Olyan információk birtokában vagy, amiket más nem ismer - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 29.

2016.szeptember.29.

A Hold és a Merkúr ma együttállásba kerül a Szűz jegyében: biztonságérzetet a munkánkból és pótolhatatlanságunk tudatából meríthetünk. Ezt olyan információk birtoklásával érhetjük el, amelyeket szakmai köreinkben senki más nem ismer. Egy adott tudásanyag vagy jártasság elsajátításával erősíthetjük meg pozíciónkat, s ennek révén hozzáértővé válhatunk. Vállajunk pluszmunkát vagy másodállást, de mivel az emésztőrendszer ma fokozottan érzékeny, használjunk kevés sót, de kerüljenek gyökeres zöldségek a tányérunkra.

Kos (03. 21-04. 20.) Hogy elkerüld erőidnek szétzilálását, meg kell tanulnod rendet tenni vállalásaid között, ám ha egyszer nekikezdesz egy feladatnak, nem szabad félbehagynod.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha szabad utat engedsz kreativitásodnak, kézzelfogható hasznod származhat belőle, de amikor a társad kimerült a munkában, ajánld fel a segítségedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha túl kevés pihenés jut családod tagjainak, akkor fontos, hogy szemrehányások helyett egymást értékelő és becsülő hangnemben beszélgessetek egymással.

Rák (06. 22-07. 22.) Az utazás pompás ötletnek bizonyul, de még előtted állnak a szükséges elintézendők: csomagolj, szerezd be a hiányzó dolgokat, járj utána az apróságoknak!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha nehezen tudsz spórolni, nem engedheted meg magadnak, hogy pénzügyi kérdésekben alábecsüld a részletek fontosságát, ezért kérdezz meg szakembereket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha túlzott pontosságoddal belső bizonytalanságodat leplezed, jól teszed, ha ilyenkor valami sikerrel kecsegtető tevékenységre összpontosítod figyelmedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha újra és újra az eszedbe jut, milyen unalmas a munkád, siránkozhatsz, vagy állhatsz hozzá így is: "Olyan, amilyen", s kihozhatod belőle a legjobbat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mielőtt egy fontos üzleti kérdésben döntenél, nem árt, ha kikéred barátaid, üzletfeleid véleményét, de megfontoltan gondold végig, kiket vegyél magad mellé.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha elvárod főnöködtől, hogy emberi lényként kezeljen, nem csupán egy olajozottan működő gépezet csavarjaként, akkor kezdeményezz vele egy beszélgetést.

Bak (12. 22-01. 20.) Még egy munkamániás Baknak is kell némi kikapcsolódás: vond ki magad a forgalomból, mert a mai napon egy utazásból könnyen születhet új ismeretség.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Társulásból, közös munkából hasznod származhat, de kedvesednek, amikor szeretkezik veled, a legutolsó dolog, ami eszébe jut, a meghitt beszélgetés.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel úgy gondolod, most remekül föl tudnátok mérni az erős és gyenge pontokat, használd ki a napot arra, hogy megvitasd pároddal a kapcsolatotokat.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Vezető beosztásból digitális nomád - miért adtam fel mindent?

Vezető beosztásból digitális nomád - miért adtam fel mindent?

G-Életstílus

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex