Csillagjegyek, akik összeférhetetlennek tűnnek, mégis erős párost alkotnak

2022.augusztus.6.

Mit keres egymás mellett egy érzékeny és lírai Halak és egy célratörő, szenvedélyes Oroszlán? Talán nem tűnik logikusnak, mert nincsenek a tipikus, egymással kompatibilis párok között, mégis tökéletesen jók együtt hosszú távon. És nem ők az egyetlenek, akik egymás szöges ellentétei, mégis működik köztük a kémia.

Csillagjegyek, akik összeférhetetlennek tűnnek, mégis erős párost alkotnak
Fotó: Getty Images

Mindannyian ismerjük a korhű, célzatos Neked mi a csillagjegyed? kérdés. Sokan ugyanis valóban hisznek abban, ha asztrológiailag kompatibilisek a partnerükkel, akkor biztosan összeillenek. Ez azonban nem feltétlenül van így, sőt meglehetősen gyakran fordul elő, hogy olyan csillagjegyű emberek alkotnak fantasztikus párost, akik a horoszkópjuk szerint meglehetősen ellentétes személyiségűek.

Ilyen például Beyoncé (Szűz) és Jay-Z (Nyilas), vagy Sophie Turner (Halak) és Joe Jonas (Oroszlán), akiknél már számtalanszor láthattuk, hogy tökéletesen kiegészítik egymást. Ha tehát a te és a partnered csillagjegye sem kompatibilis, ne félj, hiszen lehet, hogy éppen az ellentétes tulajdonságaitok lesznek a legjobb erősítők a kapcsolatotokban.

Kos és Bak

Ha a Kos és a Bak egy pár lesz, eleinte gyakran küzdenek azzal, ki a főnök a kapcsolatukban. Mindketten irányító személyiségek, és mindenben a legjobbak akarnak lenni. Ez viszont egyáltalán nem rossz, hiszen bármilyen ellentét merül fel köztük, mindketten kompromisszumot akarnak kötni, és megérteni egymás igényeit. Ki akarják hozni a másikból a legcsodálatosabb tulajdonságait, és dicsekedni a fantasztikus partnerükkel. Egymás motiválásában köztük a határ a csillagos ég.

Ez a 3 csillagjegy soha nem adja fel

Bika és Mérleg

Noha a Bikát és a Mérleget is a Vénusz uralja, meglehetősen különböznek egymástól. Az Ikrek rajong a finom ételekért, a művészetekért és a kényelemért, mindezt úgy, hogy mindig a pillanatnak él. A Bika sokkal óvatosabb, kezdetben mindenre kritikus szemmel tekint, és csak azután alakítja ki az álláspontját. A kapcsolatuk akkor működik stabilan, ha nyíltak és minden nézeteltérésüket megbeszélik. Mindketten imádják az érzékiséget, ezért szexuális téren is tökéletes társai egymásnak.

Ikrek és Skorpió

Az Ikrek köztudottan szuperbeszédes és extrovertált, míg a Skorpió meditatív és introvertált. Ha egy párt alkotnak, vigasztalást találnak egymás társaságában, és órákon át képesek ugyanazon a poénon nevetni, hiszen meglehetősen hasonló a humorérzékük. A kettejük közti kommunikáció kulcsfontosságú a kapcsolatuk működéséhez, ami az Ikrek számára egy percig sem jelent gondot, hiszen akár órákig is képes elcsevegni bárkivel, a Skorpió pedig előhozza belőle a legőszintébb, legérzékenyebb oldalát.

Csak óvatosan, ez a 3 csillagjegy hajlamos a megcsalásra

Rák és Vízöntő

Nincs is páros, akikre jobban illene, hogy az ellentétek vonzzák egymást leírás, mint a Rák és a Vízöntő. A szentimentális és gyengéd Rák méltó párja a köztudottan érzelmileg zárkózott és kíváncsi Vízöntőnek. Mindketten rendkívül figyelmesek és empatikusak, együtt pedig minden útjukba gördülő akadályt képesek feldolgozni.

Oroszlán és Halak

Az Oroszlán és a Halak együttesen hosszú távú stabilitást teremthet. Eleinte ugyan nem lesz minden zökkenőmentes, mert az Oroszlán szenvedélyesen él meg mindent, ami vele történik, a Halak pedig visszafogottan, higgadtan kezeli az eseményeket, de az idő múlásával optimista szemléletmódjuknak és egymás iránti feltétlen tiszteletüknek köszönhetően együtt formálódik pozitív irányba a személyiségük. Mivel mindketten tiszta szívűek, egyikükben sem merül fel a megcsalás lehetősége, ezért ilyen téren abszolút békés és harmonikus a kapcsolatuk.

Szűz és Nyilas

A Szűz és a Nyilas a külvilág számára olyan párost alkotnak, akik megunhatatlanok. Mindketten kellően szabad teret adnak a másiknak, ezért a nyüzsgő, folyamatosan pörgésben lévő énjük egymás oldalán is remekül ki tud teljesedni. Szarkasztikusságuk és fekete humoruk is összeköti őket, heves szócsatáik pedig a környezetüket is jól szórakoztatják. A Szűzt vonzza a Nyilas örök optimizmusa, a Nyilasra pedig motiválóan hat a Szűz leleményessége. Mindkettejük jó humorral van megáldva, és példamutatóan, feltétel nélkül állnak ki bármilyen nemes ügy mellett.

Ezek az Oroszlán jegyűek kristályai

c

Ez is érdekelhet

A pénisz is öregszik, méghozzá így

A pénisz is öregszik, méghozzá így

Tedd & Ne tedd

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Tedd & Ne tedd

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós