Októberi horoszkóp: Ne engedd, hogy az anyagi problémák megkeserítsék az életed

2018.október.1.

Az októberi horoszkópot a Szívek szállodája emlékezetes pillanatival illusztráltuk, hiszen semmi sem hoz jobban őszi hangulatba, mint Rory és Lorelai kávéfüggősége.

Októberi horoszkóp: Ne engedd, hogy az anyagi problémák megkeserítsék az életed
Fotó: weheartit

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

A HÓNAPOD A hónap első felében azon bosszankodsz, hogy értékes idődet néhány olyan drága lakás vagy ingatlan megtekintésére pocsékoltad, amelyeket nem engedhetsz meg magadnak. A pároddal támadt számtalan anyagi vita lehet az utolsó csepp a pohárban, ami miatt megszakad a kapcsolatod. Lehet, hogy csak te értékeled fel a kettőtök kapcsolatát, a pasid semmi egyebet nem keres és nem is lát benned, csak a nőt, akit meg akar kapni, és akit meg lehet pumpolni. Ha alulfizetnek a munkahelyeden, nézz körül másutt. Időnként kipróbálhatsz valami izgi szexuális kelléket, ám ha valamitől félsz, az a testi és anyagi függőség, amely könnyen bekövetkezhet. Félő, hogy olyan szilárd kapcsolatra és anyagi előnyökre vágysz, amelybe egyetlen férfi sem menne bele.

AZ ÉVED A sok kötelezően előírt otthoni elfoglaltságnak és a lakásoddal összefüggő nagyobb kiadásnak már a gondolata is allergiát vált ki belőled. Ez természetesen a tanulásra nem vonatkozik, ami meg is látszik a tudásodon. Az év végétől kezdesz ráébredni, hogy tudás nélkül nem várnak rád babérok az életben. Fontos, hogy sokat nyüzsögj, alakíts ki új kapcsolatokat – bátran kommunikálj, de ne ülj fel a folyosói pletykáknak. Féktelen kalandvágyad nemcsak a párkapcsolatodban, hanem anyagi ügyeidben is a legvadabb helyzetekbe sodorhat. Ha úgy érzed, zsákutcába kerültél a munkahelyeden, ne halogasd a felmondásodat, hiszen egyik rokonod, aki felismeri tehetségedet, ennek megfelelően egyengeti pályádat.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Sok ügy vár tisztázásra, de mindazt elérheted, amire eddig csak vágytál és másoknál sokkal több sikert zsebelhetsz be. Apró célzásokkal tartsd ébren hitvesed vágyát egész hónapban. Nincs izgatóbb a tudatos kétértelműségnél. Még egyedül? Vágd magad valami szexi ruciba, és indulj el, hogy helyrehozd korábbi hibáidat. Kérj bocsánatot, hiszen mások is megtették már ezt előtted, és nem haltak bele. Talán te is túléled. Ami a munkát és az üzletet illeti, tervezz! Felszabadító érzés, ha tudod, mit akarsz, és azt is, hogyan fogod elérni. Erotikus kisugárzásod és a pénzed újabb és újabb hódolókat vonz, és azt sem lehet rossz néven tőled, hogy egyik-másik ajánlatot elfogadod. Hiszen te is nőből vagy!

Nyilas (november 23.-december 21.)

Ha végigmész az utcán, biztosan több lesz a baleset, de ez nem változtat azon, hogy a párod eltitkolja viszonyotokat. Sohasem tobzódtál udvariassági és kedvességi túltengésben, de ennyire sértőnek és mogorvának még sohasem láttak. Lehet, hogy sok a gondod és sem a házasságodban, sem a munkahelyeden nincs rendben a szénád. Tudod, így járnak azok, akik a párkapcsolatot és a munkát csak fárasztó kényszernek tekintik, és nem hajlandók beismerni, hogy mindez öröm is lehet, ha ezt akarjuk. Napirendedbe csak akkor fog beleférni a munka utáni buli, ha sorrendbe állítod az elvégzendő feladatokat. Októberben nem mindig történik minden a kedved szerint, de ettől a világ még világ marad.

Bak (december 22.-január 20.)

Pontosan tudod, milyen szakmai céljaid vannak, főnökeiddel és támogatóiddal is hamar közös hullámhosszon lesztek. Kínos félreértések támadnak viszont a pasiddal, a kollégáiddal és a barátnőiddel. Nyilván megbolondult a pasid, ha gyáva bevallani, hogy már terhére van a féltve őrzött függetlensége. Önmagával hadakozik, bizonyítani akarja, hogy igenis jól megvan egyedül. De emiatt még igazán nem kellene leégetned őt az összes barátja előtt. Ám ha folyton az exével lóg, szakíts vele. Ha nem tennéd, úgyis csak folyton veszekednétek. Egyik barátságod viszont szerelemmé érik - és már tervezhetitek a közös jövőt. Ha már tuti a kapcsolat, és a párod jó tulajdonságait is megosztod a társasággal, egykettőre újra közelebb kerültök egymáshoz.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Joggal feltételezheted, hogy főnököd munkaköri leírásában nem szerepel a beosztottak zaklatása. Ha nem hagy békén, kertelés nélkül mondd meg neki, hogy ne bizalmaskodjon. Ha még így sem hagy békén, akkor tereld az ügyet jogi útra. Ha a pasik, akikkel ágyba bújsz, nem bírják tartani az iramot – talán még azt is a fejedhez vágják, hogy a nimfo-olimpiára készülsz. Ezt a gyanút igazolja, hogy az éjjeliszekrényedet megtöltő, berregő ketyeregyűjteményt a gyanútlan szemlélő konyhai robotgépnek hinné. A hónap végén sokkal önérvényesítőbb vagy, mint máskor, ráadásul a munkahelyeden is új feladatokkal és lehetőségekkel találkozol. Használd ki a helyzetet, hogy megbízható szakmai-üzleti partnerre és pártfogóra találtál!

Halak (február 20.-március 20.)

Barátaid, pártfogóid révén jó feltételeid vannak ahhoz, hogy elháríts egy szakmai vagy pénzügyi válságot. Főiskolásként a hónap első felében állandóan a bizonyítványodat magyarázod. Természetesen a tanárainak teljesen kiszolgáltatott, védtelen diáklány szemszögéből ecsetelgeted oktatóid ártó szándékú piszkálódásait, elfojtva pasid időnkénti közbeszólásait. Ha a kapcsolatod 10-e táján csupán abból áll, hogy a párod a kibúvókat keresi, te pedig attól rettegsz, hogy elhagy, akkor semmi értelme. Lehet, hogy egy külföldi céggel kerülsz kapcsolatba, sokat utazol, de az sem kizárt, hogy férjhez mész és a pároddal egy távoli városban próbáltok szerencsét.

Kos (március 21.-április 20.)

Ha van olyan partnered, aki megpróbál rávenni a plasztikai műtétre, azonnal hagyd faképnél! Jelenlegi állásod ugródeszka lehet későbbi karrieredhez. Ami az üzleti életet illeti, ott a helyed, ahol igazán nagy fogásokat lehet csinálni, feltéve, ha közel engednek a húsosfazékhoz. 10-e táján és a hónap végén annyira különböztök egymástól üzletfeleiddel és megbízóiddal, hogy veszélybe kerülhet üzleti megállapodásaid és tárgyalásaid rendeltetésszerű lebonyolítása. Tökéletesen rendben van, ha partnerválasztásodat vagy munkahelyed kiválasztását anyagi szempontok is befolyásolják. Problematikussá csak akkor válik a dolog, ha a kapcsolatodhoz vagy a pénzhez fűződő elvárásaid túl nagyok.

Bika (április 21.-május 20.)

Az októberi szerelmi turmixba kell egy csekélyke féltékenység is. Nem sok, csak annyi, hogy a pasid ne érezze túlságosan biztonságban magát. Ha fontos vagy neki, akkor lépni fog, ha nem, akkor be kell látnod, tévedtél… Ennyi. Melléfogsz viszont, ha azt képzeled, olyan pasi akad a horgodra, aki majd úgy fog ugrálni, ahogy te parancsolod. Ne is vedd zokon, ha a párod megmondja neked, hogy ez így nem funkcionál! Semmi birtoklás és állandósulás! Csakis rögtönzött programok… így lesz jó, izgalmas mindkettőtöknek. Októberben alig tudsz lépést tartani a munkahelyeden uralkodó ördöngös sebességgel, ám ha sikerül beilleszkedned a vállalat sajátos légkörébe és képes leszel a főnöködet meggyőzni, hogy "született üzletkötő" vagy, talán kibírsz még pár évet.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Amikor észreveszed, hogy valaki be akar feketíteni az egész szakma előtt, eluralkodhat rajtad a "semmi sincs jól", "tele van a hócipőm" hangulat. Ám ha képtelen vagy békét kötni önmagaddal, a megváltozott élet- vagy munkakörülményeiddel, csak magaddal cipeled a gondjaidat. A munkahelyieket haza, az otthoniakat be, a kollégáid közé, akik mintha éreznék, hogy kicsúszott a gyeplő a kezedből, s állandósult vitákkal tépdesik az idegeidet. Légy nagyvonalú! Ne szólj vissza egy bosszantó kollégádnak – ha elsiklasz az eset fölött, ő is visszakozni fog. Valószínű, hogy munkahelyi románcod lehet az oka az alig titkolt ellenségeskedésnek: kolléganőid úgy kezelnek, mintha a vetélytársuk lennél.

Rák (június 22.-július 22.)

Ha a hónap első felében kiderül, hogy a fiúd önző és zsarnok, aki legszívesebben vitrinbe zárna, nehogy rajta kívül más is felfedezze benned az értéket, akkor igyekezz távol tartani az otthonodtól. A hátráló Vénusz szerint viszont helytelen múltbeli szerelmeddel randizni. Az új párod ugyanis veszélyben fogja érezni a kettőtök kapcsolatát. Néha alkudj meg! Ha a pasid ki se akar mozdulni a fürdőkádból, pedig te már nagyon nyüzsögnél, hagyd dagonyázni a drágát, aztán irány a nagyvilág. Ha a párod azt akarja, hogy hivatásos anya legyél, ez olyan kívánság, amire esetleg egész életedben vágytál. Mivel mindig ráérzel arra, kinek mit mondj, most fontos dolgok történhetnek veled – emberileg is, szakmailag is.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Ami a hivatásodat illeti, ha nincs is kedved egy életre a jelenlegi munkahelyeden ragadni, akkor is természetes, hogy félsz az ismeretlentől. Először lélekben kell felkészülnöd: barátkozz meg a gondolattal, hogy jobb valami új dologba belebukni, mint egyáltalán nem próbálkozni. Lehet, hogy a fiúdnak szabadságra van szüksége, de olyan nincs, hogy hol elővesz, hol félreállít, attól függően, hogy mihez van kedve. Ebből te nem kérsz. Párban? Ha hitvesed sokkal becsvágyóbbnak bizonyul, akkor most neked kellene visszakapcsolnod. De nem vagy eléggé kompromisszum kész arra, hogy állandóan neki adj előnyt. A hónap végén viszont hívd meg a pasidat a családi összejövetelekre, szüleidet éppúgy leveszi majd a lábáról, mint téged.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Béremelést kaphatsz, pénzhez, magasabb pozícióhoz juthatsz, csak a kollégákat ne hangold magad ellen. Kevésbé kívánt papírokat kaphatsz kézhez, például büntetőcédulát vagy fizetési felszólítást, de az idei őszi fellendülés jól példázza, mire képes egy házaspár, mint szakmai és üzleti partner. A siker garantált – csak ne bízd el magad! Néhány csípős szópárbaj izgalmas fordulatot vesz, amikor a párod egyértelműen kétértelmű poénokat ereszt meg. Hízik viszont a mája, ha látja, hogy számítasz az eszére és a tanácsaira. Flörtpartnered októberben megelégeli erotikus SMS-eidet és a beteljesülést sürgeti. Csak ara ügyelj, hogy ne legyél túl lelkes, ne rajongj feltűnően, nehogy elriaszd a másikat. 12-e és 24-e táján viszont mindent nagyon komolyan veszel, illetve kötelességnek tekintesz, a szerelmet is beleértve.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt