Új szexuális élmények, kreatív energiák - Itt a nagy októberi havi horoszkóp

2021.október.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mit tartogatnak neked a csillagok októberre?

Október havi horoszkóp
Itt a nagy októberi havi horoszkóp
Fotó: Karmijn Simon, Montázs: Glamour Hungary

Itt a nagy októberi havi horoszkóp

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

A HÓNAPOD Ha gyakran elátkozod üzleti, vállalkozói becsvágyadat és túl sokat követelsz magadtól, miért is nem elégszel meg azzal, hogy férjhez menj és gyereket szülj? Nem mintha nem lenne bőven alkalmad, hogy a sok jóképű sportos fickó között egy-egy estére kellemes partnert találj. De októberben ott áll előtted az az ember, aki eddig ismeretlen vágyakat kelt életre benned, és ő is ugyanezt éli át. Már rábukkantál? Néhány csípős szópárbaj izgalmas fordulatot vesz, amikor a pasid félreérthetetlen poénokat ereszt meg. Elfoglalt üzletasszonyként anyai kötelességeidnek is eleget kell tenned, csak hát a gyerkőcnek kellene egy megbízható apuka. Házasságodban viszont tiéd a labda: vagy úgy játszotok, ahogy te akarod, vagy sehogy.

AZ ÉVED Az akarat és az önfegyelem már annak idején is nagy segítségedre volt, amikor a divatszakmában vagy a médiában kerested kenyeredet. De mióta megörökölted a családi bizniszt, s az üzleti világ hírhedt cápái vadásznak rád, gyakran kerülsz nehéz helyzetbe. A munkahelyeden is hiszékeny és kihasználható vagy, de ezen változtatni fogsz. Ne aggódj, a párod segítségével és némi tapasztalattal menni fog a dolog. Az év végéig kiváló alkalmad nyílik a nyelvtanulásra vagy továbbképzésre (talán munkaidőben!). Tisztáznod kell viszont, hogy a cég fizetné-e a tanfolyam díját. Időnként határozatlan vagy, sokszor túlzottan is szolgálatkész, de rokonaid és kollégáid remek parlamenterre találhatnak benned, aki közvetít az ellenségeskedő felek között.

Skorpió (október 24.-november 22.) A hónap elején hiszel a csillagok hatalmában, s mivel a Skorpió-nők kitűnő szeretők, rendkívüli hatással vagy a férfiakra. Érzékeny, világmegváltó hajlammal rendelkező kedvesed megszeretteti veled a művészeteket és megtanít arra is, hogy a természetet védened kell. Időnként el kell tűrnöd pletykafészek barátaid és kollégáid fölényeskedését, de lehetőleg ne csak akkor vetődj haza, ha pénzt akarsz kicsikarni a családodtól. Pusztán a barátaid, főnököd vagy vevőd érzelmeire való tekintettel képes vagy inkább akár lódítani is, vagy elhallgatni a véleményedet, minthogy az igazsággal szembesítsd őket. Utána meg bosszankodsz a saját viselkedéseden. Fejezd ki a véleményedet még akkor is, ha a többiek nem biztos, hogy osztják a nézeteidet

Nyilas (november 23.-december 21.) Ha felvágós rendezvényekre vagy céges bulikra vagy hivatalos, vond magadra a fejesek figyelmét! Elképzeléseid, ötleteid olyan átütőek, hogy rést ütnek még a bürokrácia vastag falán is. Művészként főszerepet kínálnak fel neked, s mivel szükséged van a pénzre, félreteszed előítéletedet a filmesek, színészek léha világával szemben. Lehet, hogy eleinte rosszra gondolsz, később viszont rájössz, hogy az ajánlattevő komolyan beszél. De hát miből sejthetted volna, hogy egy ilyen befutott fickó éppen irántad érdeklődik? Ha nem utazik pornóban, merj kockáztatni! Mivel a Vénusz 7-én belép a jegyedbe, hálás lehetsz azért a tényért, hogy a hét végén már kihasználhatod a Glamour-napokat arra, hogy kedvenc plázádban belebotolj néhány szépségápolási termékbe vagy abba a nadrágba, amiben jól érzed magad.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egyedülálló vagy, a szerelem különböző alkalmakkor fog belépni az életedbe. Vonzódsz a státusszal és hatalommal rendelkező emberekhez, és köztük keresed leendő társadat. Sok esélyed lesz, de a szíved mindig tudja a helyes választ. Főnököd, megbízód vagy egyik barátod kiéhezett tekintete félreérthetetlennek tűnik, de egészen biztos, hogy nem ennivalóra éhezik. Ám ha eddig nem is tudtad, hogy hadban álltok, most kiderül, milyen komoly hatalmi és üzleti harc dúl kettőtök között. Ha kapcsolatban vagy, a hónap első húsz napja csodálatos idő lesz, de ezt követően viták alakulhatnak ki a különböző nézőpontokkal kapcsolatban. Októberben nehezen tudod összeegyeztetni társadalmi és magánéletedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Amikor interneten csevegsz az abszolút ideáloddal, de hirtelen belép egy nő a chatbe, és ő akar csacsogni a fiúddal, követeld meg, hogy azonnal szálljon ki a vonalból, mert a srác már a tiéd. Magánéletedben a hónap elején felmerülnek a már meglévő, régóta rejtett problémák, és olyan megoldást igényelnek, amely kellemetlen helyzetbe hozhat. Ez a hónap megmutatja, hogy elég erős-e a kapcsolatod, de az eredmény teljesen megnyugtat. Ha viszont a helyzet zsákutcának bizonyul, akkor ragadd meg az alkalmat a konfliktusok elsimítására. Ha egyedülálló vagy, a csillagok javítják kommunikációs készségedet, társasági lénnyé és nyitottabbá tesznek. Akár szerelmes is lehetsz!

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy bevállalsz egy érdekkapcsolatot egy olyan pasival, aki tapasztaltnak és nyitottnak tartja magát, azt azonban aligha viselné el, hogy egy másik férfi nálad maradjon éjszakára. Kettesben? Egyáltalán nem tetszik neked, hogy egy virágzó vállalkozás vezetőjeként a hitvesed ideje nagy részét üzleti körökben tölti, rendkívül befolyásos személyek társaságában. Végtére is sok pénzt keres, amit elkölteni sincs ideje, te viszont ezt megteszed helyette. Sajnos neked is kötelességed az üzleti ügyekkel is törődni. Ha anyagi nehézségeid adódnak, akkor mindig a társadtól várod, hogy kifizesse az adósságaidat. Ám ha kétes alakokkal kerülsz kapcsolatba, a rólad alkotott véleménye nem lesz éppen hízelgő.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha szingli életedet kudarcnak tekinted, képes leszel tigrisugrással rávetni magadat a házasságkötés esélyére. Sürgősen férjhez kell menned, mert a szakmai és üzleti rendezvényeken mindenhol előnyben részesítik a házaspárokat. Elszántságoddal megszerzed magadnak, akit akarsz, a párod enged az erőszaknak, de a kapcsolatod kirakatházasság: nem tart túl régóta, mert még küzdesz a párod figyelméért. Mivel úgy bánsz az igazsággal – már azzal, amit annak hiszel -, mintha az egy jókora bunkósbot volna, amivel mindenkit fejbe kell vágnod, októberben nem nyersz meg egyetlen népszerűségi versenyt sem. Szavaid viszont 17-e táján megérintik a párod lelkét, és ez újjáéleszti a kapcsolatot.

Bika (04. 21-05. 20.) Megeshet, hogy a hónap elején egybekelsz a pároddal, és az első járattal nászútra repültök. Amikor időnként cicaharcot és versengést tapasztalsz nőnemű kollégáid között, gondolj arra, hogy néha kevesebbet kellene tenned. Lehet, hogy még mindig dúl a harc közted és a számítógéped között, gyakran túlórázol, hiszen csak a fizetésedtől függ, mivel is töltenéd szívesen a szabadidődet. Tedd fel a kérdést: mi fontos valójában, milyen terhektől szeretnél megszabadulni? Ám ha rokonaid vagy munkatársaid közös erővel kikészítenek valakit, akit te tulajdonképpen nagyon kedvelsz, hozzá kell szólnod az ügyhöz. Miért ne mondanád meg a véleményedet? De októberben számtalan akadályt legyőzve kell felverekedned magad a csúcsra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Párban? Idézd fel az első randevúk feszültségét! A régi szép idők emlékei mindkettőtökkel megértetik, milyen sokat jelent számotokra ez a kapcsolat.

Megeshet viszont, hogy egyik barátod, évfolyamtársad vagy külföldi fiúd 19-e táján viharos sebességgel hódítja meg a szívedet, s ezzel megváltoztatja egész életedet. De rázz le magadról egy kellemetlenkedő alakot, aki veled dicsekszik a barátai előtt, hiszen egyáltalán nincs szükséged egy megterhelő kapcsolatra most, hogy minden erődet az írásnak vagy új, kreatív munkádnak kell szentelned. Munkahelyi Love-Story helyett új, kockázatos sport kipróbálásával elégítsd ki a változatosság utáni vágyadat, csak nehogy összehozz valami sikamlós helyzetet.

Rák (június 22.-július 22.) Ha erős és mély a köteléked, és minden mozdulatod vággyal tölti el a párodat, kapcsolatodat semmi és senki nem tudja megtörni. Ám ha szingliként ádáz harcot vívsz családod ellen, valószínűleg megegyeztek a fiúddal, hogy egybekeltek, gátat vetve a további zaklatásnak. A párod ugyan ad olyan keserű leckét is, hogy nem vágysz újabbra, de te is furcsán viselkedsz, amikor sarokba szorítanak. Ha úgy döntesz, hogy otthon dolgozol, azért még nem kellene meghívnod a főnöködet, akivel veszélyes lehet egyedül maradnod a lakásodban. A párod viszont igen pontosan veszi célba gyenge pontjaidat. Ha lakást vagy irodát vásárolsz, küldd el egyik rokonodat a földhivatalba, hogy nézze meg a tulajdoni lapokat.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Barátaid tehetségesen működnek házasságközvetítőként. Ha valamelyik régi kedvesed vagy ügyfeled, aki megijed ugyan a házasságtól, de most éppoly hirtelen bukkan fel, amilyen hirtelen korábban eltűnt, egy kellemes este után nehezen viseli el véget nem érő fecsegésedet szűnni nem akaró kozmetikai és öltözködési gondjaidról. Hiába indulsz el munkába a 18-a előtt időben, a forgalmi dugók miatt alaposan elkésel. Szabadkozol, de idegesen, feszülten tárgyalsz. Ám ha a járgányodat is alig találod meg, higgadj le, ilyen idegesen nem ülhetsz a volán mögé. A határokat a pasid szabja meg, de nem léped át őket, mert az utóbbi hónapok keserű tapasztalatai megtanítottak rá, hogy jobb, ha tiszteletben tartod azokat.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Minden érzékedet leköti néhány szexuális élmény, a hónap elején végre sikerül leküzdened az életedet gyakran megkeserítő gátlást. Jól kereshetsz ebben az időszakban, vállalkozásod remekül működhet, a munkahelyeden is olyan juttatásban részesülhetsz, amit az egész család élvezhet. Mindegy, mekkora összegű hitelre, alaptőkére van szükséged, ha ügyesen forgatod a szót, a pénz hamarosan megérkezik. De óvakodj attól, hogy párválasztásodban kizárólag a partnered anyagi helyzetét vedd figyelembe. A boldogságot csak akkor találod meg, ha létrejön a „tartozik és követel” egyensúlya. Félő, hogy a hónap végén túl sok kötelezettséget vállalsz egyszerre.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Észrevetted? Ezek a színészek a Harry Potterben és a Trónok harcában is feltűntek

Észrevetted? Ezek a színészek a Harry Potterben és a Trónok harcában is feltűntek

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

PR

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

PR

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

PR

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)