagi sikerré átformálni. Kiváló ez az időszak arra, hogy a magasabb bevétel reményében állást változtass.

Ez is érdekelhet

Vannak benne csúsztatások, de a Jeffrey Dahmer-sztori legszörnyűbb részletei valóban megtörténtek

Vannak benne csúsztatások, de a Jeffrey Dahmer-sztori legszörnyűbb részletei valóban megtörténtek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói