Óvatosan válogasd meg szavaidat!- Egymondatos horoszkóp - szeptember 19. kedd

2017.szeptember.18.

A reggeli órákban a Szűz-hold együttállásba kerül a Merkúrral, ebédidőben harmonikus fényszöget zár be a Plútóval, de a Neptunusz és a Szaturnusz támadása némi zűrzavarra és lehetséges problémákra utal. Félő, hogy ma még a konstruktív kritikával sem éred el, amit akarsz. Inkább legyél megértő és óvatosan válogasd meg szavaidat. Az elintézendő ügyeket el kell intézni, de a pénzügyek kezelése ma különleges gondosságot igényel. Kényeztesd a bőrödet mézből, uborkából és tejszínből összekutyult pakolással, de étkezz egészségesen, de a sóval bánj takarékosan!

Óvatosan válogasd meg szavaidat!- Egymondatos horoszkóp - szeptember 19. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne panaszkodj rokonaid vagy munkatársaid hozzá nem értésére, ahelyett, hogy felhúznád magad, tekintsd szükséges rossznak, hiszen ma te is könnyen beleütközhetsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma kerüld az olyan embereket, akik többet várnak tőled, mint amennyit adni tudsz, kedvesedből ne akarj háziasabb partnert faragni, de a zsörtölődést abbahagyhatod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az a tény, hogy a mai napot a lakásod tapétázásával töltöd, mindennél világosabban mutatja rosszkedvedet, pedig olyan könnyű lenne elmondanod, mi bánt.

Rák (06. 22-07. 22.) Teszel-veszel, tárgyalsz, álló nap intézkedsz, de annyira azért legyél résen, hogy ne hagyd magad belerángatni valamilyen gyanús ügybe vagy összeesküvés félébe.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Minthogy a teljesítményed és a fizetésed összefügg egymással, most csak az számít, hogy te legyél a legjobb, hiszen a legjobbat ennek megfelelően fizetik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem panaszkodsz a munkádra, produktívabb leszel, de ha házasság és gyerek nem szerepel társad terveiben, akkor a leánykérést nem érdemes komolyan venned.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem kell mindent neked kitalálni, ha mások tudását kamatoztatod, sok felesleges munkától szabadulsz meg, de próbálj meg összpontosítani, s legyél mértékletes.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szerelmet ébreszthetsz valakiben, de ha elmulasztod megszerezni partnered bizalmát, könnyen átélheted a megcsalatottság vagy az elhagyatottság fájdalmát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem akarsz elérni semmit, nincsenek terveid és vágyaid, és ha a főnököd letol valamiért, amiben nem is vettél részt, nem védekezel, nem érdekel semmi…

Bak (12. 22-01. 20.) Párkapcsolatodban a nagyvonalúság több szeretetet szül, míg a kicsinyesség csak fokozza a feszültséget, fondorkodásod miatt is kínos helyzetbe kerülhetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha az adóhivatal beleüti az orrát az irataidba, ne titkolj el semmit, de adószakértő partnered segítségével elkerülheted, hogy vizsgálatot indítsanak céged ellen.

Halak (02 20-03. 20.) Jobb kellemetlen vitába bocsátkozni, mint titkolni a bajokat, de fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, és még a párod kedvéért se próbálj tökéletesnek lenni.

Ez is érdekelhet

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak