Párkapcsolati, munkahelyi konfliktusokra számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: november 17.

2020.november.17.

Ebben az időszakban, amikor a Skorpió-Merkúr harmadszor is szembenállásba kerül a Bika-Uránusszal, nem árt, ha hozzászokunk a normális rutin felborulásával járó váratlan izgalmakhoz és változásokhoz. Gyakran bosszankodsz mások meggondolatlan, provokáló megjegyzései miatt, de saját kommunikációd is nélkülözi a taktikai érzéket: Hajlamos lehetsz percenként megváltoztatni a véleményedet, amivel mások idegeire mehetsz. Nehézségek a csapatmunkában, nem akarod feladni egyéniségedet közösséged érdekeiért, de pénz- és kölcsönügyletekkel kapcsolatban is elhamarkodott döntést hozhatsz. Mivel a munkakörülményeidben és az anyagi helyzetedben várható változások miatt a stressz hatásainak is ki vagy téve, meg kell tanulnod lazítani. Kedvezőtlen időszak az utazásra, mert gyakoriak lesznek a váratlan balesetek, de még a számítógéped vagy a telefonod is rakoncátlankodik.

Párkapcsolati, munkahelyi konfliktusokra számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: november 17.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha egy váratlan anyagi veszteség esetére van egy gondosan kidolgozott tartalék terved, nincs okod az idegeskedésre, de nem engedheted meg magadnak a kockázatot.

Bika (04. 21-05. 20.) Párkapcsolati, munkahelyi konfliktusokra számíthatsz önállósodási törekvésed és anyagi ügyek miatt, de a változásokhoz való alkalmazkodás is nehezen megy.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munkahelyeden konfliktushelyzetbe keveredsz, mégis kénytelen vagy együttműködni kollégáiddal, ám ez nehezen valósítható meg ingerültségtől mentesen.

Rák (06. 22-07. 22.) Barát, szerető izgalmas helyzetekről gondoskodik, váratlan és költséges ötletekkel állhat elő, ezért készülj fel anyagi vitára, de a szakítás veszélye sem kizárt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Állásváltoztatást, munkahelyi kapcsolatot, költözködést ne siettess, az eredmény megjósolhatatlan, és ha összekapsz a főnökkel, más munka után kell nézned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha sok ostobasággal és átverésben bővelkedő ajánlattal találkozol az interneten, természetes, hogy nem hagyhatod szó nélkül, de a stressz csak rontja az esélyeidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Váratlan kiadás, meghiúsult üzlet borzolja idegeidet, valaki felrúgja az egyezséget, és ha a pasid többet költ a megengedettnél, anyagi tartalékaid is kimerülnek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A pénz miatt összetűzésbe keveredsz a pároddal vagy barátoddal, és ha megpróbálod neki bebizonyítani, mennyire ésszerűtlen a viselkedése, ettől ingerült lesz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkádban, házasságodban sok a bizonytalansági tényező, és ha még a céged is nehéz helyzetbe kerül, vagy elveszíted a munkádat, stressz-szinted megemelkedhet.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne borulj ki, ne rendezz jelenetet, ha kollégád, partnered vagy gyermeked áthág néhány szabályt, de most a pénzügyi kockázatvállalás sem kiszámítható.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a családban vagy az irodában provokálnak, most betelik a pohár, de a főnökkel ne most vitatkozz béremelésről, amikor mindketten türelmetlenek vagytok.

Halak (02. 20-03. 20.) Online-ismeretséged nem fejlődik tartós kapcsolattá, a kommunikáció is gyors alkalmazkodást követel tőled, s lehetőleg ne ma vásárolj informatikai felszerelést.

Ez is érdekelhet

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

Sztárhírek

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma